New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

 

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

«فرانکو نرو» بازیگر ایتالیایی: سالی 100 پیشنهاد سینمایی دارم/ «تارانتینو» تمام فیلم‌هایم را دیده است/ دوست داشتم با «فلینی» همکاری کنم

:: 1 اردیبهشت 1397  2:22:24 AM  ::

فرانکو نرو

فرانکو نرو

 

سی نت: فرانکو نرو بازیگر مطرح و کهنه‌کار ایتالیایی در نشست خبری جشنواره جهانی فجر از بازی در 220 فیلم سینمایی، همکاری با کارگردانان بزرگ سینما، تفاوت فیلمسازی در کشورهای مختلف، ساخت نسخه جدید فیلم جانگو و ... صحبت کرد.

در این نشست خبری که بابک کریمی به عنوان مترجم فرانکو نرو را همراهی می‌کرد، این بازیگر ایتالیایی گفت: از اینکه اینجا هستم بسیار خوشحالم. تا حالا به تهران نیامده بودم. به بیش از 100 کشور دنیا سفر کرده‌ام که جای ایران در این فهرست خالی بود و این جشنواره بهانه خوبی بود که به ایران بیایم.

وی گفت: در حال حاضر درست در میانه فیلمبرداری یک فیلم در ایتالیا هستم و پنج هفته دیگر از فیلمبرداری قرار است در کوبا انجام شود. من علاوه بر بازیگری، یک کارگردان، تهیه‌کننده و نویسنده هستم و خیلی خوش شانس بودم که تاکنون در 220 فیلم بازی کردم و در سال بین پنج تا شش فیلم بازی می‌کنم. به عنوان مثال در سال 2017 سه فیلم آمریکایی، سه فیلم انگلیسی،‌ یک فیلم در مجارستان و یک فیلم در ایتالیا داشتم.

این بازیگر 76 ساله ایتالیایی درباره چگونگی تبدیل شدن فیلم جانگو یک پدیده محبوب در سینمای جهان، توضیح داد: من برای دوران شان کانری و جیمز باند هستم، او فیلم‌های خیلی زیادی بازی کرد ولی برای همه جیمز باند بود. این اتفاق برای من هم رخ داد و فیلم‌های زیادی بازی کردم ولی هر جا می‌روم همچنان من را با فیلم جانگو می‌شناسند. جالب است بدانید فیلم جانگو بدون سرمایه ساخته شد و حتی در مقطعی متوقف شد چون فیلمنامه نداشتیم ولی در انتها تبدیل به یک مورد استثنایی شد. همان‌طور که می‌دانید تاران تینو نیز در سال 2012 نسخه‌ای از فیلم جانگو ساخت اما در نسخه اصلی قشر ضعیف مکزیکی‌ها بودند اما در نسخه آمریکایی سیاه‌پوش‌ها رییس بودند.

نرو در ادامه گفت: به احتمال 95 درصد نسخه جدید از فیلم جانگو ساخته می‌شود که جانگو زنده است، نام دارد و فیلمنامه آن را جان فیلز یکی از بهترین فیلمنامه‌نویسان آمریکا نوشته است.

نرو در ادامه صحبت‌هایش در این نشست خبری، گفت: خیلی خوش شانس هستم که تمام دنیا مرا می‌شناسند و از هر کشوری به من پیشنهاد می‌دهند. سالانه 100 پیشنهاد سینمایی دارم و در 25 سال اخیر در فیلمنامه‌های روسیه، چک، سوئد، برزیل، آلمان، مجارستان، آمریکا، انگلیس و کانادا و چندین و چند کشور دیگر سرک کشیدم.

وی در پاسخ به سوالی درباره تفاوت بازی در سینماهای مختلف دنیا، گفت: مسلما هر کارگردانی روش خود را دارد. به عنوان مثال در آمریکا چند کمپانی سینمایی بزرگ فیلم می‌سازند و کارگردانان را به عنوان یک کارمند استخدام می‌کنند به استثنای چندین فیلمساز مولف چون اولیور استون، بودی آلن، کاپولا و ... اما هزاران کارگردان دیگر به استخدام کمپانی‌ها در می‌آیند و یک صنعت واقعی سینما در جریان است اما موضوع در ایتالیا متفاوت است. کارگردان که می‌خواهد فیلم بسازد نزد تهیه‌کننده می‌رود و تلاش می‌کند حتی با بازی کردن نقش‌ها وی را متقاعد به ساخت فیلم کند.

این بازیگر ایتالیایی درباره تجربه همکاری با فاس سیندر کارگردان بزرگ آلمانی نیز گفت: وقتی برای بازی در فیلم کرل به برزیل رفتم از فاس سیندر پرسیدم می‌خواهی شخصیت فیلم را چگونه بازی کنم و او گفت هر جور صلاح می‌دانی عمل کن و اگر چیزی درست نبود من بهت می‌گویم ولی او تا آخر هیچ چیزی به من نگفت و شیوه کار من را دوست داشت و من نیز با او خیلی راحت بودم.

نرو درباره بازیگری که در سینمای امروز بیش از همه وی را تحت تاثیر قرار می‌دهد نیز گفت: وقتی جوان بودم یک بازیگر بزرگ آمریکایی به نام استنر تریسی را به عنوان الگو قرار داده بودم اما چند سال بعد این شانس را داشتم تا با بهترین بازیگران دنیا چون بارن اولیویه هم بازی شوم. او یک روز به من گفت تو مرا یاد جوانی خودم می‌اندازی، پس بازیگر باش و ریسک کن،‌ در این صورت مسیر پرفراز و نشیبی خواهی داشت اما در انتها ثمره آن را خواهی دید و من نیز به این توصیه عمل کردم و فکر می‌کنم تنها بازیگر جهان باشم که شخصیت‌های 30 کشور دنیا را بازی کردم، این ریسک بزرگی است اما مسلما لذت‌بخش است.

وی درباره شناخت خود از سینمای ایران، گفت: فیلم‌های ایرانی را خیلی خوب نمی‌شناسم اما یکی از بهترین دوست‌هایم ویتوریو استرارو است که چند سال پیش در فیلم محمد رسول الله ساخته مجید مجیدی حضور داشت و کار فوق‌العاده‌ای انجام داد. فیلم‌های کیارستمی و فرهادی را نیز دیده‌ام.

وی درباره عصر طلایی سینمای ایتالیا نیز توضیح داد: ما یکی از زیباترین سینماهای جهان را در دهه 50، 60 و 70 داشتیم و خیلی از کارگردانان بزرگ آمریکایی اذعان کردند که همیشه از آن سینما یاد گرفتند اما آن سینما دیگر باز نمی‌گردد چون تلویزیون است. در حال حاضر نمی‌توان فیلمی ساخت بدون اینکه حق پخش تلویزیونی آن را داشته باشید. متاسفانه تلویزیون، سینما را خراب کرد. لذت سینما به این است که شما انتخاب می‌کنید چه فیلمی را ببینید، بلیت می‌خرید و فیلم را در سکوت و تاریکی تماشا می‌کنید اما در تلویزیون، فیلم را در حال شام خوردن و یا صحبت کردن با تلفن تماشا می‌کنید و هیچ احترامی برای آن فیلم وجود ندارد.

«فرانکو نرو» بازیگر ۷۶ ساله و کهنه‌کار ایتالیایی است که از سال ۱۹۶۲ در بیش از ۲۰۰ فیلم در سینمای ایتالیا و جهان به ایفای نقش پرداخته است. وی سابقه همکاری با کارگردانانی چون «جان هیوستن،«لوئیس بونوئل،«راینر ورنر فاسبیندرو «فرانکو زفیرلی را کارنامه دار دارد.

وی اولین بار در ۱۹۶۲ در فیلم «Pelle viva» نقشی کوتاه بازی کرد و چهار سال بعد با بازی در نقش اصلی وسترن اسپاگتی معروف «جانگو» (سرجو کوربوچی، ۱۹۶۶) به شهرت رسید. نرو نقش جانگو را در «جانگو دوباره می‌درخشد» (نلو روساتی، ۱۹۸۷) تکرار کرد. وی در سال ۲۰۱۲ در فیلم «جانگوی آزاد شده》ساخته 《کوئنتین تارانتینو》نیز نقشی کوتاه ایفا کرد.

نرو در چند پروژه‌ انگلیسی مانند «نیروی ۱۰ از ناوارون» (۱۹۷۸، گای همیلتون)، «نینجا وارد می‌شود» (۱۹۸۱، مناخم گولان) و «جان‌سخت ۲» (۱۹۹۰، رنی هارلین) نیز بازی کرده است.

از دیگر فیلم‌های مهم وی می‌توان به «کتاب مقدس» (۱۹۶۶، جان هیوستن)، «جانگو» (۱۹۶۶، سرجو کوربوچی)، «سرباز حرفه‌ای» (۱۹۶۸، سرجو کوربوچی)، «تریستانا» (۱۹۷۰، لوئیس بونوئل)، «باکره و کولی» (۱۹۷۰، کریستوفر مایلز)، «راهب» (۱۹۷۲, آدو کایرو)، «سپیددندان» (۱۹۷۳، لوچو فولچی)، «کئوما» (۱۹۷۶، انزو کاستلاری)، «مهمان» (۱۹۷۹، جولیو پارادیزی)، «کرل» (۱۹۸۲، راینر ورنر فاسبیندر)، «دختر» (۱۹۸۷، آرنه ماتسون)، «توسکانینی جوان» (۱۹۸۸، فرانکو زفیرلی)، «نامه‌هایی به ژولیت» (۲۰۱۰، گری وینیک)، انیمیشن «ماشین‌های ۲» (۲۰۱۱، جان لستر)، «شهر گمشده زد» (۲۰۱۷، جیمز گری) و «جان ویک: فصل ۲» (۲۰۱۷، چد استالسکی) اشاره کرد.

《فرانکو نرو》 جشنواره‌های فیلم میلان، مسکو، ترانسیلوانیا و تائورمینا جایزه یک عمر دستاورد دریافت کرده است.

سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۹ تا ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ (۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷) در تهران برگزار می‌شود.

 

منبع: ایسنا

1558 - فائز حسینی

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت