New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

جدیدترین نقدها و یادداشت ها

arrow  گزارش تصویری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر - 3

arrow  گزارش تصویری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر - 2

arrow  گزارش تصویری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر - 1

arrow  "شهری کوچک با آینده ای روشن"/ برگزاری کارگاه های حرفه ای سینما از نیمه گذشت + عکس های جدید

arrow  نبض سینمای حرفه ای ایران در شهر سنقر می تپد / گزارش روز چهارم برگزاری کارگاه های حرفه ای سینما + تصاویر

arrow  گزارش تصویری دومین و سومین روز برگزاری کارگاه های سینمای حرفه ای

arrow  گزارش تصویری نخستین روز از برگزاری کارگاه های سینمای حرفه ای

arrow  عکس های وسوسه برانگیز و داغ ترانه علیدوستی، شهاب حسینی و مینا ساداتی در فیلم "فروشنده" اصغر فرهادی را اینجا در "سی نت" تماشا کنید

arrow  اصغر فرهادی، شهاب حسینی، ترانه علیدوستی و عوامل «فروشنده» در میان استقبال زیاد مردم به ایران آمدند

arrow  مراسم فرش قرمز فیلم "یک دزدی عاشقانه" با حضور هنرمندان برگزار شد + عکس ها

 

پربیننده ترین نقدها و یادداشت ها

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

سپیده عبدالوهاب: انگیزه اصلی من برای پذیرفتن این کار حضور آقایان افشین هاشمی و محسن قرایی بود / گزارش نشست پرسش و پاسخ فیلم "خسته نباشید" + عکس های امیر آقازاده

:: 17 بهمن 1391  1:10:42 AM  ::

فرزاد باقری، یدالله شادمانی، ...، محسن قرایی و ... عوامل فیلم

فرزاد باقری، یدالله شادمانی، ...، محسن قرایی و ... عوامل فیلم "خسته نباشید" در نشست پرسش و پاسخ جشنواه سی و یکم فیلم فجر

 

سی نت: نشست پرسش و پاسخ فیلم "خسته نباشید" با حضور محسن قرایی (کارگردان)، فرزاد باقری، جلال فاطمی، حسام محمودی (بازیگران)، اشکان اشکانی (فیلمبردار)، سپیده عبدالوهاب (تدوینگر)، رضا مرتضوی (آهنگساز) و محمدرضا شهیدی فرد (مجری) در سالن سعدی مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.

در ادامه گزیده حرف های عوامل را با هم می خوانیم:

محسن قرایی: «خسته نباشید» فیلمی بی ادعا است که با تلاش عده ای جوان ساخته شده است که در طول کار تنها به ارائه محصولی خوب می اندیشیدند؛ ضمن آنکه فیلمی باشد که پیام آن صلح و دوستی است.

وی در ادامه افزود: چیزی که در میانه راه کام ما را تلخ کرد، جدا شدن آقای افشین هاشمی یکی از کارگردانان این فیلم بود، زیرا پروانه ساخت و نمونه کار قبلی نداشت. از مسئولین محترم مخصوصا آقای شمقدری تقاضا دارم اسم ایشان را به تیتراژهای فیلم برگردانند، زیرا ایشان برای این فیلم تا آخر تلاش زیادی کردند.

از اردیبهشت ماه سال 91 ساخت این فیلم توسط رضا میرکریمی به من و آقای افشین هاشمی داده شد که کار را با هم آغاز کردیم و تا انتها با هم بودیم. تجربه کار قبلی با آقای میرکریمی در فیلم «یه حبه قند» را داشتم و بعد از آن فیلم بود که توسط ایشان ساختن این فیلم پیشنهاد شد.

میرکریمی به عنوان تهیه کننده همان حساسیتی که در مورد کار خودش داشت را در این فیلم هم اعمال کرد و به هیچ عنوان به مقوله سرعت برای به پایان رساندن فکر نکرد. برای هر سینماگری آرزو دارم کار با ایشان را تجربه کند.

معتقدم هر فیلمنامه ای جنس کارگردانی خاص خودش را دارد. این فیلم ممکن است شباهت هایی با کارهای آقای میرکریمی داشته باشد، زیرا ایشان صاحب طرح هستند و من به هیچ وجه از این شباهت ناراحت نمی شوم.

متاسفانه باران کوثری در میانه راه از ما جدا شد. خانم کوثری در ابتدا با دستمزدی اندک ما را در این پروژه همراهی کردند اما مشکلی برای ایشان پیش آمد که مجبور شدیم بازیگر دیگری را جایگزین ایشان کنیم.

فیلمبرداری این کار در 45 جلسه انجام شد. باید بگویم این فیلم با بودجه ای بسیار اندک ساخته شد. دستمزد بازیگران کم بود و این صرفه جویی از محل دستمزد بازیگران را صرف کیفیت فیلم کردیم. این فیلم با بودجه ای نزدیک به 300 میلیون تومان ساخته شد.

از ابتدا لوکیشن خاصی برای این قصه در نظر نگرفته بودیم. جاهای مختلفی را دیدیم و نهایتا کویرهای کرمان را که در هیچ کجای جهان وجود ندارد، انتخاب کردیم. این کویرها برای پیشبرد قصه ما بسیار مفید بود و سازه های آن در هیچ کجا وجود ندارد.

انتخاب بازیگران فیلم بسیار مشکل بود زیرا ما دو نقش اصلی داشتیم که یکی باید کاملا به زبان انگلیسی صحبت می کرد و دیگری به زبان فارسی و انگلیسی. باید هارمونی بین اینجا ایجاد می شد که اگر این هارمونی ایجاد نمی شد با مشکل روبرو می شدیم و این کار جز با انتخاب صحیح شکل نمی گرفت.

آقای جلال فاطمی همه آن ویژگی هایی که یک بازیگر خارجی باید داشته باشد را دارا بود، همچنین خانم بیات که بخشی از نگرانی های ما برای این نقش بود که ایشان به خوبی انتظارات ما را در مورد این نقش برآورده ساختند.

در چند سال اخیر شاهد فیلم هایی بودیم که قوانین فیلم را بهم زدند، به عنوان مثال فیلم «طلا و مس» که بازیگران آن معروف نبودند اما سوژه قوی آن باعث فروش بالای آن شد زیرا امروز ذائقه مخاطبان ما عوض شده است و من الان می فهمم ستاره می تواند به فروش فیلم کمک کند اما قصه تعیین کننده فروش فیلم است.


فرزاد باقری: حدود هشت ماه پیش در کرمان سر تمرین تئاتر بودم که دو عزیز، آقایان هاشمی و قرایی از ما تست گرفتند و من انتخاب شدم. اینکه اسم آقای هاشمی از تیتراژ برداشته شد مایه تاسف است.

از اینکه در کنار آقای قرایی و هاشمی کار کردم بسیار لذت بردم و خوشحالم شدم ضمن اینکه برای هر بازیگری رویا است که در فیلم های رضا میرکریمی نقش آفرینی کند.


حسام محمودی: سر تمرین تئاتر بودم که شنیدم آقای هاشمی از بازیگران برای فیلمی تست می گیرند که خوشبختانه من هم در این تست قبول شدم. در حدود دو ماه به تاکید هر دو کارگردان ما دورخوانی داشتیم.


جلال فاطمی: برای ساخت فیلم مستندی به ایران آمدم و فرصتی شد تا همه ایران را بگردم . فیلمنامه ام را به حوزه هنری دادم و به ایران برگشتم و بعد از آن کار مستند چند تله فیلم نیز ساختم. یکی از فیلم هایم «نخودی» بود که برای کودکان ساختم و بعد از آن فیلم «بچگیتو فراموش نکن» که همچنان توقیف است.

من جزء آخرین بازیگرانی بودم که به این پروژه پیوستم. به جرات می توان گفت فیلم خلاقانه و سختی بود و انرژی فیلم اولی پشت آن بود. بسیار خوشحالم که در این فیلم نقش آفرینی کردم، امیدوارم تعداد این نوع فیلم ها بیشتر شود.


سپیده عبدالوهاب: انگیزه اصلی من برای پذیرفتن این کار حضور آقایان افشین هاشمی و محسن قرایی بود. البته من تجربه کار قبلی با آقای هاشمی را در فیلم "در میان ابرها" به کارگردانی آقای حجازی و با قرایی در فیلم "وقتی همه خوابیم" به کارگردانی آقای بیضایی را داشتم. از مراحل اولیه فیلمنامه وارد این پروژه شدم.


رضا مرتضوی: سابقه همکاری من با آقای هاشمی برمی گردد به تئاتری به نام" پرواز به تاریکی" که موسیقی آن با من بود.

در مورد فیلم "خسته نباشید" زمانیکه فیلمنامه تمام شد یک نسخه برای من فرستادند و صحبت های زیادی برای موسیقی آن با آقایان قرایی و هاشمی شد و زمانیکه به کرمان رفتم هر روز در مورد جنس موسیقی صحبت هایی می کردیم و من چند نمونه ای را ارائه دادم و بر روی موسیقی فیلم شخصیت پردازی کردم.در قطعه پایان و ابتدا ارکستر سمفونیک را داریم زیرا فکر کردم جنس موسیقی مان نباید بومی باشد.


اشکان اشکانی: برای این فیلم آقای افشین هاشمی با من تماس گرفتند به دفترشان رفتم و همان جا با آقای قرایی آشنا شدم. این کار شکل مستقل و صمیمی داشت و از همان ابتدا یک دوستی خالصانه ای بین همه عوامل شکل گرفت.

این فیلم باعث شد تا من با همه بزرگانی که آرزوی کار کردن با آنها را داشتم را کار کنم.طراحی فیلم حالت رئال داشت و از ابتدا قرار بود نگاهمان به فیلم واقع گرایی باشد.

برای این فیلم نماد هلی شات هم داشتیم که در نماهای آزمایشی بود اما به دلیل اینکه نمی خواستیم فیلم اسیر زیبایی های بصری شود ضمن اینکه اساس آن بر پایه روابط بود این نماها حذف شد البته از ابتدا به این جمع بندی رسیده بودیم.

 

عکس های مرتبط:

فرزاد باقری (بازیگر) در نشست پرسش و پاسخ فیلم

فرزاد باقری (بازیگر) در نشست پرسش و پاسخ فیلم "خسته نباشید" - سی و یکمین جشنواره فیلم فجر

 

سپیده عبدالوهاب (تدوینگر) در نشست پرسش و پاسخ فیلم

سپیده عبدالوهاب (تدوینگر) در نشست پرسش و پاسخ فیلم "خسته نباشید" - سی و یکمین جشنواره فیلم فجر

 

حسام محمودی در نشست پرسش و پاسخ فیلم

حسام محمودی در نشست پرسش و پاسخ فیلم "خسته نباشید" - سی و یکمین جشنواره فیلم فجر

 

افشین هاشمی در نشست پرسش و پاسخ فیلم

افشین هاشمی در نشست پرسش و پاسخ فیلم "خسته نباشید" - سی و یکمین جشنواره فیلم فجر

 

جلال فاطمی در نشست پرسش و پاسخ فیلم

جلال فاطمی در نشست پرسش و پاسخ فیلم "خسته نباشید" - سی و یکمین جشنواره فیلم فجر

 

یدالله شادمانی (بازیگر) - نشست پرسش و پاسخ فیلم

یدالله شادمانی (بازیگر) - نشست پرسش و پاسخ فیلم "خسته نباشید" - سی و یکمین جشنواره فیلم فجر

 

منبع: سی نت

8818 - احمد شاهوند

...............................................

کلاکت  اثر مرتبط:

خسته نباشید - Don't Be Tired        >> مشاهده اطلاعات کامل

................................................

arrow  دیگر اخبار مربوط به سی و یکمین جشنواره فیلم فجر (255 خبر):

255 - فیلم‌فارسی از «رسوایی» شریف‌تر است / اظهارات صریح دکتر کوشکی درباره "رسوایی" و فیلم های مهم جشنواره سی و یکم فیلم فجر

254 - نظر خواهی خبرآنلاین از ۳۳ منتقد و نویسنده سینمایی / «دربند» و «آسمان زرد کم عمق» بهترین فیلم، رضا عطاران و نازنین بیاتی بهترین بازیگر

253 - جوایز بخش تجلی اراده ملی سی و یکمین جشنواره فیلم فجر اهدا شد / "تنهای تنهای تنها" به تنهایی در صدر

252 - نازنين بياتی: بيكار ماندن را به بازی در نقشهای ضعيف ترجيح میدهم

251 - برندگان طنزواره بین المللی هم اعلام شدند!!!! / یادداشت طنز هادی حیدری اندر احوالات حواشی جشنواره فیلم فجر

250 - بهترین های جشنواره سی و یکم به انتخاب نویسندگان سی نت معرفی شدند / "دربند"، داودنژاد، شهاب حسینی، نازنین بیاتی و ...

249 - "ما كه نبايد از اينكه هنرپيشه فكش را كج مي‌كند، كمي روي پنجه پا راه مي‌رود يا زانوهايش را موقع راه رفتن به هم مي‌زند يا چشمانش قرمز است، تحت تاثير قرار بگيريم!!" / گفت‌وگو با ضيا‌ءالدين دري، عضو هيات داوري بخش مسابقه سينماي ايران

248 - رد دلایل داوران جشنواره فیلم فجر از سوی دو پزشک / کم‌توانان ذهنی می‌توانند بچه سالم به دنیا بیاورند

247 - بهروز افخمی (عضو هیات داوران جشنواره فیلم فجر): "حوض نقاشی" و "هیس" فیلم هایی ضعیف در ساختار و محتوا بودند - همه سیمرغ‌های "استرداد" حق‌اش بود - بهرام توکلی از کنار ساخت یک شاهکار عبور کرده است

246 - «حوض نقاشی» غلط علمی داشت - «استرداد» شاخص این دوره از جشنواره بود - بیانیه هیات داوران تند نبود / ناگفته‌های جمال شورجه از داوری‌های جشنواره‌ی فجر

>> همه اخبار سی و یکمین جشنواره فیلم فجر

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت