|
|
کارگردان
مسعود کیمیایی |
بازیگرانفریبرز عرب نیا (علی یزدانی)، بهزاد خداویسی (رامین شریفی)، پارسا پیروزفر (عبد)، رامین پرچمی (جواد)، حسن جوهرچی (رضا)، مهدی خیامی (شهباز)، محمد رجبی (اسی)، یدالله رضوانی (ماطاووس)، اکبر معززی (مهیاران)، جلال پیشوائیان (مهیاران)، ابراهیم بهرالعلومی (مهیاران)، شهرزاد عبدالمجید (فرنگیس)، کیانوش گرامی، علی اصغر طبسی
خلاصه داستان:
هفت دوست در سال 1355 پس از اتمام دوره دبیرستان در یک کافه قرار می گذارند که چند سال بعد در یک ساعت و روز مشخصی یکدیگر را دوباره ببینند. انقلاب می شود و کافه به آتش کشیده می شود. کافه به ساندویچی تبدیل می شود. روز موعود فرا می رسد. همه می آیند غیر از یک نفر. کسی که وکیل شده و فراری است. و دوست دیگر آنها که مامور نیروی انتظامی شده به دنیال اعضای شرکتی است که کارهای غیرقانونی انجام می داده و آن دوست فراری وکیل آنهاست ...
.................................................
امتیاز
نویسندگان سی نت (از 4):
1.75
مشاهده ریز امتیاز نویسنده ها
.................................................
|
|
مسعود کیمیایی
متولد 1322
همسر مرحوم گیتی پاشایی (آهنگساز و خواننده)
همسر سابق فائقه آتشین (گوگوش)
با دستیاری ساموئل خاچیکیان در فیلم خداحافظ رفیق به سینما آمد. و با ساخت دومین فیلم بلندش (قیصر) موج جدیدی را در سینمای ایران پایه گذاری کرد که این نوع سینما تا سال 1357 ادامه پیدا کرد. فیلمهای زیادی از روی قیصر ساخته شدو بازیگران بسیاری با فیلمهای کیمیایی مطرح شدند: بهروز وثوقی، بهمن مفید، جمشید هاشم پور، گلچهره سجادیه، فریماه فرجامی، فرامرز صدیقی، احمد نجفی، شاهد احمدلو، فریبرز عرب نیا، هدیه تهرانی، محمدرضا
... |
|
فریبرز عرب نیا
متولد 1343
مدرک تحصیلی: لیسانس گرافیک از دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر.
تحصیل ناتمام در رشته مدیریت دانشگاه میدل ایست آنکارا.
گذراندن کلاسهای بازیگری و کارگردانی تئاتر در کانون تئاتر تجربی اداره تئاتر زیر نظر حمید سمندریان.
- هم زمان با تحصیلات دانشگاهی، آموزش سینما را در مجتمع آموزشی سینما آغاز کرد و مدتی نیز کلاسهای بازیگر تئاتر را در کانون تئاتر تجربی گذراند.
- نمایش هایی که طی این دوره بازی و کارگردانی کرده عبارتند از: آوازخوان طاس، کالیگولا، دایره گچی قفقازی و ...
- فریبرز
... |
|
بهزاد خداویسی
متولد 1344
متولد 1344 در تهران. لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران. فوق لیسانس تهیه و تولید. مدتی را در واحد گریم مرکز هنرهای نمایشی به عنوان چهره پرداز همکاری کرد.
با اینکه فعالیت هنری اش را از سینما شروع کرد اما در تلویزیون موفق تر بود. شاید مهمترین بازی سینمایی اش که ماندگار شد در فیلم ضیافت به کارگردانی مسعود کیمیایی بود.
... |
|
پارسا پیروزفر
متولد 1351
فارغ التحصیل نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران.
پس از تجربیاتی در زمینه گرافیک و تصویرسازی، از سال 1370 در نمایش های عروسکی شرکت کرد و سپس به فعالیت در دوبله پرداخت.
از دیگر فعالیتهایش، شرکت در نمایشنامه های رادیویی است.
در نمایش بینوایان و بانو آئویی بازی کرده و در تعدادی نمایش ویژه کودکان به صورت نوار کاست نیز همکاری داشته است.
او تا به حال در سه فیلم از فیلمهای مسعود کیمیایی خوش درخشیده است: ضیافت ، مرسدس و اعتراض .
او اواسط آبان 1380 نمایش هنر را با بازی
... |
|
رامین پرچمی
متولد 1352 لاهیجان.
دانشجوی دانشگاه آزاد در رشته نمایش.
شروع فعالیت در سینما با بازی در فیلم « ضیافت ».
... |
|
حسن جوهرچی
متولد 1347 تهران
مدرک تحصیلی: ليسانس تئاتر از دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران.
دوره یک ساله را در انجمن سینمای جوانان ایران گذرانده و در رشته عکاسی هم فعالیت نموده است.
با مجموعه تلویزیونی موفق "در پناه تو" به شهرت رسید اما دیگر نتوانست این موفقیت را تکرار کند.
... |
|
علیرضا زرین دست
متولد 1324 تهران
برادر محمد زرین دست (بازیگر و کارگردان).
شروع فعالیت سینمایی با فیلم « وسوسه شیطان » (وسوسه شیطان) به عنوان دستیار فیلمبردار در سال 1346.
... |
|
بهرام دهقانی
... |
|
مهرشاد کارخانی
متولد 1343 تهران.
وي فعاليت هنري خود را با عكاسي مستند و اجتماعي از سال 1362 و فعاليت سينمايي خود را از سال 1370 با عكاسي فيلم "هور در آتش" آغاز كرد. وي همچنين در چندين نمايشگاه داخلي و خارجي عكس شركت كرده است.
دومین ساخته او "ریسمان باز" در جشنواره بیست و ششم فیلم فجر با استقبال نویسندگان و منتقدان سینمایی مواجه شد.
... |
لیست عوامل و توضیحات بیشتر |
فیلمنامه: مسعود کیمیایی تهیه کننده: امیر حسین شریفی مدیر فیلمبرداری: علیرضا زرین دست تدوین: بهرام دهقانی موسیقی: بهرام سعیدی صدا: هاشم موسوی طراح صحنه: ملک جهان خزاعی چهره پرداز: مسعود ولد بیگی جلوه های ویژه: عباس شوقی عکس: مهرشاد کارخانی زمان: 100 دقیقه محصول: آفاق فیلم
« ضیافت » هفدهمین فیلم بلند مسعود کیمیایی است. این فیلم در چهاردهمین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد و طبق معمول مخالف و موافقانی پیدا کرد. مثل همیشه هیات داوران روی خوشی به فیلم نشان نداد. اما « ضیافت » در نظرخواهی منتقدان ماهنامه فیلم این عناوین را کسب کرد: - بهترین کارگردانی (مسعود کیمیایی) - دومین بازیگر برگزیده (فریبرز عرب نیا) - دومین چهره پردازی برگزیده (مسعود ولدبیگی)
مسعود کیمیایی برای ساخت فیلم از هفت چهره جوان استفاده کرد. گویی اینکه گفته می شد قرار است بازیگرهای بزرگ در « ضیافت » بازی کنند. از جمله فرامرز قریبیان و ... اما کیمیایی دل را زد به دریا و از هفت جوان تازه کار برای بازی در این فیلم دعوت کرد. فریبرز عرب نیا قبل از این فیلم به هیچ وجه به عنوان یک بازیگر درجه یک مطرح نبود. شاید شاخص ترین بازی اش را در فیلم من زمین را دوست دارم انجام داد. بهزاد خداویسی هم غیر از بازی در فیلم « خمره » که شاید به هیچ وجه دیده نشد کار دیگه ای از او ندیده بودیم. پارسا پیروزفر، رامین پرچمی و شهرزاد عبدالمجید را کیمیایی از مجموعه تلویزیونی « در پناه تو » که آن روزها مراحل پایان ساخت را طی می کرد انتخاب کرد. که این سریال پس از اکران « ضیافت » از تلویزیون پخش شد. مهدی خیامی را سامان مقدم - دستیار اول کیمیایی - به او معرفی کرد. و جلال پیشواییان و اکبر معززی هم که از دوستان قدیمی کیمیایی بودند.
فیلم که در جشنواره چهاردهم فیلم فجر به نمایش درآمد، همگان بازی بسیار زیبایی فریبرز عرب نیا را ستودند. خیلی ها بر این عقیده بودند که کیمیایی قهرمانش را پیدا کرده است. همان قهرمانی که یک سال بعد، سلطان را به زیبایی هرچه تمام تر بازی کرد. بازیهای پارسا پیروزفر، بهزاد خداویسی و رامین پرچمی هم فراتر از حد انتظار بود. پارسا پیروزفر قبل از بازی در مجموعه « در پناه تو » در فیلم « پری » با چهره ای کاملا متفاوت در نقش سالک ظاهر شده بود.
« ضیافت » از خرداد سال 1375 در سینماهای تهران به روی پرده رفت. فیلم درجه « الف » گرفته بود و در بهترین زمان و در بهترین سینماها به نمایش در آمد. با میانگین بهای بلیط در آن سال - 150 تومان - فیلم بیش از 50 میلیون تومان فروش کرد. « تجارت » ساخته قبلی کیمیایی که نوروز همان سال اکران شده بود به فروش 48 میلیون تومانی رسید.
سال ساخت:
1374
تاریخ
اکران:
1375
- (اواخر خرداد)
70 روز نمایش
51,000,000
تومان در سینماهای ایران |