New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

جدیدترین نقدها و یادداشت ها

arrow  جزییات بازگشایی مجدد سینماوتئاتر/تغییر گروه شغلی بالاخره محقق شد

arrow  فروش پانصد میلیونی اکران نوروزی/ کدام فیلم پرمخاطب‌ترین بود؟

arrow  «تی تی» فیلم منتخب نویسندگان و منتقدان ماهنامه «برش های کوتاه» / شماره هفتم ماهنامه «برش های کوتاه» ویژه جشنواره سی و نهم فیلم فجر منتشر شد

arrow  اقتدار یک تیم موفق / اصغر فرهادی و بازیگرانش در جمع بهترین بهترین های دهه نود سینمای ایران به انتخاب شصت نویسنده و منتقد / ویژه نامه "بهترین های سینمای ایران در دهه نود" ماهنامه «برش های کوتاه» در صد صفحه منتشر شد

arrow  لیلا حاتمی، ترانه علیدوستی و فاطمه معتمدآریا، بهترین بازیگران زن دهه نود سینمای ایران / به انتخاب بیش از پنجاه نویسنده و منتقد ماهنامه «برش های کوتاه»

arrow  همه فیلم های متقاضی داوری می شوند / نمایش فیلم های نامزد دریافت جایزه برای اهالی رسانه و منتقدان با رعایت پروتکل ها / مشروع نشست خبری دبیر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر

arrow  سینما آفریقا تهران به پردیس 10 سالنه تبدیل می شود + کافه سینمای روباز

arrow  درخواست «خانه سینما» از تهیه‌کنندگان: همه پروژه‌ها را تعطیل کنید

arrow  انتشار گزارش عملکرد مالی هفت ماهه بنیاد سینمایی فارابی

arrow  بهترین بازیگران مرد دهه نود سینمای ایران معرفی شدند / به انتخاب پنجاه نویسنده و منتقد ماهنامه «برش های کوتاه»

 

پربیننده ترین نقدها و یادداشت ها

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

نشست خبری عوامل 6 فیلم تحریمی حوزه هنری-2

سرتیپی : قبول داریم حوزه هنری می‌تواند برای سینماهایش فیلم انتخاب کند

:: 31 شهریور 1391  5:46:48 PM  ::

علی سرتیپی

علی سرتیپی

 

سی نت: در ادامه نشست سازندگان 6 فیلم تحریمی، اهالی رسانه سوالات‌شان را از فیلمسازان و تهیه‌کنندگان پرسیدند.

«غلامرضا موسوی» در پاسخ به این سؤال که علاوه بر اینکه حوزه هنری با این فیلم‌ها مشکل دارد، کمیسیون فرهنگی مجلس نیز با نمایش فیلم‌ها مشکل دارد و تنها به حوزه هنری ختم نمی‌شود، گفت‌: ما پس از اطلاعیه اول که منتشر شد، با مدیرعامل خانه سینما و نماینده کانون کارگردانان صحبت کردیم. تمام مشکلات و معضلات را مطرح کردیم تا یک حرکت صنفی شکل بگیرد و جلوی این نوع برخوردها گرفته شود اما اقدامی صورت نگرفت.

وی در ادامه گفت: بحث ما 6 فیلم نیست، بحث ما سینمای اجتماعی است که با این اقدام از ریشه می‌خشکد. ما نمی‌خواهیم با این نوع رفتارها، پای فیلم‌های دیگر به این جمع کشیده شود و نام فیلم‌های دیگر مطرح شود.


* کمیسیون فرهنگی نتوانست جلوی ساخت فیلم «لاله » را بگیرد

وی درباره مشکلاتی که کمیسیون فرهنگی با این فیلم‌ها دارد، گفت: کمیسیون فرهنگی باید به مسایل مهم‌تری بپردازد. این کمیسیون برای ساخت فیلم «لاله » ورود پیدا کرد، اما هنوز نتوانسته است جلوی ساخت فیلم را بگیرد.


* ساداتیان: از جایزه شوالیه صرف نظر کردم

ساداتیان درباره این سوال توضیح داد: ما وقتی در رشته‌های ورزشی و ... موفق می‌شویم، با افتخار عنوان می‌کنیم. وقتی در رقابت‌های جهانی موفق عمل‌ می‌کنیم، مورد توجه قرار می‌گیریم اما در حوزه سینما این اتفاق رخ نمی‌دهد. ما نگران موفقیت‌هایمان و برداشت افراد از این جوایز هستیم‌. به طور مثال از سوی مدیریت اروپا قرار بود یک جایزه شوالیه به ما اهدا شود که من پس از 20 روز اعلام انصراف دادم، چون نگران واکنش‌ها بودم.

غلامرضا موسوی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که چرا پس از اعلام این 6 فیلم، شورای‌ عالی تهیه‌کنندگان بیانیه‌ای صادر نکرد و آیا این به دلیل عدم حضور «منوچهر محمدی» در این شورا بوده است، گفت: هنوز در جلسه مطرح نکردیم.



* سرتیپی: ما هم قبول داریم حوزه هنری برای سینماهایش می‌تواند فیلم انتخاب کند

علی سرتیپی در پاسخ به سوال خبرنگار سینمایی فارس مبنی بر این که حوزه هنری مخیر به انتخاب فیلم برای سالن‌های سینماهایش است، گفت: به لحاظ قانونی حوزه هنری می‌تواند فیلم انتخاب کند، ما هم قبول داریم برای سینماهایی که در اختیار دارد فیلم انتخاب کند، اما هرگونه رفتار حوزه هنری در نمایش فیلم‌ها در اکران تاثیرگذار خواهد بود و در سرنوشت فیلم مؤثر است.

وی در ادامه گفت: به لحاظ عرف باید فیلم‌ها به نمایش گذاشته شوند، زیرا سینماها جنبه عمومی دارد و باید در اختیار عموم مردم قرار گیرد. متاسفانه حوزه هنری سیاسی کار می‌کند، این درست نیست.

سید جمال ساداتیان در پاسخ به این سؤال توضیح داد: سینماهای حوزه در اکران کردن فیلم‌های نوروز رقابت می‌کردند و سینما آزادی برای نمایش فیلم «برف روی کاج‌ها» پس از جشنواره با من صحبت کرد و اکران را قطعی کرد. پردیس آزادی با داشتن پنج سالن سینما می‌تواند فیلم‌های مختلف را اکران کند، حتی اگر سرگروه نباشد، اما این اقدام حوزه هنری به ما ضربه می‌زند.

*حقیقی: فیلم‌ها با ملاک‌های ناشناخته ارزش‌گذاری می‌شود

مانی حقیقی نیز در پاسخ به این سوال گفت: الان بحث اجازه و قانون حوزه هنری نیست. می‌تواند با یک فیلم قرارداد ببندد اما الان فیلم‌ها را با ملاک‌های ناشناخته ارزش‌گذاری می‌کنند و به فیلم‌ها عنوان بی‌اخلاقی داده می‌شود. بحث ما فراتر از قوانین صنفی و سینماداری است. بحث ما این است که چرا فیلم‌ها را ارزش‌گذاری و تحریم می‌کنند.


* جیرانی: در پشت پرده دعواهای پیچیده‌ای وجود دارد

فریدون جیرانی در پاسخ به سوالی مبنی بر پایین کشیدن دو فیلم از سوی برخی گروه‌ها، گفت: تناقض پیچیده‌ای دیده می‌شود. در پشت پرده دعواهای دولت و حوزه هنری موارد دیگری وجود دارد و دعواها به سینما کشیده شده است. در میان عملکرد حوزه هنری هم تناقض وجود دارد، حوزه هنری سرمایه‌گذار فیلم جدید «مازیار میری» است؛ مسایل بسیار پیچیده است.

وی در ادامه گفت: گروهی افراطی از معاونت سینمایی انتظاراتی داشتند که برآورده نشد و به شعارهایی که دادند عمل نکردند، زیرا به عقیده من میان واقعیت و آرمان فاصله است‌. مدیران با برخی از موارد کنار آمدند. همین کنار آمدن فراتر از انتظارات عده‌ای بود‌. تصور نمی‌کردند این اتفاق رخ دهد. از سوی دیگر دعوای خانه سینما و ارشاد باعث تکه تکه شدن سینما شد. در حال حاضر در این نشست هستند افرادی که اگر مسئله سینما نبود در کنار هم و دور یک میز جمع نمی‌شدند، همه باید در کنار هم قرار بگیریم تا اختلافات باعث این مسائل نشود.



* چرا این نشست زمان «گشت ارشاد» برگزار نشد؟

غلامرضا موسوی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که چرا زمانی که مشکل برای «گشت ارشاد» و « خصوصی» ایجاد شد، چنین نشستی برگزار نشد، گفت: ما امیدوار بودیم این مشکلات مرتفع شود و با گفتمان بتوانیم مشکل را برطرف کنیم اما این اختلافات بین همکاران عمیق‌تر شد و نه تنها مشکلی حل نشد،بلکه در حال حاضر سینمای ایران دچار خطر شده است.

حقیقی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که حوزه هنری از ابتدای سال عنوان کرد 20 فیلم را به نمایش نمی‌گذارد، چرا این نشست زودتر و با تعداد سازندگان فیلم‌های بیشتری برگزار نشد، گفت: ما تا جایی که از ماجرا خبر داریم می‌توانیم تحلیل کنیم. نکات پیچیده‌ای در این جریان وجود دارد. ما باید به این شوک قدم به قدم ‌نزدیک شویم و آن را به دقت مرور می‌کردیم.

وی در ادامه گفت: از سوی دیگر فیلم‌های ما با سرمایه بخش خصوصی ساخته شده است و ما باید به دقت و حساب شده عمل می‌کردیم. من شخصا به آقای علم‌الهدی زنگ زدم و گفتم فیلم من در لیست هست، ایشان گفت بله. و من خواستم با مدیران حوزه هنری صحبت کنم که با آقای حمزه‌زاده نشستی داشتم‌.

* کرم‌پور: لیست سیاه خطرناک است

مهدی کرم‌پور در ادامه در پاسخ به این سوال گفت: فیلم‌ها شفاف اعلام نشد، ما هم بر اساس حدس و گمان متوجه شدیم که فیلم‌هایمان در این لیست هست. وقتی پرس‌و‌جو کردیم مطلع شدیم تنها این 6 فیلم نیست، بیشتر است‌. لیست‌های سیاه خطرناک است.

*معادی: برای ساخت فیلم دوم اقدام کردم

معادی در پاسخ به این سوال که آیا این نوع برخوردها فیلمسازان مستقل را از ساخت آثار منصرف خواهد کرد، گفت: نه، من به تازگی درخواست پروانه ساخت دومین فیلمم را ارائه دادم. دغدغه فیلمساز دیده شدن فیلم است؛ اگر در سینما آزادی میسر نشد، در سینمای خانگی و حتی جلسات خصوصی. برای فیلمسازانی که سینمای اجتماعی را دوست دارند، با این نوع اکران کردن انگیزه‌ها کم‌رنگ نمی‌شود. مدیران سینمایی تغییر می‌کنند. ما برای ساخت آثارمان کم اذیت نشده‌ایم‌.

* صحبت‌های «مانی حقیقی» درباره مسئولان سینمایی دوره اصلاحات

مانی حقیقی در پاسخ به این سوال گفت: زمانی که فیلم من و کرم‌پور در جشنواره به نمایش درنیامد، من همان زمان گفتم مدیران تغییر می‌کنند و صانعی‌مقدم (اداره کل نظارت و ارزشیابی وقت) پشت تلفن فریاد می‌زد و محمدمهدی حیدریان (معاونت سینمایی وقت) به من گفت از کشور برو، چون دیگر نمی‌گذاریم کار کنی. من هم گفتم اگر زنده بمانم، باز هم فیلم خواهم ساخت.


کرم‌پور: باید صریح باشیم و ژست اپوزیسیون نگیریم

 

منبع: فارس

2356 - احمد شاهوند

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت