New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

جدیدترین نقدها و یادداشت ها

arrow  25 آذر تاریخ انتشار نسخه DVD فیلم Tenet ساخته جدید کریستوفر نولان/ فروش 350 میلیون دلاری در سینماهای سراسر جهان بدون اکران در لس آنجلس و نیویورک به دلیل کرونا

arrow  کرونا «شورای صنفی نمایش» را برای دو هفته تعطیل کرد

arrow  آغاز اکران آنلاین «سراسر شب» از امروز دوشنبه سوم آذرماه

arrow  «ناگهان درخت» اکران آنلاین می‌شود

arrow  سینماهای چین پس از ۶ ماه بازگشایی می شوند

arrow  جدیدترین آمار فروش سینمای نیمه جان ایران: «شنای پروانه» دو میلیارد و 196 میلیون تومان/ «خوب، بد، جلف۲: ارتش سری» یک میلیارد و 75 میلیون تومان/ «زن‌ها فرشته‌اند 2» 30 میلیون تومان

arrow  «بی صدا حلزون» پروانه نمایش گرفت

arrow  یک آمار امیدوارکننده و یک حسرت؛ فروش ۴میلیاردی ۲ فیلم پیشتاز اکران آنلاین/ خبری از آمار شفاف نیست!

arrow  اکران فیلم جدید «نولان» به تعویق افتاد/ سایه شوم کرونا همچنان بر سر سینماهای جهان

arrow  سینماهای پکن تعطیل می‌مانند

 

پربیننده ترین نقدها و یادداشت ها

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

تنها فیلمی که در نظرسنجی ارشاد امتیاز عالی گرفت

«آشغال‌ها»ی امیریوسفی برای ایوبی دوست داشتنی می شود؟

:: 14 مرداد 1393  11:42:48 AM  ::

صابر ابر در نمایی از

صابر ابر در نمایی از "آشغال های دوست داشتنی"

 

سی نت: با انتشار نظرسنجی سازمان سینمایی درباره فیلم‌های مشکل‌دار و به قولی توقیفی که براساس آن، فیلم پرحاشیه «آشغال‌های دوست داشتنی» محسن امیریوسفی رتبه عالی را دارد، این پرسش به‌وجود آمده است که سرانجام این فیلم با توجه به هدف از پیش تعیین شده این سازمان برای گرفتن نظرسنجی‌ها، مجوز اکران می‌گیرد؟!

سازمان سینمایی از ابتدای ریاست حجت‌الله ایوبی در دولت تدبیر و امید، فشارهای زیادی را برای تعیین تکلیف فیلم‌هایی که با مشکلاتی در اکران روبرو هستند، تحمل کرده است.

بسیاری معتقدند که در این شرایط، انتشار نتیجه «نظرسنجی از مخاطبان خاص» درباره این فیلم‌ها، به نوعی اظهارنظر غیررسمی وزارت ارشاد درباره آن‌هاست.

از روزهای نخست شروع به کار حجت‌الله ایوبی و مدیرانش در سازمان سینمایی، خیلی‌ها منتظر بودند تا موضع او درباره فیلم‌هایی که با مشکلاتی مواجه شده‌اند را بدانند.

پس از چندماه، وزارت ارشاد چندین و چند فیلم را در سالن سینمایی‌اش برای خبرنگاران و منتقدان به نمایش گذاشت تا برایند نظر آن‌ها را بسنجد.

از همان ابتدای نمایش فیلم‌ها، گمانه‌زنی‌هایی درباره علت این‌کار دهان به دهان در میان سینمایی‌ها می‌چرخید و بودند برخی که نمایش فیلم‌های توقیفی برای منتقدان و اصحاب رسانه‌ را، راه فراری برای مدیران جدید سازمان سینمایی ارزیابی می‌کردند؛ مدیرانی که با شعار اعتدال سکان سازمانی را برعهده گرفته بودند که نه آنقدر قدرت داشت از مجوزهایش دفاع کند و نه آنقدر از خود عُرضه نشان داده بود که در مقابل پرقدرتان کم‌تعداد بایستد.

در چنین وضعیتی طبیعی بود که جمعی معتقد باشند که سازمان سینمایی از طریق نمایش فیلم‌ها، می‌خواهد نمایش یا عدم نمایش عمومی تعدادی از آن‌ها را به گردن خبرنگاران و منتقدان بیاندازد.

البته نباید ناگفته بماند که حتی با این توجیه هم شاید بتوان بخشی از عملکرد مدیران جدید سازمان سینمایی را منطقی دانست. چون آن‌ها میراث‌دار سازمان عریض و طویلی بودند که مدیران بخش نظارت و ارزشیابی آن، هر یک به نوعی با اکثر سینماگران دچار مشکل شده بودند و دیگر کار از تصمیم‌گیری سلیقه‌ای هم فراتر رفته بود.

در چنین شرایطی و با حجم فیلم‌هایی که از سوی مدیران قبلی بایکوت شده بودند، خیلی‌ها انتظار داشتند مدیران جدید که تحت لوای شعار اعتدال پا به عرصه سیاسی گذاشته‌اند، مشکلات بی‌دلیل بعضی از فیلم‌ها را حل کنند اما در سوی مقابل منتقدان سیاسی شکست‌خورده در انتخابات 92، پس از یکی دو ماه، «فرهنگ» و «هنر» را محور انتقادات خود به دولت حسن روحانی قرار داده و فشارهای عجیب و غریبی را در این حوزه وارد کردند.

در عین حال ذکر این نکته هم ضروری است که بعضی از آن‌ها که همیشه منتقدند، گاهی مطالبی را درباره فیلم‌ها منتشر می‌کردند که چون فیلم هنوز دیده نشده بود، کسی نمی‌توانست نظری در تایید یا رد مطلب‌شان بدهد؛ گویی که گاهی این گزارش‌ها تنها براساس شنیده‌ها و گمانه‌زنی‌ها نوشته و باعث ایجاد مشکلاتی عجیب برای گرفتن پروانه نمایش فیلم‌ها می‌شد (مانند آنچه برای «رستاخیز» اتفاق افتاد).

در چنین شرایطی طبیعتا وقتی جمعی از منتقدان و اصحاب رسانه فیلم را دیده باشند، فضا برای آن‌ها که نان‌شان در ‌گل‌آلودکردن آب است، تنگ و تنگ‌تر می‌شود.

در چنین شرایطی، فیلم‌های پر حرف و حدیث برای جمعی از سینمایی‌ها به نمایش گذاشته شد و پس از فیلم هم برگه‌های نظرسنجی‌ای میان آن‌ها توزیع شد که هم بعضی از سوالات آن تعجب برانگیز بود و هم شائبه اینکه سازمان سینمایی می‌خواهد برای تصمیمش آتی‌اش درباره فیلم‌ها شریک بتراشد را بیشتر می‌کرد.

ضمن آنکه این نوع نمایش فیلم‌ها برای اصحاب رسانه و منتقدان، موجب اعتراض افرادی مانند کمال تبریزی، محسن امیریوسفی در مقطع نمایش نسبت به کیفیت نسخه نمایش و علی احمدزاده پس از انتشار نظرسنجی هم شد.

حال و پس از چند ماه، سازمان سینمایی نتایج این نظرسنجی را منتشر کرده است. شاید بی‌راه نباشد که بخواهیم برایند نتایج این نظرسنجی را همان نظرات مدیران درباره فیلم‌ها بدانیم.

به هر حال در این نظرسنجی فیلمی که بیشترین حاشیه‌ها را چه در مقطع جشنواره‌ی فیلم فجر و چه ماهها قبل و بعد از برگزاری جشنواره داشت، یعنی «آشغالهای دوست داشتنی» محسن امیریوسفی در رتبه نخست قرار گرفته است. فیلمی با کیفیت (عالی)، حساسیت کم و فروش خوب معرفی شده است. حال به نظر می‌رسد مدیران سینمایی و شخص حجت‌الله ایوبی اگر بخواهد به وعده از پیش تعیین شده خود در نمایش این فیلم‌ها برای تسریع در روند اکران عمومی آنها عملی کند، باید این فیلم را بدون ترس از فشار برخی گروه‌ها اکران کند.

خصوصا اینکه گروهی از سینماگران در اظهارنظرهایشان بر اکران این فیلم در جهت آشتی ملی صحه گذاشتند.

 

منبع: ایسنا

7000 - پیمان کلهر

...............................................

کلاکت  اثر مرتبط:

آشغال های دوست داشتنی - Ashghalhaye Doost Dashtani        >> مشاهده اطلاعات کامل

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت