New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

جدیدترین نقدها و یادداشت ها

arrow  جزییات بازگشایی مجدد سینماوتئاتر/تغییر گروه شغلی بالاخره محقق شد

arrow  فروش پانصد میلیونی اکران نوروزی/ کدام فیلم پرمخاطب‌ترین بود؟

arrow  «تی تی» فیلم منتخب نویسندگان و منتقدان ماهنامه «برش های کوتاه» / شماره هفتم ماهنامه «برش های کوتاه» ویژه جشنواره سی و نهم فیلم فجر منتشر شد

arrow  اقتدار یک تیم موفق / اصغر فرهادی و بازیگرانش در جمع بهترین بهترین های دهه نود سینمای ایران به انتخاب شصت نویسنده و منتقد / ویژه نامه "بهترین های سینمای ایران در دهه نود" ماهنامه «برش های کوتاه» در صد صفحه منتشر شد

arrow  لیلا حاتمی، ترانه علیدوستی و فاطمه معتمدآریا، بهترین بازیگران زن دهه نود سینمای ایران / به انتخاب بیش از پنجاه نویسنده و منتقد ماهنامه «برش های کوتاه»

arrow  همه فیلم های متقاضی داوری می شوند / نمایش فیلم های نامزد دریافت جایزه برای اهالی رسانه و منتقدان با رعایت پروتکل ها / مشروع نشست خبری دبیر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر

arrow  سینما آفریقا تهران به پردیس 10 سالنه تبدیل می شود + کافه سینمای روباز

arrow  درخواست «خانه سینما» از تهیه‌کنندگان: همه پروژه‌ها را تعطیل کنید

arrow  انتشار گزارش عملکرد مالی هفت ماهه بنیاد سینمایی فارابی

arrow  بهترین بازیگران مرد دهه نود سینمای ایران معرفی شدند / به انتخاب پنجاه نویسنده و منتقد ماهنامه «برش های کوتاه»

 

پربیننده ترین نقدها و یادداشت ها

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

رضا میرکریمی در نشست فیلم «امروز»:

حرف «امروز» پرسش نکردن از یکدیگر است/ ما مُهر قضاوت ساخته‌ایم

:: 21 مرداد 1393  12:33:29 PM  ::

رضا میرکریمی

رضا میرکریمی

 

سی نت: شب گذشته دوشنبه 20 مرداد نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «امروز» به کار گردانی رضا میرکریمی با حضور کارگردان فیلم، پرویز پرستویی، سهیلا گلستانی، شبنم مقدمی بازیگران فیلم، شهاب اسفندیاری منتقد سینما و با اجرای سعید قطبی‌زاده در سینما فلسطین و توسط فرهنگسرای انقلاب اسلامی برگزار شد.

سکوت قهرمان فیلم کُنش‌مند است

رضا میرکریمی با اشاره به روند ساخت این فیلم گفت: فیلم قطعا حاصل دوره ای است که من در آن زندگی می‌کردم و قصد داشتم در یک فضای ساده و جمع و جور حرف خودم را بزنم. از اکران فیلم راضی هستم و مردم استقبال خوبی کرده اند.

میر کریمی ادامه داد: قهرمان فیلم یک قهرمان ساکت است اما سکوت وی کُنش مند است و لذا دوربین نیز با توجه به رفتار قهرمان فیلم حرکت می کند.

وی در پاسخ به سوالی درباره این که چرا قهرمان فیلم از قهرمانان دوران جنگ است افزود: همه جای دنیا وقتی می‌خواهند فردی را نشان دهند که روحیه قهرمانی دارد یک پیش زمینه از جنگ برای وی نشان می‌دهند البته معنی این حرف این نیست که بقیه افراد نمی‌توانند این کار را انجام دهند. دفاع مقدس یک هویت و افتخار ملی است.

میرکریمی در پاسخ به این که چرا وقایع بیمارستان را به صورت واقعی نشان نداده است؟ گفت: آنچه که در واقعیت در بیمارستان رخ می‌دهد فوق‌العاده تکان دهنده و تلخ‌تر از تصاویر است که در فیلم می‌بینید مثلا قانونی وجود دارد که بر اساس آن اعلام شده که زنان تنهای حامله‌ای که به بیمارستان‌ها می‌آیند نباید درباره هویت بچه آنها پرس و جوی زیادی صورت بگیرد. این قانون نشان می‌دهد که حتما مساله‌ای بوده که چنین بخشنامه‌ای صادر شده است.

وی با اشاره به انتخاب بازیگران فیلم گفت: معمولا وقتی فیلمنامه می نویسم به بازیگر فکر نمی‌کنم اما برای اولین بار در فیلم امروز در هنگام نوشتن نقش دکتر مجد به شبنم مقدمی فکر می‌کردم زیرا من از آنجایی که تئاتر زیاد می‌بینم بازی وی را در تئاتر دیده بودم.

میرکریمی با اشاره به اینکه شخصیت یونس شخصیت آرمانی وی است گفت: پیشنهاد فیلم «امروز» پرسش نکردن درباره همدیگر است زیرا پرسش کردن شاید باعث شود افراد دروغ بگویند و دروغ ما را به قضاوت بکشاند.

وی با اشاره به نام‌گذاری شخصیت اول فیلم به نام یونس گفت: اگر قصه حضرت یونس را خوانده باشید در داستان آمده است که بعد از آن که وی از شکم نهنگ خارج می‌شود آنقدر زلال و شفاف شده است که حتی می‌توان قلب وی را دید.

میرکریمی با اشاره به این که همیشه به دنبال تجربه کردن فضای جدیدی است گفت: بزرگترین خطر این است که من یک فیلمی بسازم که بیننده حرفه‌ای سینما آن را ببیند و از آن تعریف کند و بعد من در آن قالب گر کنم و دیگر نتوانم از آن خارج شوم به همین دلیل من همیشه سعی می‌کنم خودم را مهندسی نکنم.

هرگز با پول سینما زندگی نکرده ام

پرویز پرستویی بازیگر دیگر فیلم گفت: من ابتدا اصلا قرار نبود در فیلم «امروز» بازی کنم اما از آنجا که میرکریمی را می‌شناختم و با هم در خانه سینما مدتی مراودات زیادی داشتیم علاقه‌مند شدم که در فیلم امروز بازی کنم و برای اولین بار به یک کارگردان گفتم که می‌تواند برای نقش یونس روی من حساب کند. زمانی که از جزییات قصه‌ مطلع شدم دیدم که قصه از شرایط من بسیار دور نیست و بسیار به شخصیت نزدیک هستم زیرا امروز نیز خود من سعی می‌کنم از حواشی دور باشم.

پرستویی افزود: متاسفانه امروز بسیاری از ما یک مهر قضاوت ساخته‌ایم و به هر فردی که می‌خواهیم می‌زنیم و این کار درست نیست. من خودم را هنرپیشه نمی‌دانم و بازیگر نیستم بلکه یک ابزاری را آموخته ام که سعی می‌کنم حرفم را با استفاده از آن ابزار بزنم.

پرستویی افزود: یونس فیلم «امروز» مردی است که بعد از هشت سال از جنگ برگشته اما نمی‌خواهد فریاد بزند وی مانند جانبازهای شیمیایی است که با تمام مشکلات نمي‌خواهند اعتراض کنند زیرا عهدی به کسی ندارند بلکه با خدای خود عهد بستند لذا یونس سکوت را با اختیار انتخاب کرده است و نمی‌خواهد حرف بزند بلکه می‌خواهد بیشتر عمل کند.

پرستویی افزود: مشکل دیگر امروز جامعه ما این است که همه ما از مسئولان تا بقیه زیاد حرف می‌زنیم اما موقع عمل هیچ کاری نمی‌کنیم.

پرستویی با اشاره به رابطه نقش‌هایی همچون حاج کاظم در آژانس، داود در روبان قرمز و سایر فیلم‌های دفاع مقدسی که بازی کرده است گفت: تمامی این شخصیت‌ها مانند دانه‌های یک تسبیح هستند که یک نخ مشترک از آنها رد شده و شخصیت یونس فیلم امروز نیز خیلی بیگانه و بی‌ربط با آنها نیست.

وی ادامه داد: اگر حاج کاظم زمانی عصیان می‌کرد اما یونس «امروز» سکوت می‌کند و سکوت وی به معنای بی‌تفاوتی به مسائل نیست. افرادی مانند یونس در جامعه ما کم نیستند. جانبازهایی که امروز حضور دارند نمونه‌ای از آنها هستند این جانبازها مانند شمع آب می‌شوند و ما کاری نمی‌توانیم بکنیم. سال گذشته من تلاش بسیاری کردم تامشکل یکی از این مشکل جانبازها را حل کنم اما متاسفانه حتی پرونده جانبازی وی نیز توسط مسئولان حذف شد.

پرستویی با اشاره به این که مدتی در سینما بازی نمی‌کرده است، گفت: امسال بعد از مدت‌ها در سه فیلم حضور داشتم اما عده‌ای انگار دوست ندارند که من را در این فیلم‌ها ببینند و حضور من خار چشم بسیاری شده است.

وی با اشاره به اینکه به پول سینما هرگز نیازی نداشته گفت: من اگر بخواهم با پول سینما کار کنم سینما را کنار می‌گذارم من امروز با فیش حقوقی که دارم زندگی می‌کنم نه پول سینما.

تعریف سینما امروز تغییر کرده است

سهیلا گلستانی بازیگر دیگر فیلم نیز طی سخنانی گفت: من همیشه سعی کردم پویا و زنده باشم و امروز که سینما و فعالیت در سینما تعریفش تغییر کرده دیگر تعارضی بین همزمانی بین چند کار نمی‌بینم.

گلستانی ادامه داد: شخصیت صدیقه درفیلم امروز در جریان فیلم رشد کرد و پیدا شد من در این فیلم فقط بازی نکردم بلکه مدیریت و کارگردانی را از میرکریمی یاد گرفتم.

شخصیت «مجد» دکتری است که کار قاضی ها را می‌کند

شبنم مقدمی بازیگر دیگر فیلم نیز گفت: این شانس برای من بود که در فیلم «امروز» بازی کنم و وقتی نقش داشت کامل می‌شد در شرایطی قرار گرفتم که توانستم کاراکتر دکتر مجد را تجربه کنم و با مشورت با میرکریمی و شادمهر راستین شخصیت را کامل کنم.

وی ادامه داد: دکتر مجد در فیلم «امروز» پرستاری است که کار قاضی را می‌کند اما به وی اجازه داده نشده که قاضی باشد.

داستان فیلم امروز به داستانهای عرفانی نزدیک است

شهاب اسفندیاری منتقد جلسه نیز گفت: شخصیت یونس فیلم «امروز» یک شخصیت دیندار است که نشان می‌دهد اگر زمانی در جنگ برای حفظ آبروی کشور و حفظ دین از جان خود مایه گذاشته امروز نیز برای آبروی فرد دیگری از آبروی خود مایه می‌گذارد و آبروی خود را به خاطر می‌اندازد. لذا داستان فیلم بسیار شبیه داستان‌های عرفانی است.

سعید قطبی‌زاده منتقد و مجری نیز گفت: فیلم «امروز» به کارگردانی رضا میرکریمی در شرایط عادلانه اکران نشده است و فرصت برابر اکران برای فیلم به وجود نیامده است.

 

منبع: مهر

5310 - محسن آزاددل

...............................................

کلاکت  اثر مرتبط:

امروز - Today        >> مشاهده اطلاعات کامل

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت