|
رسم عاشق کشی -
1382 /
Rasm-e Asheghkoshi |
|
کارگردان
خسرو معصومی |
بازیگرانحسین محجوب، گوهر خیراندیش، حسین عابدینی، مهران رجبی، حوریه میرمحمدی، آرمان نیک زاد، مهرداد فلاحت پور، محسن قاضی مرادی
خلاصه داستان:
پدر جلال موقع قطع يكي از درختان جنگلي در شمال دستگير مي شود و به زندان مي افتد. پس از اين اتفاق، اره اي كه ميرزاآقا به پدر جلال داده بود ضبط مي شود و اعضاي خانواده در غياب پدر مجبور مي شوند هزينه اره را بپردازند. لطيف سرباز اهري پاسگاه روستا، به ماجان (خواهر جلال) علاقه دارد و چون باجي (مادر جلال) لطيف را حين بردن شوهرش به زندان ديده، در مورد ازدواج اين دو تغيير عقيده مي دهد. جلال با ديدن تلاش فراوان مادرش و رفتار نامناسب ميرزاآقا با او، تصميم مي گيرد به واسطه سفارش نجار به ميرزاآقا كه سردسته قاچاقچيان چوب منطقه است، هر روز پيش از رفتن به مدرسه، اره را از روستا به جنگل حمل كند و آن را به دست عطا و فرج برساند. لطيف كه با سماجتش باجي را كلافه كرده، رفته رفته او را متقاعد مي كند كه در دستگيري شوهرش نقشي نداشته است. فرج كه يكي از قاچاقچيان چوب است بدون دليل روشني با خانواده جلال مشكل دارد و از حرف هاي نجار برمي آيد كه پدر جلال را هم او به مأموران لو داده است. ورود ديرهنگام جلال به مدرسه، چرت زدنش سر كلاس و كوتاهي اش در انجام تكليف ها باعث مي شود باجي پس از آگاهي از آنها جلال را تنبيه كند. لطيف كه كتاب درسي جلال را در جنگل پيدا كرده، موضوع را به ماجان اطلاع مي دهد. خانواده با پدر از طريق نامه ارتباط دارد و جلال كه موفق شده پول اره را بپردازد با هزار توماني كه از نجار گرفته، از پدرش درخواست مي كند موقع بازگشت برايش ساعت مچي بخرد. غيبت هاي دائم جلال و رفتار مشكوك او حساسيت خانواده را برمي انگيزد و لطيف كه صبحگاه او را تعقيب مي كند، متوجه مي شود كه مأموريت هر روزه جلال چيست. لطيف كه لباس سربازي به تن دارد، وسط جنگل به محاصره قاچاقچيان درمي آيد و با وجود مخالفت عطا توسط آنان مضروب مي شود. فرج و گروهش به نوبت به لطيف حمله مي كنند و در قتل او شريك مي شوند. اين در حالي است كه جلال به دليل جا گذاشتن دوباره كتابش برگشته و دارد اين صحنه هاي فجيع را مي بيند. فرج پس از آگاهي از حضور جلال به عنوان شاهد قتل او را تعقيب مي كند اما موفق به يافتنش نمي شود. باجي و ماجان كه رد جلال را در درمانگاه پيدا كرده اند، با چهره پير شده او روبرو مي شوند و همزمان، پدر كه براي پسرش ساعت مچي خريده در آستانه ورود به روستا، سراغ لطيف را مي گيرد.
.................................................
امتیاز
نویسندگان سی نت (از 4):
2.00
مشاهده ریز امتیاز نویسنده ها
.................................................
|
|
گوهر خیراندیش
در ۱۳۳۳ در کازرون متولد شد. از سال ۱۳۴۹ فعالیت ایشان با گروه تئاتر در کازرون آغاز شد. از ابتدا که وارد عرصه سینما و تلویزیون شد بازیاش را همگان پسندیدند. او با فیلم روزهای انتظار آغاز کرد و با فیلم بانو خوش درخشید.
وی دارای لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبا است.
همسرش جمشید اسماعیلخانی بود.
... |
|
مهران رجبی
متولد ١٣٤٠ كرج.
مدرک تحصیلی: ليسانس گرافيك از دانشگاه تهران و فوق ليسانس گرافيك از دانشگاه تربيت مدرس تهران.
او فعاليت خود را در سال ٧٦ به عنوان منشي صحنه در تلويزيون آغاز كرد. رجبي با بازي در فيلم «كودك و سرباز» ساخته رضا ميركريمي در سال ٧٨ پا به عرصه سينما گذاشت.
وي براي نخستين بار در مجموعه تلويزيوني «بچه هاي مدرسه همت» به كارگرداني رضا ميركريمي در نقش ناظم بازي كرد و توسط او به سينما راه يافت و در فيلم هاي بعدي ميركريمي به عنوان بازيگر حضور يافت.
در فيلم «زير نور ماه» در نقش روحاني بازي
... |
|
محسن قاضی مرادی
تولد:۱۱ شهریور ۱۳۲۰
همسر: مهوش وقاری
مدرک تحصیلی: فارغالتحصیل مدرسه عالی مدیریت تهران
فعالیت در سینما را ازسال ۱۳۵۱ با فیلم «حسن سیاه» (بدون ذکر در شناسنامه فیلم) به کارگردانی پرویز اصانلو آغاز کرد.
محسن قاضی مرادی چندین سال بود که از بیماری پارکینسون و مشکلات ناشی از آن رنج میبرد. او سرانجام در شامگاه ۲۵ فروردین ١۴۰۰، در 79 سالگی بر اثر عوارض این بیماری در منزل شخصی خود در تهران درگذشت.
... |
لیست عوامل و توضیحات بیشتر |
فیلمنامه: خسرو معصومی تهیه کننده: محمود فلاح مدیر فیلمبرداری: نادر معصومی تدوین: حسن حسندوست موسیقی: امید رئیس دانا طراح صحنه و لباس: محمداسماعیل معصومی صداگذاری: محمدرضا دلپاک عکس: ساتیار امامی تاریخ آغار فیلمبرداری: 8 آذر 1381 در مازندران پایان فیلمبرداری: 25 دی 1381
رسم عاشقی اولین فیلم از سه گانه جنگل، عشق، خون است. فیلم های بعدی این سه گانه جایی در دور دست و باد در علفزار می پیچد نام دارند. سومین فیلم از این سه گانه هنوز به نمایش عمومی درنیامده است.
سال ساخت:
1382
تاریخ
اکران:
1383
- (9 دی)
40 روز نمایش
54,000,000
تومان در سینماهای ایران |