New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

 

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

اولین‌های جشنواره‌ی فیلم فجر در یک نگاه

:: 24 دی 1392  12:08:05 PM  ::

اولین های جشنواره فیلم فجر

اولین های جشنواره فیلم فجر

 

سی نت: همیشه «اولین‌ها» از اهمیت زیادی برخوردار بوده‌اند به ویژه در جشنواره‌ی فیلم فجر که مهمترین رویداد سینمایی کشورمان محسوب می‌شود و در طول سی و یک سال برگزاری،‌ اتفاقاتی برای اولین‌بار در این جشنواره رقم خورده است.


نشریه روزنامه جشنواره انتشارش از دوره اول آغاز شد که در پنج شماره و به دو زبان فارسی وانگلیسی به سردبیری سیدغلامرضا موسوی منتشر شد.

در این دوره جشنواره دو شماره گاهنامه نیز ویژه فیلم‌های ۸ و ۱۶ میلی متری به مدیر مسئولی محمدعلی اثنی عشری دبیر این بخش و با اجرای بزرگمهر رفیعا منتشر و شماره اول آن در افتتاحیه توزیع شد.

از دوره سوم جشنواره، بخش فیلم‌های اول فیلمسازان اضافه شد.

کاتولوگ جشنواره نیز انتشارش از این دوره به سردبیری سیدغلامرضا موسوی آغاز شد که این کتاب شامل اطلاعات مربوط به فیلم‌ها‌، دیدگاه‌ها و اظهار نظر های مقامات سیاسی و دست اندرکاران سینمای ایران بود که چند روز پس از پایان جشنواره عرضه شد.

برای دوره چهارم جشنواره برای اولین‌بار آنونس ساخته شد که ساخت آن را صمد تواضعی برعهده داشت. این آنونس با استفاده از آرشیوها و منابع تصویری در چهار دقیقه برای پخش از سینماها و تلویزیون مورد استفاده قرار گرفت.

در دوره پنجم برای اولین‌بار بخشی با عنوان نمایشگاه پوسترهای سینمایی به جشنواره اضافه شد، در این دوره برای اولین‌بار اعضای هیات انتخاب رسما اعلام شد و همچنین برای اولین بار نامزدهای دریافت جوایز نیز اعلام شدند.

ماهنامه سینمایی «فیلم» هم اولین مجله‌ای بود که از این دوره اقدام به انتشار ویژه نامه کرد که این شماره در ۱۳۰ صفحه به قیمت سی تومان عرضه شد.

از دوره ششم علاوه بر پوسترهای سینمایی‌، مسابقه نمونه فیلم هم به جشنواره اضافه شد.

از دوره هفتم سیمرغ با طرحی از ابراهیم حقیقی به عنوان نماد جشنواره انتخاب شد و جایزه اصلی نیز سیمرغ بلورین نام گرفت. از این دوره در بخش بین الملل سینمای کودک و نوجوان به صورت رقابتی برگزار شد و بخش بزرگداشت سینماگران معتبر خارجی به جشنواره اضافه شد.

برای اولین و آخرین‌بار سالن سینمایی در کوچه ملی لاله زار (سینما نادر) به نمایش آثار جشنواره اختصاص پیدا کرد.

در این دوره برای اولین بار یک سینمایی، غیر از فیلمساز(فرهاد فخرالدینی) در جمع هیات داوران حضور پیدا کرد. از این دوره همچنین بخش جشنواره جشنواره‌ها اضافه شد و آثار حاضر در جشنواره‌های معتبر جهانی به نمایش درآمد.

از دوره دهم سینمای ارشاد به مسئولین عالی رتبه اختصاص پیدا کرد. در این دوره رخشان بنی اعتماد با دریافت سیمرغ کارگردانی عنوان اولین فیلمساز زن برگزیده در این بخش را به نام خود ثبت کرد.

از دوره یازدهم سالن سینمایی (شهر قصه) به رسانه‌های جمعی اختصاص پیدا کرد و جلسات گفت وگوی نویسندگان سینمایی مطبوعات و رسانه‌ها و دست اندرکاران فیلم‌های سینمایی برگزار شد. از این دوره برای اولین بار یک بازیگر (عزت الله انتظامی) به جمع داوران اضافه شد.

در دوره چهاردهم برای اولین بار مراسم اختتامیه از قالب‌های قبلی‌اش خارج شد و سیمرغ برگزیدگان توسط هنرمندان از جمله داوود رشیدی‌، علی نصیریان،‌ عزت‌الله انتظامی و احمدرضا درویش اهدا شد.

از دوره پانزدهم سایت اینترنتی جشنواره به بهره‌برداری رسید و برای اولین‌بار مراسم اختتامیه به صورت زنده از شبکه دوم سیما پخش شد.

از این دوره برپایی بزرگداشت سینماگران ایرانی در جشنواره آغاز شد که اختصاص به مرور آثار عزت الله انتظامی و ابراهیم حاتمی‌کیا داشت،از این دوره وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون امور سینمایی برای جشنواره پیام دادند. بازار فیلم نیز از این دوره آغاز به کار کرد که ۱۷ تا ۲۲ بهمن در هتل لاله برگزار شد.

از این دوره برای اولین بار سیمرغ فیلم برگزیده تماشاگران به مجموعه جوایز اضافه شد که مسئولیت جمع‌آوری آرا برعهده خانه سینما بود. برای اولین‌بار هیات داوران ترکیبی کاملا سینمایی داشتند و یک زن (فرشته طائرپور) در جمع هیات داوران حاضر بود.

در دوره هفدهم برای اولین بار ۵ کارگردان (احمدرضا درویش،‌ یدالله صمدی،‌ کیانوش عیاری،‌ فرهاد مهران فر و داوودمیرباقری) در ترکیب هیات داوران قرار گرفتند و برای اولین بار مراسمی تحت عنوان اهدای جوایز جنبی برگزار شد.

در دوره نوزدهم هیات داوران در نشستی خبری، کاندیداها را اعلام کردند و برای اولین بار یک منتقد (جواد طوسی) در جمع اعضای هیات داوران حضور داشت.

در این دوره سیمرغ فیلم برگزیده تماشاگران در بخش بین الملل نیز به جوایز اضافه شد.

در دوره بیستم بهمن فرمان آرا با دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم برای «خانه ای روی آب» اولین کارگردانی لقب گرفت که با دو فیلم پیاپی عنوان بهترین فیلم را کسب کرد.

در دوره بیست و یکم بخش مسابقه مستند و کوتاه به جشنواره اضافه شد و به برگزیده هر بخش یک سیمرغ اختصاص پیدا کرد. همچنین پیش فروش بلیت‌های جشنواره مکانیزه شد.

در دوره بیست و چهارم برای اولین بار با رایزنی هیات داوران سینمای ایران با وزیر صنایع به برگزیدگان خودروی سمند و پراید اهدا شد.

در دوره بیست و پنجم برای اولین بار سیمرغ طلایی به وزن ۵۵۰ گرم طلا به بهترین فیلم از نگاه ملی(فرش ایرانی) اهدا شد.

در دوره بیست و ششم بخش‌های مختلف جشنواره نامگذاری شد. از این دوره جشنواره به دو بخش تقسیم شد و در پنج روز اول آثار بین الملل به نمایش درآمد و در ادامه آثار سینمای ایران نمایش داده شد.

از این دوره کارت های خبرنگاران و حاضران در سینمای رسانه‌های گروهی دارای بارکد شد که دیجیتالی شدن این کارت‌ها امکان آمارگیری و حضور را فراهم کرد.

از دوره بیست و هفتم ‌ بخش‌ فیلم‌های بلند ویدئویی به جشنواره اضافه و برای این بخش دو سیمرغ بلورین بهترین فیلم و بهترین کارگردان در نظر گرفته شد.

در دوره بیست و هشتم برای اولین‌بار پیش فروش بلیت‌های جشنواره اینترنتی شد و مخاطبان پس از ثبت نام بلیت‌های خود را با حضور در پردیس ملت دریافت کردند.

همچنین از این دوره مرکز همایش‌های برج میلاد به عنوان مقر اصلی جشنواره در نظر گرفته شد و ضمن استقرار تیم مدیریتی جشنواره،‌ سالن رسانه‌های جمعی و بازار فیلم‌ نیز به این مکان منتقل شد.

در دوره بیست و نهم برای اولین‌بار آیین پایانی جشنواره را یک مجری زن (ژیلا صادقی) اجرا کرد.

در دوره سی‌ام، دبیری (محمد خزاعی) که مسئولیت و سمتی در حوزه سینما نداشت در راس جشنواره قرار گرفت. در این دوره برای اولین‌بار با تدارک فضایی به نام کوچه انقلاب در افتتاحیه عوامل فیلم‌ها مورد استقبال دبیر جشنواره قرار گرفتند. همچنین در این دوره برای اولین‌بار آثار سه بعدی به نمایش درآمد.

در دوره سی و یکم نمایش آثار برای اولین بار به صورت دیجیتال شد و پیش از نمایش فیلم‌ها عوامل آنها در کاخ جشنواره مورد استقبال دبیر قرار گرفتند.

 

منبع: ایسنا

2867 - محسن آزاددل

................................................

arrow  دیگر اخبار مربوط به سی و دومین جشنواره فیلم فجر (361 خبر):

361 - گاف عجیب و غریب هیات داوران جشنواره فیلم فجر در اعلام نام یک کاندیدا!/ نعیمه نظام دوست به جای شهین تسلیمی کاندیدا شد!

360 - بخش تجلی اراده ملی فیلم فجر برگزیدگانش را شناخت/ 7 جایزه برای «شیار 143»

359 - چرا «رستاخیز» در جشنواره‌ی فجر شهرستانها به نمایش درنیامد؟

358 - نام هایی که چیزی برای عرضه نداشتند! / یادداشت نیما بهدادی مهر برای جشنواره سی و دوم فیلم فجر

357 - ریز انتخاب نویسندگان و منتقدان سی نت برای بهترین های جشنواره سی و دوم فیلم فجر

356 - "خانه پدری"، کیانوش عیاری، نوید محمدزاده، مریلا زارعی و ... / بهترین های جشنواره سی و دوم فیلم فجر به انتخاب نویسندگان و منتقدان سی نت معرفی شدند + لیست بهترین ها به انتخاب کاربران سایت

355 - حاتمی‌کیا: در این ایام به شدت به مباحث فیلم «چ» احتیاج داریم

354 - تجربه ی لذت ناب سینما / یادداشت خواندنی کاربر سی نت برای "ماهی و گربه"

353 - رقابت نزدیک سه فیلم / اعلام کاندیداهای بهترین های جشنواره سی و دوم به انتخاب نویسندگان و منتقدان سی نت / کاربران هم بهترین های جشنواره را انتخاب کنند

352 - این فیلم ها رو به کی نشون می دین؟ / یادداشت محمد هاشمی برای چند فیلم جشنواره فجر

>> همه اخبار سی و دومین جشنواره فیلم فجر

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت