New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

جدیدترین نقدها و یادداشت ها

arrow  جزییات بازگشایی مجدد سینماوتئاتر/تغییر گروه شغلی بالاخره محقق شد

arrow  فروش پانصد میلیونی اکران نوروزی/ کدام فیلم پرمخاطب‌ترین بود؟

arrow  «تی تی» فیلم منتخب نویسندگان و منتقدان ماهنامه «برش های کوتاه» / شماره هفتم ماهنامه «برش های کوتاه» ویژه جشنواره سی و نهم فیلم فجر منتشر شد

arrow  اقتدار یک تیم موفق / اصغر فرهادی و بازیگرانش در جمع بهترین بهترین های دهه نود سینمای ایران به انتخاب شصت نویسنده و منتقد / ویژه نامه "بهترین های سینمای ایران در دهه نود" ماهنامه «برش های کوتاه» در صد صفحه منتشر شد

arrow  لیلا حاتمی، ترانه علیدوستی و فاطمه معتمدآریا، بهترین بازیگران زن دهه نود سینمای ایران / به انتخاب بیش از پنجاه نویسنده و منتقد ماهنامه «برش های کوتاه»

arrow  همه فیلم های متقاضی داوری می شوند / نمایش فیلم های نامزد دریافت جایزه برای اهالی رسانه و منتقدان با رعایت پروتکل ها / مشروع نشست خبری دبیر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر

arrow  سینما آفریقا تهران به پردیس 10 سالنه تبدیل می شود + کافه سینمای روباز

arrow  درخواست «خانه سینما» از تهیه‌کنندگان: همه پروژه‌ها را تعطیل کنید

arrow  انتشار گزارش عملکرد مالی هفت ماهه بنیاد سینمایی فارابی

arrow  بهترین بازیگران مرد دهه نود سینمای ایران معرفی شدند / به انتخاب پنجاه نویسنده و منتقد ماهنامه «برش های کوتاه»

 

پربیننده ترین نقدها و یادداشت ها

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

ابوالحسن داوودی: داد و هوار چندان فایده‌ای ندارد / «آرگو» پیش پاافتاده است

:: 8 اسفند 1391  10:58:41 AM  ::

ابوالحسن داودی

ابوالحسن داودی

 

سی نت: ابوالحسن داوودی با اشاره به وجود تحریف واقعیت در فیلم «آرگو» گفت: در برابر اینکه یک کشور براساس سیاستهای خود چه می‌کند٬ داد و هوار چندان فایده‌ای ندارد باید ببینیم خودمان برای نشان دادن واقعیتهای کشورمان چه می‌توانیم بکنیم.

این کارگردان سینما در پی اهدای جایزه‌ی اسکار به «آرگو» و روند ساخت فیلم‌های سیاسی، گفت: خیلی به تعریف مستقیمی که این روزها از فیلم سیاسی مطرح می‌شود اعتقادی ندارم چون در حکومتهایی که فضای بسته‌تری دارند٬ دولت تعریف خاص خود را از فیلم سیاسی دارد و واقعیتهای فیلم سیاسی به شدت با آنچه واقعا وجود دارد٬ متفاوت است.

او گفت: دولت و حکومتهای بسته٬ فیلم پروپاگاندا و تبلیغات را بیشتر به عنوان فیلم سیاسی محسوب می‌کنند به همین دلیل گروههای مستقل و مخالف٬ فیلمهایی که برخلاف حکومت هستند و آسیب‌های سیاسی یا اجتماعی را نشان می‌دهند به عنوان فیلم سیاسی می‌شناسند که به نوعی سینمای منتقد و معترض هم هست.

داودی اضافه کرد: با این حال درباره‌ی فیلم سیاسی در کشور ما تعریف مشخصی وجود ندارد. در سالهای گذشته فیلمهای خاصی اغلب با بودجه دولتی ساخته شده که عموما خط و ربط خاصی داشته‌اند و برای تبلیغ یک طرز تفکر ساخته شدند واگر هم از این تفکر تبلیغی تخطی کردند یا با ممیزی روبرو شدند و یا امکان نمایش نیافتند؛ بنابراین به آنها نمی‌توان فیلم سیاسی اطلاق کرد.

کارگردان فیلم « زادبوم » با بیان اینکه این نوع فیلمها غالبا تبلیغاتی هستند و هر دولتی به خودش حق می‌دهد برای ساخت آنها سرمایه‌گذاری کند٬ اظهار کرد: معمولا در سینمای سیاسی نزدیکی زیادی با سینمای اجتماعی وجود دارد ٬ مخصوصا در کشورهایی که از نهادهای دموکراتیک کمتر بهره‌مند هستند. براین اساس تعریف این دو نوع سینما خیلی‌ وقتها در هم آمیخته می‌شود و فیلمهایی که در حوزه‌ی اجتماعی رده‌بندی می‌شوند به شکلی، سیاسی هم محسوب می‌شوند.

او با اشاره به چند اثری که در مجموعه کارهایش وجود دارد و در آنها گرایشی از به تصویر کشیدن مباحث سیاسی دیده می‌شود گفت: فیلم‌هایم را بیشتر به سینمای اجتماعی نزدیک می‌بینم و خیلی به تعریف مشخصی از سینمای سیاسی اعتقادی ندارم.

داودی با اشاره به فیلم «ارگو» ابراز عقیده کرد: اصولا نباید رفتارهایی که در نهادی مانند آکادمی اسکار دیده می‌شود را یک برنامه‌ی از پیش تعیین شده به حساب آوریم چون معمولا چنین تصورات تندی جواب نداده و نخواهد داد. این خصلت جامعه سرمایه‌داری است ٬ سیاست هم به نوعی در خدمت سرمایه‌داری است. همان طور که سال گذشته فیلم اصغر فرهادی را داشتیم وخیلی‌ها آنرا با جشنواره هشتگرد مقایسه کردند و به شکل دیگری آنرا سیاسی دیدند و از آن برافروخته شدند٬ کمتر از یک سال بعد از آن استقبال کردند و یا مجبور شدند که از آن استقبال کنند و آنرا حاصل لابی‌گری خود دانستند.

این کارگردان با تاکید بر اینکه در کشورهای سرمایه‌داری همه کاری در راستای تبلیغات انجام می‌شود و این خیلی هم دور از ذهن نیست، در عین حال گفت: اما نمی‌توان به این نوع کارها تعریف سیاسی داد و یا آنها را به حساب دوستی و دشمنی گذاشت چون اگر این اتفاق بیفتد ناشی از بی‌تجربگی و نشناختن نهادی مانند آکادمی اسکار است.

او افزود: جایی مانند آکادمی اسکار را نمی‌توان به عنوان نهادی که فکر و برنامه‌ریزی مشخص و سیاسی آن را پیش می‌برد٬ تلقی کرد زیرا این آکادمی شش هزار نفر عضو دارد که نمی‌توان همه‌ی آنها را سیاسی دانست.

داوودی با بیان اینکه برای من هم فیلم «آرگو» فیلم پیش‌پا افتادهای بود و به نظرم یکی ازمعمولی‌ترین بازیگری و کارگردانی‌ها را داشت‌، ادامه داد: «بن افلک» در فیلم بازی بی‌روح و سردی دارد که حتی در احساسی‌ترین صحنه‌ها هم چیزی را برای ارائه ندارد.

او خاطرنشان کرد: این تصویری که نشان داده شده بخشی از تصویر ما ایرانیهاست که چه بخواهیم و چه نخواهیم درجامعه‌ی بین‌الملل وجود دارد. به همین دلیل اعضای اکادمی اسکار که شاید خیلی هم سیاسی نباشند تحت تاثیر چنین فضایی ممکن است رای را بدهند که برای خود من هم غیرمنتظره بود و شخصا فکر می‌کردم فیلم «لینکلن» به خاطر تمام ویژگی‌های وطن پرستانهاش انتخاب شود.

این کارگردان درباره اینکه ما در مقابل چنین فیلمهایی چه باید کنیم٬ پاسخ داد: متاسفانه جریانی که بر سینمای ما حاکم است در اکثر اوقات و در دوره مدیریت کنونی سینما به شکلی حادتر تفکری یکسوگرایانه دارد یعنی حتی اگر فیلمی را بخواهیم در مقابل «آرگو» بسازیم فیلمی در میآید که نمی‌توان خواسته‌های دولت حاضر را از آن جدا کرد.

کارگردان «نان، عشق و موتور 2000 » با بیان اینکه سینما با شعور سروکار دارد٬ افزود: به راحتی نمی‌توان تماشاگران جهانی سینما وآدم‌هایی را که سینما را نقد می‌کنند با تصویرهایی که غلوآمیز و غیرواقعی هستند ٬ گول زد بلکه باید چنان ترکیبی از واقعیت و درام را به وجود آوریم که تماشاچی بافرهنگ درایران و جهان نتواند ایرادی از فیلم بگیرد.

داودی اضافه کرد: در کشور ما میلیاردها تومان بودجه دولتی صرف می‌شود و فیلمی مانند« قلاده‌های طلا » یا «پایان نامه» ساخته می‌شود که هیچ کدام قدرت ارتباطی و تکنیک لازم راهم برای تاثیر بر جامعه جهانی و حتی اکثریت مردم خودمان را ندارند.

وی اذعان داشت: اگر قرار باشد در کشور ما هم فیلمی در مقابل« آرگو» ساخته شود٬ فقط چند نفر برای ساخت آن مجاز شمرده می‌شوند که حتی فکر نمی‌کنم تعداد آنها از تعداد انگشتان یک دست هم بیشتر شود و آنها هم به یک تفکر خاص نزدیک هستند که امکان دیدن تمام واقعیتها را ندارند.

این کارگردان با بیان اینکه قبول دارد در« آرگو » تحریف واقعیت صورت گرفته به ایسنا ادامه داد: ولی اگر ما بخواهیم، فیلمی بسازیم و واقعیتها را در مورد خودمان بگوییم ٬ باید خیلی شهامت داشته باشیم تا بسیاری از حرفهای نگفته را از زمان انقلاب تاکنون مطرح کنیم. در آن صورت است که جامعه‌ی جهانی ما را به عنوان یک جامعه‌ی عادل قبول می‌کند که هم یک اثر سینمایی درپاسخ به تحریف واقعیت ساخته و هم خود تحریفی در آن صورت نداده است.

داودی با اشاره به اینکه وقتی آمریکا بخواهد فیلمی با موضوع گروگانگیری بسازد، هر یک از سازمانهای سیاسی‌اش ممکن است بخواهند فیلم به شکل مطلوب آنها ساخته شود، گفت: اینکه یک کشور براساس سیاستهای خود چه می‌کند٬ داد وهوار چندان فایده‌ای ندارد. باید ببینیم خودمان برای نشان دادن واقعیتهای کشورمان چه می‌توانیم بکنیم. باید تصویری از واقعیت‌ها نشان دهیم که هم جامعه‌ی خودمان آن را بپپذیرد و هم جامعه‌ی جهانی آن را قبول کند آن زمان است که می‌توانیم ادعا کنیم که جواب هرگونه تحریفی را به شایستگی می‌توانیم بدهیم.

 

منبع: ایسنا

4233 - محسن آزاددل

................................................

arrow  دیگر اخبار مربوط به اسکار 2013 (13 خبر):

13 - برندگان جوایز افتخاری اسکار معرفی شدند/ جایزه بشردوستی به آنجلینا جولی

12 - ابوالحسن داوودی: داد و هوار چندان فایده‌ای ندارد / «آرگو» پیش پاافتاده است

11 - همایون اسعدیان: شاید شمقدری لابی نکرده که اسکار را به «آرگو» دادند!

10 - «بن افلک» لطف آکادمی اسکار را جبران کرد

9 - فهرست کامل برندگان جوایز اسکار 2013 اعلام شد / زندگی پی، آرگو و بینوایان مشترکا در صدر

8 - آراء اسکار چگونه و در کجا سرشماری می‌شود

7 - اعلام نامزدهای نهایی اسکار 2013 و پیشتازی «لینکلن»

6 - گمانه‌زنی‌های نامزدهای اسکار / نامزدهای جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن چه کسانی هستند؟

5 - گمانه‌زنی‌ نامزدهای اسکار: نامزدهای جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد چه کسانی‌ هستند؟

4 - تب اسکار / یادداشت حمید سلجوقی برای بخت های كسب مجسمه ی طلائی بهترين فيلم اسكار 2013

3 - نام جعفر پناهی و مجتبی میرطهماسب در بین نامزدهای دریافت اسکار بهترین مستند

2 - آكادمي اسكار اعلام كرد: تا پايان زمان مقرر درباره‌ي تصميم ايران اظهارنظر نمي‌كنيم

1 - سجادپور: تحريم قطعي است، «يه حبه قند» را به اسكار نمي‌فرستيم

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت