|
|
کارگردان
حسین فرحبخش |
بازیگرانفریبرز عرب نیا (نادر)، بهرام رادان (اشکان)، شهرام حقیقت دوست (کوروش)، شبنم قلی خانی، ساغر عزیزی و با حضور منوچهر صادقپور (منوچهرخان)
خلاصه داستان:
نادر که از زندان آزاد شده برای اجرای نقشه دزدی منوچهرخان دو نفر خبره در امر باز کردن گاوصندوق (اشکان) و در امر الکترونیک (کوروش) را پیدا کرده و این گروه سه نفری نقشه شان را با مهارت اجرا می کنند. اما ...
.................................................
امتیاز
نویسندگان سی نت (از 4):
1.00
مشاهده ریز امتیاز نویسنده ها
.................................................
|
|
فریبرز عرب نیا
متولد 1343
مدرک تحصیلی: لیسانس گرافیک از دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر.
تحصیل ناتمام در رشته مدیریت دانشگاه میدل ایست آنکارا.
گذراندن کلاسهای بازیگری و کارگردانی تئاتر در کانون تئاتر تجربی اداره تئاتر زیر نظر حمید سمندریان.
- هم زمان با تحصیلات دانشگاهی، آموزش سینما را در مجتمع آموزشی سینما آغاز کرد و مدتی نیز کلاسهای بازیگر تئاتر را در کانون تئاتر تجربی گذراند.
- نمایش هایی که طی این دوره بازی و کارگردانی کرده عبارتند از: آوازخوان طاس، کالیگولا، دایره گچی قفقازی و ...
- فریبرز
... |
|
بهرام رادان
متولد 8 اردیبهشت 1358 تهران.
تحصیلات: کارشناس مدیریت بازرگانی
- در سال 1378 در آموزشگاه هیوا فیلم بازیگری را آموخت.
- در اولین حضور سینمایی تنها به واسطه چهره اش شناخته شد: "شور عشق" (1378)
- اما فیلم به فیلم به دانش سینمایی خود افزود و توانست فوت و فن بازیگری را بیاموزد تا اینکه در چهارمین نقش آفرینی اش کاندید دریافت تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد در پنجمین جشن خانه سینما شد: "آواز قو"
- دو سال بعد در بیست و دومین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول را تصاحب کرد: "شمعی در
... |
|
شهرام حقیقت دوست
متولد 27 اسفند 1351 در رشت.
مدرک تحصیلی: کارشناس رشته تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی
بازیگری را از سال 1373 و با بازی در نمایش پسر کارون (امیر دژاکام، 1373) شروع کرد و با بازی در مجموعه تلویزیونی مهر خوبان (یوسف سیدمهدوی، 1374) به تلویزیون آمد. تنها تجربه سینمایی شهرام حقیقت دوست بازی در نقش کوتاهی در فیلم درخت گلابی (داریوش مهرجویی، 1376) است.
بازی روان او در مجموعه های تلویزیونی و بخصوص در مجموعه خط قرمز (1379) نشان از توانایی های او دارد. او هنوز فرصت خودنمایی در عرصه سینما را پیدا نکرده است.
... |
لیست عوامل و توضیحات بیشتر |
فیلمنامه و طراح لباس: پیمان معادی مدیر فیلمبرداری: فرج حیدری تدوین و سازنده آنونس: کامران قدکچیان موسیقی: کیوان جهانشاهی طراح چهره پردازی: عبدالله اسکندری طراح صحنه و دکور: حسین مجد مشاور کارگردان: رسول صدرعاملی بازیگردان: فرهاد آیبش جلوه های ویژه: عباس شوقی عکس: احمد احمدی شروع فیلمبرداری: 6 آبان 1381
- کارگردانی "عطش" را که پیش از این "خواب برفی" نام داشت، ابتدا قاسم جعفری بر عهده گرفت اما به دلیل اختلاف با حسین فرح بخش از ادامه کار منصرف شد و فرح بخش کارگردانی فیلم را هم عهده دار شد. - این فیلم اولین کار مشترک بهرام رادان و فریبرز عرب نیاست و در ضمن اولین تجربه جدی شهرام حقیقت دوست است. حقیقت دوست پیش از این نقش کوتاهی در فیلم "درخت گلابی" ساحته داریوش مهرجویی ایفا کرده بود.
نگاهی گذرا به فیلم: - « عطش » در سینمای بدنه ای ایران یک فیلم قابل قبول است. فیلمی که تماشاگر را تا انتها با خود می کشاند. و این برای فیلمی از محمدحسین فرح بخش که تا قبل از آن نزدیک به دو دهه همراه با عبدالله علیخانی و یدالله شهیدی فیلمهای تماشاگر پسندی را تهیه کرده، فیلم آبرومندانه ای است.
"عطش" داستان یک سرقت است. یک سرقت گروهی. یک نسخه کوچک و جمع و جور از فیلم "دسته یازده نفری اوشن" ساخته استیون سودربرگ. پیمان معادی - نویسنده فیلمنامه این فیلم - یک نقشه تر و تمیز سرقت برای این فیلم نوشته است. و همه چیز برای تماشاگر سخت گیر امروزی تا حدودی قابل قبول است. تعلیق ها همه حساب شده پرداخت شده اند و تماشاگر از ابتدا با فیلم همراه می شود. اما ... ضعف شخصیت پردازی در این فیلم بیداد می کند. سه جوان فیلم به هیچ وجه برای بیننده معرفی نمی شوند. این ضعف از نیمه دوم فیلم و زمانی که طمع به سراغ این سه نفر می آید بیشتر خود را نشان می دهد. دیگر ضعف فیلم به پایان آن بر می گردد. پیمان معادی که به این زیبایی نقشه می کشد، نتوانسته یک پایان بندی درست و حسابی برای این فیلم بنویسد. بهرحال "عطش" یک فیلم سرگرم کننده آبرومندانه است. به شخصه این فیلم را به فیلمهایی چون "ایستگاه متروک" و از این دست ترجیح می دهم.
سال ساخت:
1381
تاریخ
اکران:
1382
- (28 خرداد)
44 روز نمایش
101,000,000
تومان در سینماهای ایران |