New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

جدیدترین نقدها و یادداشت ها

arrow  تازه‌ترین خبر از وضعیت سلامتی غلامرضا موسوی در بیمارستان

arrow  مهدی هاشمی: اگر بازیگر نمی‌شدم دوست داشتم راننده ترانزیت شوم

arrow  عفو بعد از ۲۰ سال؛ حاتمی‌کیا واسطه آزادی ۴ هواپیماربا شد/ پایان متفاوت «ارتفاع پست»

arrow  «حسین آرتیست» سینما درگذشت

arrow  رخشان بنی اعتماد: من جزو شیفتگان سینما نبودم

arrow  آزاده نامداری درگذشت

arrow  پرویز پورحسینی بازیگر سرشناس سینمای ایران بر اثر کرونا درگذشت

arrow  کامبوزیا پرتوی کارگردان و فیلم نامه نویس سینمای ایران بر اثر کرونا درگذشت

arrow  «آنتونیا شرکا» عضو هیات انتخاب نماینده ایران برای اسکار: امیدی به موفقت «خورشید» ندارم/ انتخاب اولم بی‌تردید «خانه پدری» کیانوش عیاری بود

arrow  «جورج کلونی»: تشویق مردم برای رفتن به سینما نیرنگ‌بازانه است

 

پربیننده ترین نقدها و یادداشت ها

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

افخمی: با «به وقت شام» و «لاتاری» رفتار فاشیستی می‌کنند

:: 25 بهمن 1396  5:50:55 PM  ::

بهروز افخمی

بهروز افخمی

 

سی نت: بهروز افخمی گفت: روشنفکران ادای دموکراسی درمی‌آورند اما خودشان با دیگران برخوردهای فاشیستی می‌کنند. در حال حاضر شاهد رفتار فاشیستی با فیلم‌های «به‌وقت شام» و «لاتاری» از سوی کسانی هستیم که خودشان دیگران را فاشیست می‌دانند.

در دوازدهمین برنامه‌ ققنوس با حضور بهروز افخمی، یکبار دیگر به موضوع قهرمان و فقدان آن در سینمای ایران پرداخته شد.

در بخش میان برنامه به اثرگذارتر بودن آثار سینمایی دارای قهرمان اشاره شد و برای اثبات این مدعا، به فیلم‌هایی نظیر: سردار جنگل و میرزا کوچک خان به کارگردانی امیر قویدل، رئیس، جرم و فریاد مسعود کیمیایی، مهاجر، آژانس شیشه‌ای، به رنگ ارغوان و ارتفاع پست و به‌وقت شام ابراهیم حاتمی کیا ، انیمیشن رهایی از بهشت و نبرد خلیج فارس و ایستاده در غبار و لاتاری محمد حسین مهدویان اشاره شد.

بخش گفت‌وگو

در ابتدای بخش گفتگو اکبر نبوی از بهروز افخمی در مورد علت پرهیز کردن سینمای ایران از به‌کارگیری قهرمان پرسید و افخمی با چاشنی کردن شوخی در پاسخ گفت: به دلیل وجود شورای پروانه ساخت که شما هم در آن حضور داشتید و من در آن زمینه با شما اختلافاتی داشتم، این اتفاق روی می‌دهد. اکثر فیلم نامه‌هایی که به شورای پروانه ساخت وارد می‌شوند، استریلیزه و سترون شده خارج می‌شوند و عموماً فیلم‌های کمدی از این موضوع در امان هستند. پس از این هم صحبت از این می‌کنیم که چرا نیمی از سینمای ایران و فروش آن را در اختیار فیلم‌های کمدی است. نبود قهرمان در فیلم‌های ما موجب شده تا مردم به سراغ فیلم‌های جدی نروند و این فیلم‌ها از ابتدا محکوم باشند.

نبوی در ادامه‌ی این موضوع از افخمی پرسید آیا موضوعی که مطرح می‌کند بر اساس تحلیل بیرون از شورا است و یا مبتنی بر یک تحقیق جدی؟

افخمی در پاسخ گفت: از لحاظ تحقیق خود تو به دلیل حضور در شورا اطلاعات بهتری داری، اما بر اساس فیلم‌هایی که در جشنواره‌ی امسال حضور داشتند، تنها سه فیلم با خاصیت می‌شود در میان آن‌ها دید که به‌وقت شام، لاتاری و مغزهای کوچک زنگ زده هستند. فیلم‌های به‌وقت شام و لاتاری به دلیل داشتن قهرمان از حیث تأثیر گذاری قوی‌تر هستند، اما فیلم مغزهای کوچک زنگ زده باوجود بی‌خاصیت و سترون شدن قهرمان فیلم و وضعیت دلسرد کننده‌ای که در پایان فیلم به دلیل ترس از شورای پروانه ساخت و یا توصیه‌های صورت گرفته دارد، در مجموع فیلم بهتری است.

افخمی افزود: فیلم هومن سیدی از لحاظ ساخت، فرم و نظم حاکم بر داستان اثری درخور توجه است، اما در 10 دقیقه‌ی پایانی ضعیف و ملال آور می‌شود و نمی‌دانم که این پایان تحمیل شده است یا خیر. اما در مورد فیلم لاتاری این را میدانیم که از سوی شورا فشار زیادی برای ساخته نشدن وجود داشته و پس از کسب مجوز به آن‌ها گفته شده که به دلیل پافشاری برای کسب مجوز، آن‌ها نباید توقع داشته باشند که در جشنواره اتفاق خاصی برای این فیلم رخ دهد.

افخمی به دیگر فیلم‌ها هم اشاره‌ای داشت و گفت: من فیلم سرو زیر آب را ندیدم اما تعریف آن را شنیده‌ام. با فرض اینکه این فیلم هم با خاصیت باشد، می‌توان تعداد فیلم‌های قهرمان داری که به‌زودی فراموش نخواهند شد را چهار عدد نظر گرفت.

نبوی نظر افخمی را در مورد فیلم تنگه‌ی ابو قریب که در آن شخصیت قهرمان بین چند نفر تقسیم شده پرسید و افخمی در پاسخ گفت: به نظر من این فیلم با استفاده از جلوه‌های ویژه و سیاهی لشکر در اجرا خوب از کار در آمده، اما فیلم اشکالات اساسی دارد. نام فیلم بر اساس یک منطقه‌ی جغرافیایی است اما هیچ اطلاعاتی در این زمینه به مخاطب داده نمی‌شود و نسبت آدم‌ها با این منطقه را نیز متوجه نمی‌شویم و بسیاری از آن‌ها اتفاقی کشته می‌شوند. اما نقطه‌ی هیجان انگیز این فیلم کارگردانی آن توسط کسی است که جنگ را ندیده و کسی هم تصور ساخت چنین کاری را از او نداشته است.

نبوی ضمن رجوع مجدد به بحث شورای پروانه ساخت، از تصورات غلط در مورد این شورا گفت و افخمی در ادامه حرف‌های خود گفت: من صحبت‌های شما با آقای فهیم در خصوص نقش جدی نداشتن دولت در مورد اتفاقات رخ داده را دیدم و معتقدم بر عکس دولت‌ها مسئولیت اصلی استریلیزه کردن را دارند و این کار را به‌وسیله‌ی مکانیسم شورای پروانه ساخت انجام می‌دهند. در واقع اگر فیلم سازان و تهیه کنندگان به حال خود رها شوند، متوجه آن خواهند بود که سینمای دارای قهرمان و با هیجان، حتی می‌تواند منجر به موفقیت مالی آن‌ها شود. اما این افراد در طول این چهل سال همواره تحقیر شده‌اند و آن‌ها را تحت عنوان فیلم فارسی ساز مورد تمسخر قرار داده و حتی جلوی کارهای آن‌ها را با بخشنامه‌ها گرفتند. از سوی دیگر دولت‌ها از طریق دادن سوبسید، وام و حمایت‌های دیگر، افراد را به نساختن فیلم‌های دارای قهرمان و در مقابل ساخت فیلم‌های روشنفکرانه و بی‌خاصیت تشویق نمودند. این طرز فکر ورشکسته از طریق شوراهای پروانه ساخت و نمایش و سینمای هدایتی-حمایتی اعلام می‌کردند که چه باید صورت بگیرد و به‌عنوان مثال هیجان زدگی در فیلم را تحت عنوان هیجانات کاذب محدود می‌کردند.

افخمی در ادامه به صحبت‌های رسول صدر عاملی اشاره کرد و گفت: صدرعاملی اخیراً رسماً نادیده گرفته شدن لاتاری را اعلام کرده و علت آن را آزار دادن ایشان خوانده است. او حتی در مورد فیلم‌برداری و تدوین فیلم هم گفته، وقتی فیلمی مرا آزار دهد به مسائل دیگر آن هم توجه نمی‌کنم. گویا صدرعاملی متوجه آن نیست که تنها یک فیلم کمدی آزار دهنده نیست و یک فیلم درام اگر خوب ساخته شده باشد ممکن است شما را تا مرز سکته کردن آزار دهد. البته کنار گذاشتن فیلمی نظیر لاتاری تنها حیثیت داوران را زیر سؤال برد.

در ادامه نبوی در خصوص شورای پروانه ساخت گفت: از میان جمع هفت‌نفره‌ای که در شورا بودیم، بنده به‌شدت به سینمای قهرمان پردازانه اعتقاد جدی دارم و اساساً سینمای هالیوود نه از حیث جهان معنا بلکه از منظر سینما بودن برای من بسیار مهم است.

افخمی با رجوع مجدد به فیلم لاتاری گفت: یکی از علل مواجهه با این فیلم که با وقاحت کامل بیان می‌شود، شبیه دانستن آن به فیلم قیصر است. اما وقتی فیلم را ببینید، شنیدن این حرف‌ها هر انسان عاقلی را به خنده وادار می‌کند، چرا که فیلم قیصر فیلم خوبی است و همین افراد تا به حال از آن تعریف می‌کردند، اما این مشروط به آن است که به ضرر آن‌ها نباشد. اساساً سینمای ما با سوبسیدهای دولتی به سمت بی‌خاصیت بودن سوق داده شده است.

نبوی ضمن مخالفت با این صحبت، مبنا و علت این نگاه را جویا شد و افخمی در جواب گفت: این مسئله موضوعی بدیهی است. به‌عنوان مثال اگر قیصر را در نظر بگیریم، می‌توانیم به نقش مهم آن در شکل گیری انقلاب را در نظر گرفت. این فیلم 10 سال پیش از انقلاب ساخته شده و بر جوانان پانزده تا سی ساله‌ای که در جریان انقلاب بودند، تأثیر سیاسی مهار ناپذیری داشته است. به‌تدریج معلوم شد که این فیلم و در دنباله‌ی آن گوزن‌ها، در حال پرورش نسل شروری هستند که به دنبال بر کندن برخی مسائل خواهند بود. بنابراین طبیعی است کسانی که انقلاب و انسان انقلابی نمی‌خواهند به‌جای سینمایی تأثیر گذار، به دنبال سینمای بی‌خاصیتی باشند که نهایتاً مردم را بخنداند. از نظر این افراد حتی فیلم همچون به‌وقت شام هم به دلیل تأثیرگذاری خطرناک است، چرا که کسانی که شعار "سوریه را رها کن فکری به حال ما کن" را سر می‌دادند، با دیدن این فیلم متوجه خواهند شد که چه حرف بی‌ربطی می‌زدند و چه دچار چه اشتباهی بوده‌اند، چرا که اگر در سوریه نمی‌جنگیدم حالا باید در تهران درگیر جنگ می‌شدیم. همچنین شما به این دقت کنید که دزی حرف‌های دسته چندمی زدند و حاتمی کیا هم متأسفانه با عصبانیت نسبت او واکنش نشان داد.

نبوی در ادامه‌ی بحث سهم داشتن دولت‌ها در روند سینمای کشور، به سال هفتاد و سه و فیلم روز شیطان بهروز افخمی استناد کرد و ضمن یادآوری مواجهه‌ی رسانه‌ها و افراد آن روزگار با فیلم او، به سابقه‌ی حمله‌ور شدن جریان شبه روشن فکری به فیلم‌هایی باارزش‌های آن‌چنانی اشاره کرد و فضاسازی این جریان را مؤثر دانست.

افخمی ضمن رد موضوع به ورشکسته و بی‌اهمیتی دو چندان این جریان به نسبت آن سال‌ها اشاره کرد و حرف‌های آن را مضحک امروز آن را مضحک خواند. او در ادامه به سرآمد آن یعنی هالیوود اشاره کرد و شکست آنان برای به قدرت رساندن هیلاری کلینتون در انتخابات آمریکا را نشانه‌ای از بی‌اثر بودن تلاش جریان روشن فکری خواند. او در ادامه تصریح کرد: در ایران طبق معمول گذشته، مقلدین این جریان هرگز این ورشکستگی را به روی خودشان نمی‌آورند.

نبوی ضمن جدا دانستن این افراد با جریان شبه روشن فکری کشور، آن‌ها را بسیار سطح پایین‌تر از این جریان دانست و به این نکته اشاره کرد که در جریان شبه روشن فکری، لااقل افراد به فکر حفظ ظاهر خود هستند. اما افخمی قاتل به تفاوتی میان این افراد با جریان روشن فکری نبود و در ادامه گفت: این افراد متوجه آن نیستند که کسی برای حرف‌های آن‌ها ارزشی قائل نیست و فقط حرفی را می‌گویند تا برای مدت زمان محدودی مورد توجه قرار گیرند و فضای مجازی مملو از دلقک‌هایی است که خود را باسواد و روشن فکر فرض می‌کنند.

در ادامه نبوی بار دیگر به فیلم روز شیطان و فضاسازی‌های صورت گرفته‌ی این‌چنینی بر علیه فیلم‌ها اشاره کرد و افخمی در این مورد افزود: این افراد تصور می‌کنند که اهمیت و حتی اکثریت دارند، حال آنکه این‌چنین نیست.

نبوی در واکنش به این موضوع و در خصوص بحث ورود شورای پروانه ساخت به محتوای فیلم‌ها گفت: متأسفانه چند سالی است که در میان خانواده‌ی سینما حالتی به وجود آمده که من آن را سینمای دورهمی خطاب می‌کنم، به این معنی که عده‌ای دور هم جمع می‌شوند و تصمیم به ساخت فیلم گیرند.

افخمی در واکنش به این موضوع به‌مواجهه با فیلم لاتاری اشاره کرد و گفت: شما به این توجه کنید که به سازندگان این فیلم در مورد ساخت هشدار می‌دهند و پس از ساخت هم از قبل خبر بی‌توجهی جشنواره را به عوامل سازنده می‌دهند و اگر صداقت رسول صدر عاملی و برخی افراد دیگر نبود این موضوع عیان نمی‌شد. وقتی ما این فیلم‌ها را رها می‌کنیم، واضح است که چه بلایی از سوی هیئت داوران و شورای پروانه ساخت بر سر این فیلم می‌آید. البته این مسائل مهم نیست و فیلم‌های به‌وقت شام و لاتاری کار خود را انجام می‌دهند. در این میان تنها فیلم مغزهای کوچک زنگ زده است که دستمایه‌ی تغییر قرار می‌گیرد و به دلیل آنکه هومن سیدی سبقه حاتمی کیا و امکان و سماجت رضوی و مهدویان را نداشته، فیلم خود را با سازش کاری به پایان رسانده است.

افخمی در ادامه افزود: به نظرم باید شورای پروانه ساخت برداشته شود و بگویند هر کس که جرئت ریسک ساخت فیلم با قهرمان دارد پا پیش بگذارد و در نهایت در زمان دادن پروانه نمایش نسبت در خصوص قابل نمایش بودن فیلم‌ها تصمیم گرفته شود.

نبوی ضمن موافقت با این موضوع از عنوان کردن این پیشنهاد در سال هشتاد و چهار در زمان مدیریت جعفری جلوه گفت و در ادامه تصریح کرد: من در آن ایام وجود شورای پروانه ساخت را غیرمنطقی دانستم و معتقد بودم که تمام افراد خطوط قرمز را می‌شناسند و باید پس از ساخت فیلم و در زمان نمایش، نسبت به قابلیت پخش آن اظهار نظر کرد. البته باید به این نکته اشاره کرد که برخی از تهیه کنندگان حاضر به انجام این ریسک نیستند و اتفاقاً به همین دلیل موافق وجود شورای پروانه ساخت هستند. حتی چند بار از سوی دولت عزم برای برداشته شدن این شورا وجود داشته اما مقاومت اصلی از سوی خود اهالی سینما صورت گرفته است.

افخمی ضمن آنکه این ریسک را طبیعی دانست گفت: تهیه کنندگان در صورت انحلال شورای پروانه ساخت نگران بر باد رفتن سرمایه‌هایشان به‌واسطه‌ی تصمیمات دولت خواهند بود؛ چرا که آن‌ها امروز مجوز پروانه‌ی ساخت را همانند بیمه نامه‌ای برای کسب پروانه‌ی نمایش می‌دانند.

نبوی در ادامه‌ی بحث از افخمی در خصوص تعداد همکاران کنش مند وی در سینما پرسید و او در پاسخ گفت: من معتقدم نود درصد آن‌ها به دنبال دردسر نیستند و شرارت‌های کیمیای پیش از انقلاب و حاتمی کیا و مهدویان پس از انقلاب را ندارند. افخمی در ادامه تصریح کرد: هر سیاستی که شما از امروز آن را اجرا کنید، ده سال دیگر نتیجه خواهد داد و در حال حاضر ما باید ببینیم این سیاست سترون ساز روی نوجوانان چه تأثیری خواهد گذاشت، چرا که بر روی افراد سن و سال داری که کارهایشان را انجام داده‌اند تأثیری نخواهد داشت. به‌عنوان مثال وقتی رسول صدرعاملی با لحنی طلبکارانه از آزار دادن یک فیلم می‌گوید.

نبوی در بخش از گفتگو رفتار صدر عاملی را یک اشتباه خواند و معترف بود که خود او هم سال گذشته چنین اشتباهی را مرتکب شده است. او در تشریح این موضوع گفت: سال گذشته ما پس از تماشای هر فیلم به اقتضای انرژی خودمان، حدوداً ده دقیقه با یکدیگر گپ می‌زدیم. به دلیل آنکه من با فیلم ماجرای نیمروز مشکل داشتم، به دیگران اعلام کردم که من در هیچ زمینه‌ای در مورد این فیلم صحبت نخواهم کرد و اگر دیگران بخواهند به این فیلم اعتنای جدی کنند، من به آن اعتراض خواهم کرد. اما فردای آن روز به نظر خود ایراد گرفتم و تصمیم گرفتم که فارق از محتوای به نکاتی دیگری همچون کارگردانی، موسیقی و ... توجه داشته باشم.

افخمی در ادامه گفت: برای هیئت داوری امسال به‌واسطه‌ی سن و جایگاهشان در سینما، در نظر گرفتن حیثیت چندان مهم نبود و این افراد اصطلاحاً کار نکرده در سینما نداشتند. هدف سیاست‌گذاری‌های درست نباید پیرمرد و پیرزنانی باشد که در این سینما فعالیت می‌کنند و جا افتاده‌اند. هدف سیاست‌ها باید تغییر دادن دیدگاه و چشم انداز نسلی باشد که می‌خواهد ده سال دیگر در سینما ایران فعالیت کند و باید دید که آیا می‌تواند در آن تحولی ایجاد کند یا خیر. این اتفاق به شرطی رخ می‌دهد که شورای پروانه ساخت برداشته شود و مسئولیت آن بر عهده‌ی جوانان گذاشته شود تا کسانی که قدرت ریسک دارند و می‌توانند فیلم‌های جان داری بسازند، احساس آزادی کنند و بدانند که دوران بگیر و ببند های دولتی گذشته است. تأثیر این تغییر سیاست پس از چند سال به‌مرور نایان خواهد شد.

نبوی بار دیگر در خصوص جریان شبه روشن فکری، نداشتن عرق ملی آنان را متذکر شد و در مثالی برای اثبات تأثیرگذاری این جریان، به حوادث تروریستی دهه‌ی شصت اشاره کرد و گفت: فضای رسانه‌ای بیمار کشور در مورد این اتفاقات کاری کردند که رهبری گفتند حواستان باشد جای جلاد و شهید عوض نشود. این نشان دهنده‌ی اثرگذاری این جریان است. این مطالب برای جوانان این ایام که تجربیات ما را ندارند، این حرف‌ها کارکردی دیگری خواهد داشت.

افخمی ضمن آنکه مجدداً مخالفت خود را در مورد این اثر گذاری اعلا کرد، در ادامه افزود: برای جوانان این ایام، اتفاقات آن ایام اصلاً اهمیت ندارد و اگر بخواهند انقلابی بکنند به شرایط امروز توجه می‌کنند. اگر فضای مجازی تأثیری داشت، تیراژ روزنامه‌ها به زیر پنج هزارتا نمی‌رسید و وابسته به حمایت‌های دولت نبودند. شما فکر می‌کنید هیاهو کنندگان مجازی چه تعداد هستند و آیا تا به حال دیده‌اید که جریان‌های به وجود آمده در فضای مجازی به بیشتر از ده هزار کامنت برسد. شما فکر می‌کنید بی بی سی بر روی چند درصد از مردم تأثیر گذار است.

نبوی در مخالفت این موضوع از کارکرد تأثیر گذاری این جریان‌ها گفت و اثرگذاری آن را نه به‌واسطه‌ی تعداد بلکه به دلیل ایجاد موج بااهمیت دانست.

افخمی در پاسخ گفت: به‌عنوان مثال جریاناتی نظیر شایعات و حواشی ایجاد شده در خصوص زلزله‌ی اخیر، در روزهای اول مشکلاتی را به وجود آورد، اما پس از گذشت چند ماه از آن شاهد موج وارونه‌ای بر علیه همان مسائل هستیم و دیگر کسی به آن مطالب اهمیت نمی‌دهد. این افراد مانند چوپان دروغ‌گو هستند و با گذشت زمان همه به این نتیجه خواهند رسید که هرچه در فضای مجازی گفته می‌شود دروغ است مگر آنکه خلاف آن ثابت شود.

نبوی ضمن ایراد به این موضع گفت: همین دیدگاه مطلق انگاری شما از جنس همان دیدگاه شبه روشنفکران است و آنان هم خود انگار هستند.

افخمی در جواب گفت: اگر نگاه من را نوعی دیکتاتوری در نظر بگیریم، این نگاه اصلاً شبه روشنفکری نیست. روشنفکران ادای دموکراسی را در می‌آورند اما خودشان با دیگران برخوردهای فاشیستی می‌کنند. به‌عنوان مثال در حال حاضر شاهد رفتار فاشیستی نسبت به فیلم‌های به‌وقت شام و لاتاری از سوی کسانی هستیم، که خودشان دیگران را فاشیست می‌دانند. مردم این افراد را می‌شناسند و این مسائل در مجلات زرد پیش از انقلاب هم وجود داشت و بی‌تأثیر بود.

افخمی افزود: به‌عنوان مثال جوانان وقتی می‌بینند که دولت پول نفت را حیف و میل می‌کند و حتی درصدد قطع کردن یارانه است و آن را حق مردم نمی‌دانند، بر اساس همین موضوعات شورش خواهند کرد نه گفته‌های پاپاراتزی‌ها.

نبوی در آخرین پرسش علت تاکید افخمی به فیلم لاتاری را جویا شد و او در پاسخ گفت: از نظر فرم این فیلم حالت آوانگاردی دارد و بعدها مسائلی در مورد این فیلم فهمیده خواهد شد. به نظرم در حال حاضر کشور امارات و حتی وزارت امور خارجه ی خودمان هم از این فیلم عصبانی است. داستان فیلم بر روی موضوعی حساس یعنی سوء استفاده ی عرب های امارات از دختران است و قاعدتاً نمی توانستند آن را در دوبی فیلمبرداری کنند، اما فیلم با استفاده از تصاویر پنهانی و استفاده از جلوه های ویژه به نحوی ساخته شده که شما تصور می کنید فیلم در امارات ساخته شده است. فرم بزگترین ویژگی این فیلم است.

برنامه «ققنوس» ویژه جشنواره فیلم فجر هر شب ساعت 20:30 از شبکه چهار سیما پخش می شود.

 

منبع: فارس

5605 - فائز حسینی

...............................................

کلاکت  اثر مرتبط:

به وقت شام - Tonight        >> مشاهده اطلاعات کامل

................................................

lastpost  هنرمند مرتبط :

بهروز افخمی        >> مشاهده اطلاعات کامل این هنرمند

................................................

arrow  دیگر اخبار مربوط به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر (301 خبر):

301 - «مغزهای کوچک زنگ زده» با اختلافی فاحش در صدر / بهترین های سی و ششمین جشنواره فیلم فجر به انتخاب نویسندگان سی نت

300 - شماره دوم نشریه الکترونیکی سی نت ویژه حشنواره فیلم فجر منتشر شد / معرفی بهترین های جشنواره به انتخاب نویسندگان سی نت

299 - اختصاصی سی نت: کلیدی ترین صحبت های مطرح شده عوامل فیلم های سینمایی در نشست های خبری سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

298 - صحبت های رسول صدرعاملی دردسرساز شد/ شکایت از جشنواره فیلم فجر برای داوری نکردن «لاتاری»

297 - مجیدرضا مصطفوی خطاب به دبیر فیلم فجر مطرح کرد: حذف «آستیگمات» از فیلم فجر براساس تعمد بوده است

296 - توضیحات طائرپور درباره‌ی یک حاشیه مراسم اختتامیه: تنها چاره این بود خودم خط قرمزهای تلویزیون را رعایت کنم

295 - افخمی: با «به وقت شام» و «لاتاری» رفتار فاشیستی می‌کنند

294 - دو گزینه حوزه هنری از فیلم های جشنواره برای اکران نوروز/ لاتاری، فیلشاه و فیلم کمدی لونه زنبور

293 - پیام فرمانده کل سپاه به حاتمی کیا: حرف‌های شما در اختتامیه جشنواره علامت شجاعت و اخلاص است

292 - اظهارات خشایار الوند درباره پخش زنده اختتامیه فجر از تلویزیون: باید برای تلویزیون کف و سوت بزنیم؟

291 - اتفاق زشت و ترسناک در جشنواره فیلم فجر افتاد/ مستندها داوری نشدند

290 - واکنش حیدری فاروقی به داوری نشدن فیلم‌های مستند جشنواره فیلم فجر

289 - بیانیه هیات مدیره انجمن مستندسازان: برخورد جشنواره فیلم فجر با مستندها توهین آمیز بود/ پاسخگو باشید

288 - انتقاد کارگردان «فیلشاه» از داوری نشدن فیلمش در فجر

287 - واکنش یک صنف سینمایی به اظهارات کارگردان «ابوقریب»

286 - «برای حاتمی کیا تخت پادشاهی درست کنید»/ بازخوانی صحبت های چهار سال قبل علی معلم درباره ابراهیم حاتمی کیا

285 - نامزدهای بهترین های جشنواره سی و ششم به انتخاب نویسندگان سی نت معرفی شدند / «مغزهای کوچک زنگ زده» در صدر

284 - برگزیدگان سی و ششمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند: "تنگه ابوقریب" با 6 سیمرغ و "مغزهای کوچک زنگ زده"با 4 سیمرغ پیشتاز/ از مضحکه «دو سیمرغی» تا طعنه‌های هومن سیدی و فریادهای ابراهیم حاتمی‌کیا

283 - به زبان سینما/یادداشت سیدجواد صفوی برای "عرق سرد"

282 - نامزدهای سی و ششمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد/ پیشتازی «مغزهای کوچک زنگ زده» و «تنگه ابوقریب» در 11 رشته و نقره داغ شدن «لاتاری»

281 - سکوت سر شار از نا گفته ها/یادداشت سیدجواد صفوی برای "امیر"

280 - قابل پیش بینی/یادداشت سیدجواد صفوی برای "به وقت شام"

279 - ما کجای جهان ایستاده ایم؟ / یادداشت حدیث جان بزرگی برای چند فیلم جشنواره سی و ششم فیلم فجر

278 - گامی به جلو/یادداشت سیدجوادصفوی برای "لاتاری"

277 - ساختار مناسب با فیلمنامه ای ناقص / یادداشت نساء نیکو برای فیلم «ماهورا»

276 - تنهایی آدمها در دنیای ارتباطات / یاداشت ندا طهرانی برای فیلم «جشن دلتنگی»

275 - واکنش فاطمه معتمدآریا به «تنگه ابوقریب» / مردانی که قهرمان می‌مانند

274 - تقدیر ظریف از فیلم جدید ابراهیم حاتمی کیا

273 - «بمب یک عاشقانه» رکوردار سانس فوق‌العاده شب هفتم / 18 سانس فوق‌العاده

272 - وزیر ارشاد اعلام کرد: دبیر سال بعد جشنواره فیلم فجر مشخص نیست

271 - چالشی به نام پخش زنده اختتامیه جشنواره فیلم فجر

270 - جامعیت گمشده، سوالاتی که بی جواب ماند / یادداشت کیوان کثیریان برای مستند «بانوی قدس ایران»

269 - انفجار اتمي / یادداشت آرش عنایتی برای فیلم کوتاه «حیوان»

268 - تنهایی و تک افتادگی یک زن / یادداشت پویان عسگری برای فیلم «عرق سرد»

267 - «غیرت» وجه غالب سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

266 - بهرام توکلی کارگردان فیلم «تنگه ابوقریب»: سینمای مستقل در ایران وجود ندارد

265 - اعلام نامزدهای سی و ششمین جشنواره فیلم فجر شنبه 21 بهمن ماه پس از اكران آخرين فيلم سینمای رسانه

264 - سربه‌راهیِ بچه‌زرنگ! / یادداشت حمید سلجوقی برای فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده» هومن سیدی

263 - بخشی از ناگفته های جنگ تحمیلی در یک شاهکار سینمایی / یادداشت لاله محمودی برای فیلم «تنگه ابوقریب»

262 - گذشتن از خود به خاطر دیگران / یادداشت شبنم محمودی شرق برای فیلم «سرو زیر آب»

261 - در ستایش بازی/یادداشت سیدجواد صفوی برای "دارکوب"

260 - سوز واقعه / یادداشت حمید سلجوقی برای فیلم «تنگه ابوقریب»

259 - فیلمی گرم از دلِ سردی / یادداشت حمید سلجوقی برای فیلم "عرق سرد"

258 - کمی تا قسمتی ساده/یادداشت سیدجواد صفوی برای "خجالت نکش"

257 - مغز بزرگ هوشمند و به روز / یادداشت شبنم محمودی شرق برای فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده»

256 - بدون تماشای فیلم رای بدهید! / «نتوانستیم جلوی این اتفاق را بگیریم»

255 - پاسخ عماد افروغ به تهیه‌کننده «امپراتور جهنم»

254 - هایده صفی یاری از «وقت ناهار» گفت/ از چراهای فیلم رها نشده ام

253 - تدوینگر «به وقت شام»»: حاتمی‌کیا یک فیلم پرهیجان می خواست/ داعش از این هم خشن‌تر است

252 - کارگردان فیلم «عرق سرد«»: تفکر حاکم در تلویزیون ریاکارانه است

251 - هومن سیدی: قصد ما در فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده» سیاه نمایی نبود

250 - رسانه‌های غیررسمی جشنواره را قرق کرده‌اند/ چه کسی مجوز داده است؟

249 - مجید محیدی: «تنگه ابوقریب» بهرام توکلی یکی از بهترین فیلم های جشنواره است

248 - نمای نسبتا دور/یادداشت سید جواد صفوی برای "چهارراه استانبول"

247 - آدمهای گمشده در دنیای فراموشی / یادداشت مصطفی محمودی برای فیلم «امیر»

246 - سرریزِ هیجان / یادداشت حمید سلجوقی برای فیلم «به وقت شام»

245 - ستودنی اما ناکافی / یادداشت لاله محمودی برای فیلم «به وقت شام»

244 - سفر به اطراف چزابه / یادداشت سید جواد صفوی برای "تنگه ابوقریب"

243 - فرصت سوزی / یادداشت سیدجواد صفوی برای فیلم " کار کثیف"

242 - قهرمانان عاصی و تنها در حاشیه خلیج فارس / یادداشت ندا طهرانی برای فیلم «لاتاری»

241 - قیصر نمایی / یادداشت حمید سلجوقی برای فیلم «لاتاری»

240 - چسباندن آگهی به دیوار پلاسکو / یادداشت حمید سلجوقی در نمایی از فیلم «چهارراه استانبول»

239 - خوب فروختن یا خوب بودن؛ مسئله این هم نیست! / یادداشت مهدی تیموری برای فیلم «چهارراه استانبول»

238 - یک فیلم محترم / یادداشت حمید سلجوقی برای فیلم «بمب، یک عاشقانه»

237 - سینمای ناب / یادداشت احمد شاهوند برای «شعله ور»

236 - ده فیلم برتر آرای تماشاگران تا پایان روز دوم اعلام شد

235 - عشق، نوستالژی، ارتباط و جنگ / یادداشت لاله محمودی برای فیلم «بمب، یک عاشقانه»

234 - دیرفهم و دیرهضم / یادداشت حمید سلجوقی برای فیلم «شعله ور»

233 - فرصت از دست رفته / یادداشت فرهاد خالدی نیک برای فیلم «جاده قدیم»

232 - چیدمان بی حساب و کتاب / یادداشت احمد شاهوند برای فیلم «جاده قدیم»

231 - جاده خاکی / یادداشت حمید سلحوقی برای فیلم «جاده قدیم»

230 - یک شکست تمام عیار / یادداشت احمد شاهوند برای فیلم «کامیون»

229 - شروع خوب، پایان بد / یادداشت حمید سلحوقی برای فیلم «کامیون»

228 - «کامیون طاقت جاده قدیم را ندارد!» / یادداشت فائز حسینی برای فیلم های «کامیون» و «جاده قدیم»

227 - آرای مردمی جشنواره ی فیلم فجر تا دوشنبه اعلام نمی شود

226 - پردیس هویزه مشهد به دلیل ناعدالتی از اکران فیلم های جشنواره فیلم فجر انصراف داد

225 - آغاز انتشار مجدد نشریه الکترونیکی سی نت پس از شش سال / یادداشت احمد شاهوند پیرامون چهارده سال همنشینی بی وقفه با «سینما»

224 - به استقبال هشتمین تغییر در هشتمین سال پیاپی / یادداشت زرنوش محمدی برای سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

223 - هندوانه ي در بسته / یادداشت فرهاد خالدار برای سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

222 - به نام کاهش بودجه، به کام دوستداران اعمال سلیقه! / یادداشت مجتبی اردشیری در رثای جشنواره کوچک شده فیلم فجر

221 - خانه خلوت / پیش درآمدی بر جشنواره سی و ششم فیلم فجر نوشته سیدجواد صفوی

220 - سی و شش سالگی... / یادداشت حمید سلجوقی برای آغاز جشنواره سی و ششم

219 - شماره اول نشریه الکترونیکی سی نت ویژه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر منتشر شد

218 - به احترام سیمرغ؛ برپا! / یادداشت مهدی تیموری برای سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

217 - سهم مغفول‌مانده مخاطبان شهرستانی از جشنواره فیلم فجر / یادداشت تیلدا حسینی به بهانه آغاز جشنواره سی و ششم فیلم فجر

216 - ماراتن جشنواره سی و ششم فیلم فجر آغاز شد/ برگزیدگان مسابقه تبلیغات سینمای ایران معرفی شدند

215 - پردیس سینمایی «شهرک» همزمان با جشنواره فیلم فجر افتتاح شد: راه اندازی ۲ سالن از 11 سالن

214 - ۳ فیلم در سینما آزادی به سانس فوق العاده رسید/سینماگران کنار مردم

213 - اکران خصوصی «لاتاری» با حضور دو نماینده مجلس

212 - پروانه نمایش فیلم سینمایی «عرق سرد» صادر شد + عکسی جدید از سحر دولتشاهی با گریمی متفاوت در نقش مهرانه نوری

211 - یادداشت کوتاه کیوان کثیریان برای دو فیلم «شعله ور» حمید نعمت الله و «سوءتفاهم» احمدرضا معتمدی در اولین روز جشنواره سی و ششم

210 - دبیر سی و ششمین جشنواره فیلم فجر: سیمرغ فیلم اول و هنر و تجربه اهدا می‌شود/ نکوداشت علی معلم

209 - علیرضا قربانی ترانه تیتراژ فیلم سینمایی «چهار راه استانبول» مصطفی کیایی را خواند/ آخرین مراحل فنی فیلم در راه جشنواره

208 - «کار کثیف» خسرو معصومی ۱۲۰۰ پلان داشت/ چالش صداگذاری با تنوع لوکیشن

207 - تماشای «فیلشاه» را در جشنواره از دست ندهید/ ایجاد یک جریان در انیمیشن ایران

206 - نامزدهای بخش مسابقه تبلیغات سی و ششمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد

205 - مرتضی غفوری فیلمبردار سینمای ایران: «ماهورا» یکی از سخت ترین فیلم هایی بود که در طول زندگی ام کار کردم/ 3 روز وقت برای ضبط تنها یک پلان

204 - به دلیل حضور کمال تبریزی در ترکیه برای ساخت فیلم «خودسر»، داوری فیلم های فجر با تأخیر انجام می‌شود

203 - اعضای هیأت داوران سی و ششمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند

202 - واکنش پیمان معادى به تغییر تهیه کننده فیلم "بمب، یک عاشقانه": نام مانی حقیقی را آوردم تا منتظر مهر تایید شورا بر نام احسان رسول اف نباشم

201 - کامبوزیا پرتوی: قرار بود بهروز وثوقی نقش اصلی «کامیون» را بازی کند/ فیلم سینمایی «کامیون» امسال در جشنواره رونمایی خواهد شد

200 - از ارومیه تا زاهدان: نمایش قطعی 15 فیلم‌ سی‌وششمین جشنواره فیلم فجر در 30 استان کشور

199 - انتخاب بهترین فیلم مردمی جشنواره فیلم فجر از طریق تلگرام، اپلیکیشن و سایت

198 - «مغزهای کوچک زنگ‌زده» فیلمی با ریتم تند/ اولین تجربه ساخت آب در «جشن دلتنگی»

197 - ساخت موسیقی «به وقت شام» توسط کارن همایونفر به پایان رسید/ جدیدترین فیلم ابراهیم حاتمی کیا در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر رونمایی خواهد شد

196 - مصطفی کیایی: فقط سازمان آتش نشانی از «چهارراه استانبول» حمایت کرد/ امیدوارم نتیجه فیلم را در جشنواره ببینیم

195 - محمدحسین مهدویان: «لاتاری» بهترین فیلمی‌ست که تا به حال ساخته‌ام + جدیدترین عکس از هنرنمایی ساعد سهیلی

194 - پاسخ احمد امینی به فرزاد موتمن: «سراسر شب» در هیات انتخاب جشنواره کمتر از چهار رای داشت

193 - مدیر سایت سینماتیکت: مشکلی در خرید بلیت اینترنتی جشنواره فیلم فجر نخواهد بود/ تحویل بلیت از ۶ بهمن

192 - رونمایی از نخستین عکس "امیر جدیدی" در فیلم سهیل بیرقی/ «عرق سرد» آماده نمایش در جشنواره

191 - عباس نادران: اگر از امتیازاتم استفاده می کردم، «شاه کش» در جشنواره بود

190 - کامبوزیا پرتوی: «کامیون» بدون ممیزی ساخته شد/ خوشحالم که فیلم من به قید قرعه در افتتاحیه اکران می شود

189 - اعلام گروه بندی فیلم های سی و ششمین جشنواره فیلم فجر برای خرید بلیت های مردمی

188 - آغاز پیش فروش بلیت‌های جشنواره فیلم فجر از ساعت 10 صبح شنبه 30 دی

187 - سینماهای مردمی سی‌ و ششمین جشنواره فیلم فجر مشخص شد/دو سینمای تازه تاسیس به جشنواره نرسیدند/پردیس «مگامال» تنها سینمای جدید این دوره از جشنواره

186 - برخلاف شایعات مطرح شده «به وقت شام» ابراهیم حاتمی کیا به فجر می‌رسد/ انجام اصلاحاتِ ۲ دقیقه پایانی

185 - محمدرضا عقیلی با "امپراتور جهنم" در جشنواره فیلم فجر

184 - حاشیه‌نگاری بر جنجالی‌ترین سیمرغ فیلم فجر

183 - جنگی‌سازان سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را بشناسید

182 - آئین بزرگداشت «اکبر عبدی» در جشنواره فیلم فجر

181 - تصویر بیکاری و مهاجرت در «کار کثیف»/ سیزدهمین فیلم خسرو معصومی در جشنواره سی و ششم

180 - افتتاحیه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر به دلیل کاهش هزینه‌ها حذف شد

179 - رقابت سیمرغ‌داران سال 95 در فجر سی‌وششم

178 - تلویزیون برای جشنواره فیلم فجر چه می‌کند/ ۴ برنامه با چند رویکرد، «هفت» هنوز بلاتکلیف است

177 - ابراهیم داروغه‌زاده: فیلم‌های جشنواره در دسترس هر کسی نیست تا بتواند آنها را ببیند

176 - «خجالت نکش» در مراحل پایانی + عکس جدید/ قرعه‌کشی فیلم‌ها در جشنواره فیلم فجر اتفاق خوبی بود

175 - آخرین وضعیت پارکینگ سینمای رسانه‌ها/ نشست‌ها پس از نمایش فیلم است

174 - تفریحات ناسالم در فجر36/ نقشه برای وارد کردن فیلم به جشنواره و بردن جشنواره به حاشیه!

173 - فیلم‌های کوتاه جشنواره ملی فجر اکران مردمی ندارد/ اهدای یک سیمرغ

172 - منیژه حکمت: سیاهی لشکر جشنواره نخواهم بود، اگر سانس «جاده قدیم» در سینمای رسانه بدون قرعه‌کشی بود، فیلم‌ام را از جشنواره بیرون می‌کشیدم

171 - اظهار نظرهای جدید سهیل بیرقی کارگردان «عرق سرد»/ فیلم حساس جشنواره امسال

170 - مهران احمدی با اولین فیلم سینمایی اش در جشنواره امسال: «مصادره» یک کمدی با دغدغه‌‌های انسانی

169 - پوریا آذربایجانی کارگردان حاضر در بخش مسابقه جشنواره: فیلم «جشن دلتنگی» روایتی از گره خوردن روابط آدم‌ها در فضای مجازی است

168 - رقابت مستندها در جشنواره امسال می‌تواند جریان‌ساز باشد

167 - محمدحسین نیرومند عضو هیأت انتخاب ادوار جشنواره فیلم فجر: روش‌های اقناعی در انتخاب مستقل آثار

166 - محمدعلی حسین‌نژاد: سال گذشته بعضی فیلم‌ها با تصمیم دبیر در جشنواره جای داده شد

165 - سحر عصر آزاد: جشنواره فیلم فجر سال تحویل سینمای ایران است

164 - رضا مقصودی: شوخی‌های جدی در فیلم «خجالت نکش» وجود دارد

163 - داروغه‌زاده نمایش فیلم برای اعضای کمیسیون فرهنگی قبل از آغاز جشنواره را تکذیب کرد/ فیلم‌ها برای هیچ فرد، نهاد و گروهی امکان نمایش ندارد

162 - شاهین امین معتقد: حضور در جشنواره فیلم فجر نباید سهمیه‌بندی باشد

161 - تماشاي ناقص فیلم‌ها، همیشه انتخاب در فجر را دشوار می‌کرد

160 - چالش تشخیص هویت در «وقت ناهار» یکی از فیلم های کوتاه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

159 - گفتگو با منیژه حکمت در مورد فیلم جدیدش در جشنواره: دغدغه‌های اجتماعی در یک بستر متفاوت

158 - گزارش کامل حضور وزیر ارشاد در جمع مدیران جشنواره فجر۳۶

157 - «شعله‌ور»؛ فیلم جدید حمید نعمت الله درباره حسادت

156 - رویارویی عشق و زندگی با جنگ در «ماهورا»

155 - سیمرغ بر شانه کدام کارگردان می‌نشیند؟/ آیا محمدحسین مهدویان هت تریک می کند؟

154 - لبخند سیمرغ به کمدی‌های جدید سینمای ایران

153 - دبیران دوره های قبلی را بشناسید/ رکوردداران برگزاری جشنواره فیلم فجر

152 - نگاهي به حضور چهار فیلم‌ دومی در جشنواره سی و ششم/ از پیمان معادی با «بمب» تا سهیل بیرقی با «عرق سرد»

151 - فقط 6 فیلم جشنواره فجر 36 محصول بخش دولتی است/ جشنواره فیلم‌های بخش خصوصی!

150 - آئین بزرگداشت «منوچهر اسماعیلی» در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

149 - سیدجمال ساداتیان عضو هیات انتخاب جشنواره: همدلی و یکرنگی جشنواره سی و ششم به نمایش درآمد

148 - شاهین شجری کهن منتقد سینما: پایبندی به یک قانون تعریف شده، به اعتبار جشنواره اضافه می‌کند

147 - مرور جشنواره فیلم فجر از ابتدا تاکنون با فریدون جیرانی در «چشم شب روشن»/ از جنجالی‌ترین تا شاخص‌ترین ها

146 - تورج منصوری: پایبندی به آئین‌نامه جشنواره فیلم فجر از هر چیزی مهم‌تر است

145 - تدبیر و ابتکار روابط عمومی، اولین حرکت شفاف و صریح جشنواره امسال بود

144 - فرش قرمز از جشنواره فیلم فجر حذف شد/ کاهش ۵۰ درصد هزینه‌های جشنواره نسبت به سال گذشته

143 - جشنواره‌‌ای به رنگ فجر/ حضور 9 فیلم دفاع مقدسی در جشنواره امسال

142 - فرصت شرکت نهادها و سازمان‌ها در بخش «تجلی اراده ملی»

141 - جدول اکران سینمای رسانه (پردیس ملت) سی و ششمین جشنواره فیلم فجر مشخص شد/ آغاز اکران فیلم ها از جمعه 13 بهمن/ رورانه نمایش 3 فیلم طی 9 روز

140 - اطلاعات جدید از فیلم گمنام جشنواره امسال "خجالت نکش" با بازی احمد مهرانفر و شبنم مقدمی/ یک فیلم اولی کمدی از "رضا مقصودی" نویسنده «لیلی با من است» و «همیشه پای یک زن در میان است»

139 - نوید محمودی کارگردان «چند متر مکعب عشق» پدیده جشنواره سی و دوم: فیلم جدیدمان «شکستن همزمان بیست استخوان» با بازی محسن تنابنده را به جشنواره دادیم اما انتخاب نشد

138 - اولین واکنش فرزاد موتمن به حضور نداشتن «سراسر شب» در جشنواره فجر/ فیلم را برای منتقدان و روزنامه‌نگاران نمایش خواهم داد

137 - اقدامی جالب و جدید از سوی ستاد جشنواره فیلم فجر: برای جلوگیری از اعتراضات، صبح روز چهارشنبه 20 دی جدول نمایش فیلم های سینمای رسانه قرعه کشی میشود

136 - ۱۶ مجموعه سینمایی در تهران میزبان جشنواره فیلم فجر می‌شود/سینما آستارا نخواهد رسید، پردیس سپنتا به احتمال 95 درصد به جشنواره می رسد

135 - بابک حمیدیان با 4 فیلم، پرکاترین بازیگر جشنواره سی و ششم فیلم فجر / لیست کامل بازیگرانی که با فیلم هایشان در جشنواره امسال حضور خواهند داشت

134 - بایکوت کامل فیلم اولی ها / حضور تنها 3 فیلم اولی در جشنواره امسال

133 - سید جمال ساداتیان یکی از اعضای هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر امشب میهمان برنامه زنده «سی و پنج» فریدون جیرانی

132 - توضیحات ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره در مورد 3 فیلم "شعله ور"، "آشغال های دوست داشتنی" و "امپراطور جهنم"

131 - فیلم های مهمی که فرم حضور در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را پر نکرده بودند + دو فیلمی که به دلایل فنی به جشنواره نرسیدند

130 - غایبان جشنواره امسال/ فیلم هایی که به دلیل کیفیت مجوز حضور در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را دریافت نکردند

129 - ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره: تصمیم برای بخش خارج از مسابقه‌ی فجر منوط به تقاضاست

128 - مضمون ۱۶ فیلم بخش مسابقه اجتماعی است/حضور ۳ فیلم با موضوع مقاومت و دفاع مقدس

127 - غلامرضا موسوی: انصراف فیلم‌هایی که در جشنواره با سر و صدا مواجه می‌شوند/نگرانی از داوری‌ها

126 - انصراف «آشغالهای دوست داشتنی» از جشنواره فیلم فجر

125 - آغاز به کار پرديس سیمایی «سپنتا» به مدیریت مسعود جعفری جوزانی همزمان با جشنواره فیلم فجر + عکس

124 - هیاهوی اکران یا هیاهوی جشنواره / برگ برنده فیلم‌های انتخاب نشده در سودای سیمرغ

123 - پرویز آبنار صداگذار سینمای ایران: پردیس ملت از لحاظ پخش صدا مناسب است/ تغییری به نفع جشنواره فجر

122 - سینماهای مردمی؛ هویت اصلی جشنواره فجر

121 - کامبوزیا پرتویی کارگردان "کامیون": پایبندی جشنواره به آئین‌نامه خوشحال‌کننده است

120 - دیدگاه سعید سعدی و دو تهیه‌کننده دیگر درباره رقابت ۲۲ فیلم در سودای سیمرغ

119 - عبدالله اسفندیاری: رقابت تعداد زیاد فیلم در سودای سیمرغ، جشنواره را بی‌معنی می‌کند

118 - جواد نوروزبیگی: ثبات در انتخاب 22 فیلم؛ حرکت به سوی جشنواره استاندارد

117 - منوچهر محمدی تهیه کننده سینما: افزایش اعتبار جشنواره با تثبیت تعداد 22 فیلم در سودای سیمرغ

116 - روح الله حجازی: رقابت 22 فیلم در فجر یعنی توجه به کیفیت

115 - رسمی: فیلم های بخش سودای سیمرغ سی و ششمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند

114 - سیمرغ‌داران سال گذشته با کدام فیلم به فجر 36 می‌آیند؟

113 - راهیابی 22 فیلم به بخش مسابقه، شأن جشنواره را حفظ می‌کند

112 - هارون یشایایی: انتخاب 22 فیلم در «سودای سیمرغ» داوری را عادلانه‌تر می‌کند

111 - ابوالحسن داوودی: سلیقه‌حرفه‌ای در قضاوت‌های فجر تعیین‌کننده است

110 - پردیس ملت در حال آماده‌سازی برای فجر است/تدارکِ اینترنت و پارکینگ

109 - شاید این 7 نفر شما را عصبانی کنند/ نگاهی به هیات انتخاب این دوره جشنواره فیلم فجر

108 - «عرق سرد» که از فیلم های حساس جشنواره به شمار می رود و داستان یک زن فوتبالیست را روایت می کند بعد از دریافت پروانه نمایش به دفتر جشنواره ارسال می شود + عکس جدید از باران کوثری

107 - حداقل تقاضای سازندگان «آشغالهای دوست داشتنی»/ حضور در جشنواره پس از 5 دوره و دریافت پروانه نمایش حق این فیلم است

106 - ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره خبر داد: اعلام اسامی فیلم‌های بخش سودای سیمرغ جشنواره‌ی فجر تا 10 دی ماه

105 - همکاری مجدد کارن همایونفر با «حاتمی‌کیا»/ "به وقت شام" توسط هیات انتخاب جشنواره سی و ششم دیده شد

104 - فیلمبرداری «خودسر» جدیدترین ساخته کمال تبریزی به نیمه رسید/ احتمال عدم حضور فیلم در جشنواره

103 - «درخونگاه» به دفتر جشنواره رسید + عکس جدید

102 - «تنگه ابوغریب» یک اتفاق ویژه در جشنواره فجر است

101 - محمدعلی سجادی اعلام کرد: «طلاقم بده به خاطر گربه ها» را به فجر فرستادم

100 - توضیح قوه قضاییه درباره یک چالش سینمایی/ در انتخاب فجردخالت نکردیم

99 - سیدجمال ساداتیان عضو هیات انتخاب جشنواره: بیشتر فیلم‌های فجر را دیده‌ایم/ فعلا سورپرایز نشدیم

98 - برخلاف اظهار نظر پیشین مصطفی کیایی «چهار راه استانبول» به جشنواره فجر رسید + عکسی جذاب از فیلم

97 - صداگذاری «سراسر شب» فرزاد موتمن آغاز شد و به سرعت نسخه فیلم به دبیرخانه جشنواره فرستاده خواهد شد + عکس جدید از فیلم

96 - سوژه «شب لرزه» اسیدپاشی است/ تحویل نسخه فیلم به جشنواره

95 - «نسترن های وحشی» به جشنواره فیلم فجر تحویل داده شد

94 - صداگذاری «پیشونی سفید۲» آغاز شد/ نسخه فیلم به فجر رفت

93 - عبدالرضا کاهانی: خدا را شکر که سال‌هاست تکلیفم با جشنواره فجر روشن شده

92 - «کیفیت» تعیین‌کننده تعداد فیلم‌های فجر باشد/ رونق جشنواره حفظ شود

91 - قائم‌مقام مرکز گسترش سینمای مستندوتجربی: نمی‌توان مستند را از جشنواره فجر حذف کرد/ رقابت در بخش‌های اصلی

90 - تدوین «زنانی که با گرگها دویده‌اند» تمام شد/ انجام امور فنی برای حضور در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

89 - ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره اعلام کرد: فقط هیات انتخاب فیلم‌ها را معرفی می‌کنند/ دخالتی در کارها نمی‌شود

88 - «گیتی همسر علیرضا» به دبیرخانه جشنواره ملی فجر تحویل داده شد

87 - سوال یک مستندساز درباره انتخاب‌های فجر/ حق برخی آثار ضایع شده است

86 - منیژه حکمت پس از گذشت 10 سال با فیلم جدیدش "جاده قدیم" پا به جشنواره فیلم فجر خواهد گذاشت

85 - انصراف سازندگان «آقای سانسور» از حضور در جشنواره فجر

84 - «امیر» تحویل دفتر جشنواره شد

83 - روزهای پایانی صداگذاری و میکس/ «هایلایت» در راه جشنواره فیلم فجر

82 - "لاتاری" سومین ساخته محمدحسین مهدویان برای سومین سال پیاپی به جشنواره فجر رسید + اولین عکس از هادی حجازی فر در این فیلم

81 - «شعله ور» تحویل دفتر جشنواره فیلم فجر شد

80 - حضور ۱۹۴ هنرمند در بخش تبلیغاتی جشنواره فیلم فجر

79 - ورود جدی معاونت پیشگیری از وقوع جرم به جشنواره فیلم فجر و نقش آفرینی در انتخاب فیلم‌ها

78 - طراح پوستر مشترک دو فیلم رسول صدرعاملی و منیژه حکمت در جشنواره فیلم فجر

77 - مهلت شرکت در مسابقه تبلیغات سینمای ایران به پایان رسید

76 - بزرگداشت «محمدعلی نجفی» سینماگر اصفهانی در جشنواره فیلم فجر

75 - فیلم سینمایی "گرگ بازی" به دفتر جشنواره فجر تحویل داده شد + عکس جدید از فیلم

74 - آخرین مراحل تولید فیلمی با بازی لیلا زارع و سعید آقاخانی/ «یک کیلو و بیست و یک گرم» اولین نمایش خود را در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر تجربه خواهد کرد

73 - حذف مستند «موج نو» از آثار منتخب سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

72 - سینماهای سی‌وششمین جشنواره فیلم فجر به زودی اعلام خواهند شد

71 - فیلم های کوتاه داستانی جشنواره سی و ششم معرفی شدند

70 - مصطفی کیایی اعلام کرد: فیلم «چهار راه استانبول» به احتمال فراوان به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر نمی‌رسد

69 - اعلام اسامی 11 فیلم منتخب هیأت انتخاب مستند جشنواره فجر 36

68 - انیمیشن سینمایی «فیلشاه» برای رقابت با فیلم‌های رئال به دفتر سی و ششمین جشنواره فیلم فجر ارائه شد

67 - «دِرِساژ» با بازی علی مصفا و شبنم مقدمی در راه جشنواره فیلم فجر

66 - «جن زیبا» پس از سی وششمین جشنواره فیلم فجر همزمان در ایران و ترکیه به نمایش درمی‌آید

65 - «تنگه ابوغریب» به دزفول رسید/ فیلم بهرام توکلی برای نمایش در جشنواره فیلم فجر آماده می شود

64 - ثقفی: «روسی» درامی عاشقانه است و اواخر آذرماه فیلم جلوی دوربین می‌رود/ تلاش میکنیم فیلم را به جشنواره برسانیم

63 - اتمام بازی هادی کاظمی در «امیر»/ اولین رونمایی در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر خواهد بود

62 - ارایه نسخه‌ی اولیه فیلم سینمایی «عشق و آتش» به جشنواره‌ی فیلم فجر

61 - «بُهت» با مهتاب کرامتی به نیمه رسید و این اثر به زودی به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر ارائه میشود

60 - طراح پوستر سی‌و ششمین جشنواره فیلم فجر: نقد کوچه‌بازاری جای نقد آگاهانه را گرفته است

59 - خبرهای جدید از فیلم جدید بهروز شعیبی: «دارکوب» در راه سی و ششمین جشنوراه فیلم فجر

58 - احیای بخش «تجلی اراده ملی» در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

57 - حیدریان: تلاش برگزارکنندگان جشنواره فیلم فجر، دوری از حاشیه و توجه به اصل است

56 - گزارشی از هیات انتخاب ادوار جشنواره فیلم فجر/ امسال کار به رکوددارها سپرده شده است

55 - نظر سیف‌الله صمدیان درباره پوستر جشنواره فجر36 و برخی انتقادات ناپخته

54 - فراخوان مسابقه تبلیغات سینمای ایران منتشر شد

53 - ایرج تقی‌پور: پوستر جشنواره امسال ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای دارد

52 - گفت‌وگو با حمیدرضا بیدقی طراح پوستر جشنواره سی و ششم فیلم فجر

51 - محمد مهدی حیدریان: امیدوارم جشنواره امسال، سال تحول سینما باشد

50 - مسعود نجفی مدیر روابط عمومی جشنواره: آماده سازی پردیس ملت برای جشنواره فیلم فجر آغاز شد

49 - پوستر سی و ششمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد

48 - هدیه تهرانی و علی مصفا برای سومین بار در فیلم سینمایی "واسطه" همبازی شدند/نسخه نهایی "واسطه" به زودی به دبیرخانه جشنواره فیلم فجر ارسال میشود

47 - نسخه نهایی «موریانه» به زودی به فجر تحویل داده می‌شود/فیلمی با فرم خاص

46 - برای حضور در جشنواره ملی فیلم فجر فیلمبرداری «امیر» ادامه دارد/ تدوین همزمان توسط مستانه مهاجر

45 - ورود «زنانی که با گرگها دویده اند» به ماراتن جشنواره فیلم فجر

44 - فیلمبرداری «لالاکن» در شهرک گلستان ادامه دارد و عوامل در تلاش برای رسیدن نسخه فیلم به جشنواره سی و ششم/ تدوین ۲۰ درصد کار انجام شد

43 - کیومرث پوراحمد «رضا» را به جشنواره فیلم فجر می فرستد

42 - معرفی زودهنگام اعضاء هیات انتخاب سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

41 - مرجان اشرفی زاده کارگردان "آبجی": اگر ۲۲ فیلم بخش مسابقه از بین فیلم‌های خوب انتخاب شود، می‌توان جشنواره‌ای حرفه‌ای برگزار کرد.

40 - آرش قاسمی: انتخاب پردیس سینمایی ملت هوشمندانه بود

39 - محمد کارت: حضور مستند در بخش سودای سیمرغ اتفاق مثبتی است

38 - حسین جعفریان: باید در هیئت داوران جشنواره فجر نماینده‌ای از عوامل فنی باشد

37 - توضیحات ابراهیم داروغه‌زاده درباره داوری انیمیشن‌ها در جشنواره فیلم فجر

36 - سعید ابوطالب: جشنواره فیلم فجر با سابقه طولانی که دارد، بر جریان فکری و هنری سینما تاثیرگذار است.

35 - ساعد نیک ذات: نباید جشنواره فیلم فجر را با جشنواره های خارجی مقایسه کنیم

34 - علیرضا رییسیان: برج میلاد هیچ زمان برایم جذابیتی نداشت

33 - اعلام فراخوان ثبت‌نام اهالی رسانه و منتقدان در جشنواره فیلم فجر

32 - فیلم جدید «روستایی»، تغییر ذائقه‌ای در سینما خواهد بود/"متری شش و نیم" به جشنواره نمیرسد و در سال 97 اکران میشود

31 - نخستین تصاویر از فیلم سینمایی «لاتاری» سومین ساخته محمدحسین مهدویان منتشر شد/ رونمایی از فیلم در فجر

30 - بابک حمیدیان و مینا ساداتی جلوی دوربین جشن دلتنگی رفتند/اولین نمایش فیلم در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

29 - با پایان یافتن مهلت حضور فیلم ها مجموعا 137 اثر در جشنواره فیلم فجر ثبت نام کردند(94 فیلم سینمایی و 43 مستند)/اعلام آثار سودای سیمرغ هفته اول دی ماه

28 - «آهوی پیشونی سفید ۲» فرم حضور در جشنواره ملی فیلم فجر را پر کرد

27 - «لالاکن» خود را برای جشنواره فیلم فجر آماده می‌کند

26 - خسرو معصومی اعلام کرد: «کار کثیف» فرم فجر را پر کرد/ انجام آخرین مراحل فنی

25 - تاکید سفت و سخت دبیرخانه جشنواره: مهلت ارسال فیلم به جشنواره فیلم فجر تمدید نمی‌شود/ نسخه تدوین شده فیلم ها تا پایان آبان ماه باید به جشنواره ارسال شود

24 - فيلمبردارى «چهار راه استانبول» مصطفی کیایی با موضوع حادثه پلاسکو به پايان رسيد/ تلاش برای رسیدن نسخه فیلم به جشنواره

23 - فیلمبرداری «دِرِساژ» اولین فیلم بلند پویا بادکوبه با بازی علی مصفا و شبنم مقدمی به پایان رسید/اولین نماش در جشنواره فیلم فجر امسال

22 - تاریخ‌نگاری سالن رسانه‌های سینمایی در جشنواره فیلم فجر/ 25 سال از «شهر قصه» تا «پردیس ملت»

21 - پس از 8 سال جشنواره با برج میلاد خداحافظی کرد/ پردیس سینمایی ملت میزبان اهالی رسانه در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر شد

20 - «شاه‌کُش» یک درام معمایی متفاوت به کارگردانی وحید امیرخانی و با بازی مهناز افشار به جشنواره سی و ششم می‌آید

19 - فراخوان سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر اعلام شد/ آخرین زمان تحویل نسخه نهایی فیلم ها روز چهارشنبه 20 دی ماه

18 - تاخیر در انتشار فراخوان جشنواره ملی فیلم فجر نسبت به ۲ سال گذشته/سرانجام جوایز فنی از جشنواره می روند یا باز هم می مانند؟

17 - در جلسه مستندسازان با دبیر جشنواره فجر: نحوه حضور مستند در جشنواره فیلم فجر بررسی شد

16 - دبیر جشنواره فجر با نمایندگان فیلم کوتاه جلسه گذاشت

15 - تصمیم‌گیری برای جشنواره ملی فیلم فجر پشت درهای بسته

14 - دبیر شورای عالی تهیه کنندگان: حقوق اکران فیلم‌ها در جشنواره فجر پرداخت شود

13 - «آستیگمات» در راه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر + عکس جدید از باران کوثری

12 - سعید سعدی: فیلم سینمایی "مغرهای کوچک زنگ زده" جدیدترین ساخته هومن سیدی با پایان یافتن مراحل فنی به زودی آماده نمایش برای جشنواره سی و ششم میشود

11 - پیام تبریک ابراهیم داروغه زاده دبیر سی و ششمین جشنواره فیلم فجر به مناسبت روز ملی سینما

10 - «مسعود نجفی» برای دومین سال پیاپی به عنوان مدیر روابط عمومی سی و ششمین جشنواره فیلم فجر معرفی شد

9 - انتقاد کیومرث پوراحمد از حذف احتمالی جوایز فنی جشنواره فیلم فجر/فیلم‌سازی «هلو بیا تو گلو» نیست

8 - «شعله‌ور» ساخته جدید حمید نعمت الله با بازی امین حیایی در جشنواره سی و ششم فجر رونمایی می‌شود

7 - فیلم سینمایی «ماهور» به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر می‌رود

6 - یادداشت رامین حیدری فاروقی پیرامون حذف بخش مستند از جشنواره فیلم فجر

5 - مستند نباید از جشنواره فجر حذف شود/ سینما فقط فیلم داستانی نیست

4 - فیلمبرداری«به وقت شام» حاتمی‌کیا ظرف 20روز آینده به پایان خواهد رسید/اولین نمایش در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر

3 - سینما در انتظار فراخوان جدید جشنواره فجر/سیمرغ‌ها کم می‌شود؟

2 - ابراهیم داروغه‌زاده دبیر سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر شد

1 - چرا لازم است تمام جوایز رشته‌های فنی از جشنواره فجر حذف شود

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت