New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

 

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

ورود خانم ها ممنوع!

:: 2 بهمن 1392  4:02:13 PM  ::

پوستر اصلی سی و دومین جشنواره فیلم فجر

پوستر اصلی سی و دومین جشنواره فیلم فجر

 

سی نت: دبیر خانه جشنواره فیلم فجر طی سی و یک دوره گذشته تا به حال 175 بار برای بخش مسابقه این فستیوال داورانی را انتخاب کرده که تنها 5 مورد آنها از میان بانوان بوده‌اند.

این به عبارتی می‌شود کمتر از 3 درصد اعضای ژوری فیلم فجر در 31 سال گذشته، درصدی که بدون آوانس دادن و ترحم در حق خانمها می‌توانست تا عدد 50 بالا بیاید.

داوران فجر از میان صنوف مختلف سینمایی انتخاب می‌شوند طوری که از منتقد سینما و طراح صحنه گرفته تا جهانی‌ترین کارگردانهای ایرانی در فهرست آن به چشم می‌خورند و در میان خانمها هم آنقدر نمایندگان جا افتاده‌ای در شاخه‌های گوناگون سینما وجود داشت که بتوان نیمی از اعضای هیئت داوران را از میانشان انتخاب کرد.

شاید بپرسید داور شدن زنها چه نفعی به حال‌شان خواهد داشت؟ اما من عرض می‌کنم که این قضیه حتی می‌تواند برای آقایان هم خیلی مفید باشد.

جشنواره فیلم فجر طی این 31 دوره همواره توسط نوع گزینش فیلمها ونیز طریقه اهدای جوایز به شکلی نرم در حال جهت دهی به سینما گران ایرانی بوده.

حضور خانمها در هیئت داوران می‌توانست سینما را به سمتی هدایت کند که در آن صدای زنها هم شنیده شود.

تا اینجای قضیه را ظاهرا فقط می‌شود به نفع خانم‌ها دانست اما مطلب دیگری هم وجود دارد که حضور داوران مونث در فستیوال فجر را حتی به نفع آقایان توجیه می‌کند؛

بزرگترین مشکل سینمای ایران، نبود عنصر شایسته سالاری در انتخاب عوامل آن است. غیر از روابط فامیلی و دوستانه که در ایران خیلی راه ورود به هنر هفتم را آسان می‌کند متاسفانه مهارت در لابی کردن هم خیلی موثرتر از داشتن مهارتهای هنری عمل می‌کند و همین شده که خیلی از نوابغ پشت دروازه‌های سینما بمانند در حالی که خیلی از زبان‌بازها و اساتید خودچپانی توانسته‌اند به این وادی راه یابند.

مسلم است اگر می‌بینیم خانمها در صف کارگردان سینما خیلی کم تعدادند دلیلش چنین چیزی است چون مهارت داشتن در مخ زنی و لابی‌گری، خانمهای سینمای ایران را به هر جایی برساند به صندلی کارگردانی نخواهد رساند.

اما اگر به طور مستمر تعدادی خانم در هیئت داوران فجر حضور داشتند، به انگیزه وارد کردن خانم‌های دیگر به این وادی هم که شده فضای سینمای ایران را طوری جهت‌دهی می‌کردند که شایسته سالاری درآن تقویت شود.

به علاوه آنها در جایگاه داور می‌توانستند بعضی ایرادات سینمای زنانه ایران را هم درک کنند.

به عبارتی داوری یک فستیوال یعنی جایگاهی که شاید یک زن بدون قرار گرفتن در آن شاید نتواند هیچ وقت بعضی ایرادهایی را دریابد که حتی خودش هم دچار آنهاست.

سینمای زنانه ایران به شدت ضد مرد به نظر می‌رسد. این درحالی است که هیچگاه نمی‌شود قاطبه‌ی فیلم‌هایی را که توسط مردان در کشور ما ساخته شده‌‌اند ضد زن دانست. روی همین حساب فیلم‌های آقایان طوری است که هم آقایان آنها را می‌بیینند و هم خانم‌ها اما فیلم‌های زنانه را بیشتر فقط خود خانم‌ها دوست دارند.

اوج این وضعیت را می‌شود در فیلم "هیس دخترها فریاد نمی‌زنند" دید که اخیرا به نمایش درآمد و با یک احساساتی‌گری غلیظ سعی در تحریک احساسات خانم‌ها داشت که تا حدودی هم موفق شد.

باید سینمای زنانه داشته باشیم اما نه این معنا که فقط موضوع آن زنها باشند بلکه می‌شود در کنار چشم‌اندازهای مختلف، جهان را از دریچه دید زنها هم به نظا ره نشست که اینطور تصویر هنری ما از دنیا کامل خواهد شد.

حضور خانم‌ها در جایگاه داوری می‌توانست آنها را نسبت به ضعف‌ها و ظرفیت‌هایشان آگاه کند و در این جهت هم سینمای ما کم کم به یک مدل و الگوی مناسب برسد.

اما این همه درباره فواید و فراید حضور خانم‌ها در هیئت ژوری فجر گفتیم در حالی که امسال هم آمد و یک نفر زن در میان هیئت داوران حضور نخواهد داشت.

البته امیدوارم خانم‌های هم‌وطن من اگر دستشان به جایی رسید فکر انتقام گرفتن از مردها بابت چنین بی‌توجهی‌هایی نباشد – چون معمولا این کار را می‌کنند- و حتی اگر خواستند انتقام بگیرند لااقل من یکی استثنا باشم چون میبینید که؛ خانم‌ها! من از شما دفاع کردم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

2654 - محسن آزاددل

................................................

arrow  دیگر اخبار مربوط به سی و دومین جشنواره فیلم فجر (361 خبر):

361 - گاف عجیب و غریب هیات داوران جشنواره فیلم فجر در اعلام نام یک کاندیدا!/ نعیمه نظام دوست به جای شهین تسلیمی کاندیدا شد!

360 - بخش تجلی اراده ملی فیلم فجر برگزیدگانش را شناخت/ 7 جایزه برای «شیار 143»

359 - چرا «رستاخیز» در جشنواره‌ی فجر شهرستانها به نمایش درنیامد؟

358 - نام هایی که چیزی برای عرضه نداشتند! / یادداشت نیما بهدادی مهر برای جشنواره سی و دوم فیلم فجر

357 - ریز انتخاب نویسندگان و منتقدان سی نت برای بهترین های جشنواره سی و دوم فیلم فجر

356 - "خانه پدری"، کیانوش عیاری، نوید محمدزاده، مریلا زارعی و ... / بهترین های جشنواره سی و دوم فیلم فجر به انتخاب نویسندگان و منتقدان سی نت معرفی شدند + لیست بهترین ها به انتخاب کاربران سایت

355 - حاتمی‌کیا: در این ایام به شدت به مباحث فیلم «چ» احتیاج داریم

354 - تجربه ی لذت ناب سینما / یادداشت خواندنی کاربر سی نت برای "ماهی و گربه"

353 - رقابت نزدیک سه فیلم / اعلام کاندیداهای بهترین های جشنواره سی و دوم به انتخاب نویسندگان و منتقدان سی نت / کاربران هم بهترین های جشنواره را انتخاب کنند

352 - این فیلم ها رو به کی نشون می دین؟ / یادداشت محمد هاشمی برای چند فیلم جشنواره فجر

>> همه اخبار سی و دومین جشنواره فیلم فجر

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت