New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

جدیدترین نقدها و یادداشت ها

arrow  «قطار آن شب»، حمیدرضا قطبی را به بلژیک می‌برد

arrow  برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر در یک وضعیت ویژه

arrow  "یدو" فاتح سی و نهمین جشنواره فیلم فجر / "بی همه چیز" در رده دوم / همه برندگان ایستگاه سی و نهم

arrow  «یدو» و «بی همه چیز» با 13 مورد در صدر / نامزدهای سی و نهمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند

arrow  نامزدها در پایان روز هشتم (یکشنبه شب) اعلام می شوند

arrow  بیشترین تعداد آرای مردمی به «شیشلیک» رسید / تا پایان روز هفتم

arrow  نامزدهای بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران جشنواره فیلم فجر39 معرفی شدند

arrow  ببینید: پوستر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد

arrow  دبیر جشنواره فیلم فجر 39: اگر قانون اجازه دهد فیلم «قاتل و وحشی» حمید نعمت الله را در بخش خارج از مسابقه نمایش خواهیم داد

arrow  اسامی آثار نامزدشده بخش‌های مختلف جشنواره فیلم فجر39 اعلام شد/ تنها 16 فیلم در بخش سودای سیمرغ/ «قاتل و وحشی» نعمت الله حذف شد

 

پربیننده ترین نقدها و یادداشت ها

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

آنچه که باید از فیلم های اول فیلمسازان در جشنواره سی و یکم فیلم فجر بدانید

:: 29 دی 1391  12:21:27 PM  ::

جشنواره فیلم فجر

جشنواره فیلم فجر

 

سی نت: به گزارش سی نت و به نقل از ستاد خبری سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر، در سال های اخیر بیش از پیش فیلم های اول فلیمسازان مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است زیرا در میان فیلم های اول تعداد فیلم های خوب و قابل توجهی که به لحاظ ساختار و محتوا توانستند موفق عمل کنند، روز به روز بیشتر شده است. امسال برای اولین بار هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر، فیلم های اول را برای حضور در بخش «نگاه نو» انتخاب کرد که در این آثار نیز تنوع گونه های سینمایی به چشم می خورد.


مشکلات زن در جامعه

«هادی مقدم دوست» در اولین ساخته بلند مستقل سینمایی خود زندگی زنی به نام صبا را به تصویر می کشد، زنی که در اوج استیصال تصمیم به کمک از یک دوست می گیرد اما او شهامت معرفی این دوست به دیگران را ندارد. مقدم دوست که سال هاست در عرصه سینما و تلویزیون فیلمنامه های درخور توجهی را نوشته است، این بار به همراه حمید نعمت الله به زندگی و مشکلات یک زن جوان با بازی لیلا حاتمی نزدیک شده است.

«اشیاء از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیکترند» ساخته نرگس آبیار مشکلات و سختی های یک زن جوان باردار است. زنی که علاوه بر بارداری، از کودکی ده ماهه نیز باید مراقبت کند. او مستاجر دو خواهر پیر است. آبیار که ساخت ده فیلم مستند و داستانی را در کارنامه کاری خود ثبت کرده است، با نزدیک شدن به مشکلات زنان جوان، بیننده را با زحمات و سختی های این قشر از جامعه و تربیت نسل آینده همراه می کند.

بهروز شعیبی نیز در «دهلیز» به مشکلات و سختی های یک زن توجه دارد که با تلاش، زندگی مناسبی برای فرزندش تدارک دیده است. این فیلم به بخش سودای سیمرغ نیز راه یافته است.

حسین شهابی که در کارنامه کاری خود ساخت چند تله فیلم را به ثبت رسانده است، برای اولین فیلم بلند خود با نام «روز روشن» تلاش یک زن در شش ساعت برای نجات یک اعدامی را به تصویر کشیده است که این فیلم در بخش مسابقه سینمای ایران به نمایش درخواهد آمد.


جامعه در بر پرده سینما

«خاکستر و برف» ساخته روح الله سهرابی داستان زندگی احسان است که پس از ۲۵ سال به ایران باز می گردد تا با صمیمی ترین دوست خود که زندگی اش را مدیون اوست، برای آخرین بار تجدید دیدار کند و همین مسئله اتفاقات ناخواسته دیگری را برای او رقم می زند. او که ساخت فیلم کوتاه و یک فیلم بلند ویدئویی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است، توانسته با نزدیک شدن به مشکلات و مسایل فردی که سال ها از ایران دور بوده است، به جامعه و مشکلات آن نزدیک شود.

«من ازسپیده صبح بیزارم» ساخته علی کریم که سالها دستیار کارگردان بوده است و ساخت فیلم «چاله» را در کارنامه خود به ثبت رسانده است، درباره دستیار کارگردانی است که به همراه کارگردان به لوکیشن فیلمبرداری می روند و در مسیر کارگردان حال او را جویا شده و متوجه می شود از مشکلی رنج می برد.

فیلم «تاج محل» اولین ساخته دانش اقباشاوی که دستیاری کارگردانان مطرح سینمای ایران را در کارنامه خود به ثبت رسانده است، به شمار می آید. فیلم داستان مرد ۶۰ ساله‌ای را كه در آبادان زندگی می‌كند، تصویر می‌‌كند. این مرد انسان مذهبی و متدینی است و كارهایی انجام می‌دهد كه تاثیر خوبی بر شاكله كلی خانواده می‌گذارد. فیلمبرداری این فیلم در جنوب كشور انجام شده است.

«خسته نباشید» اولین ساخته محسن قرایی است که به بخش سودای سیمرغ راه یافت. او سالها دستیار کارگردانانی چون بهرام بیضایی و رضا میرکریمی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است. اولین ساخته او داستان زن و شوهری است که از کانادا برای دیدن آثار تاریخی به ویژه آثار تاریخی کرمان به ایران آمده‌اند، اما در این سفر بین آن‌ها روابط سردی حاکم است.


دفاع مقدس

«بزرگ مرد کوچک» اولین ساخته صادق دقیقی که تحصیلاتش در رشته سینما است، به رشادت های شهید بهنام محمدی می پردازد. در این فیلم داستان سید صالح موسوی به تصویر کشیده می شود. او پس از سی سال تصمیم می گیرد به خرمشهر بازگردد و خاطرات شهید بهنام محمدی برایش زنده می شود. دقیقی در اولین ساخته خود به سراغ داستانی شخصیت محور رفته است. فیلم در محل شهادت شهید محمدی در خرمشهر ساخته شده است. «بزرگ مرد کوچک» در جشنواره کودک و دفاع مقدس به نمایش درآمد و توانست دو پروانه زرین و هفت جایزه و لوح تقدیر از جشنواره فیلم دفاع مقدس و مقاومت دریافت کند.

اولین ساخته علی خزاعی فر با نام «تابستان طولانی» به تبعات جنگ و تاثیر آن بر زندگی نوجوان ده ساله روستایی اشاره دارد. در این فیلم دهکده ای به تصویر کشیده می شود که همه مردان آن به جبهه رفته اند. پدر حسن هم مانند مردان دیگر به جبهه می رود و خانواده را به حسن می سپارد. حسن باید از خانواده و پدربزرگ معلولش مراقبت کند. او نوجوان بازیگوشی است که تمام وقتش را به بازی با حیوانات سپری می کند اما خبر اسارت پدرش او را تحت تاثیر قرار می دهد.


مسایل و معضلات نوجوانان

سید هادی محقق در اولین ساخته خود به سراغ مسایل نوجوانان رفته است. او داستان «بردو» نوجوانی را به تصویر کشیده که پس از فوت پدر برای گرفتن طلب پدرش نزد نصیر می رود، نصیر که درگیر کارهای خلاف است بسته ای به بردو می دهد تا با رساندن آن بسته به روستای دیگر طلب پدر را دریافت کند. فیلم «او خوب سنگ می زند» در فضایی روستایی می گذرد و از فضای شهری دور شده است. تنوع بصری در این فیلم یکی از جذابیت های آن به شمار می آید.

«رنجرو» ساخته احسان عبدی پور کارشناس سینما است. او در این فیلم به روابط عاطفی نوجوان روستایی و نوجوانی خارجی نزدیک شده است. رنجرو، شخصیت اصلی داستان در روستای اطراف نیروگاه اتمی زندگی می کند. او با «آنگ» پسر روسی دوست می شود و در ادامه تحولاتی برایش رخ می دهد و روابط کشورها مدام دوستی این دو را تهدید می کند.


تبعات جنگ

رامتین لوافی پور «برلین ۷-» را در آلمان ساخت. این فیلم درامی ضد جنگ به شمار می آید که تبعات اشغال عراق توسط نیروهای آمریکایی بر یک خانواده را به تصویر کشیده است. این فیلم در بخش سودای سیمرغ به نمایش درخواهد آمد. مصطفی زمانی و مسعود رایگان از جمله بازیگران این فیلم هستند.


افغانستان

محمد معیری «یک، دو، سه،... پنج» را با موضوع افغانستان به تصویر کشیده است. سه نگهبان طالبان قصد دارند پنج محکوم اعدامی را به محل دیگری جهت اعدام ببرند که یکی از محکومین موفق به فرار می شود. در این فیلم همایون ارشادی نقش یکی از افغانی ها را برعهده گرفته است. این فیلم در ایران جلوی دوربین رفته است.


انیمیشن

انیمیشن «افسانه سرزمین گوهران» توسط مجید شاکری ساخته شده است. فیلم داستان شهری به نام «گوهران» است که به دلیل وجود سنگی اسرار آمیز به این نام معروف است. دیوهای پلید با به دست آوردن این سنگ بر شهر مسلط می شوند. آریو قهرمان داستان طی ماجراهایی جذاب در نهایت موفق شود تا این سنگ را به دست آورد.

انیمیشن سینمایی «۹:۲۰ دقیقه در بوشهر» با موضوع انرژی هسته‌ای، توسط محمد امین همدانی ساخته شده است. این فیلم داستان کاروان حمل سوخت است که در ساعت ۹:۲۰ سوخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر را باید تحویل این نیروگاه بدهد.

 

عکس های مرتبط:

مصطفی زمانی در نمایی از فیلم

مصطفی زمانی در نمایی از فیلم "برلین منفی هفت"

 

لیلا حاتمی در نمایی از فیلم

لیلا حاتمی در نمایی از فیلم "سر به مهر"

 

رضا عطاران در نمایی از فیلم

رضا عطاران در نمایی از فیلم "دهلیز"

 

پانته آ بهرام و مهران احمدی در نمایی از فیلم

پانته آ بهرام و مهران احمدی در نمایی از فیلم "روز روشن"

 

کامبیز دیرباز در نمایی از فیلم

کامبیز دیرباز در نمایی از فیلم "خاکستر و برف"

 

منبع: سی نت

3778 - احمد شاهوند

................................................

arrow  دیگر اخبار مربوط به سی و یکمین جشنواره فیلم فجر (255 خبر):

255 - فیلم‌فارسی از «رسوایی» شریف‌تر است / اظهارات صریح دکتر کوشکی درباره "رسوایی" و فیلم های مهم جشنواره سی و یکم فیلم فجر

254 - نظر خواهی خبرآنلاین از ۳۳ منتقد و نویسنده سینمایی / «دربند» و «آسمان زرد کم عمق» بهترین فیلم، رضا عطاران و نازنین بیاتی بهترین بازیگر

253 - جوایز بخش تجلی اراده ملی سی و یکمین جشنواره فیلم فجر اهدا شد / "تنهای تنهای تنها" به تنهایی در صدر

252 - نازنين بياتی: بيكار ماندن را به بازی در نقشهای ضعيف ترجيح میدهم

251 - برندگان طنزواره بین المللی هم اعلام شدند!!!! / یادداشت طنز هادی حیدری اندر احوالات حواشی جشنواره فیلم فجر

250 - بهترین های جشنواره سی و یکم به انتخاب نویسندگان سی نت معرفی شدند / "دربند"، داودنژاد، شهاب حسینی، نازنین بیاتی و ...

249 - "ما كه نبايد از اينكه هنرپيشه فكش را كج مي‌كند، كمي روي پنجه پا راه مي‌رود يا زانوهايش را موقع راه رفتن به هم مي‌زند يا چشمانش قرمز است، تحت تاثير قرار بگيريم!!" / گفت‌وگو با ضيا‌ءالدين دري، عضو هيات داوري بخش مسابقه سينماي ايران

248 - رد دلایل داوران جشنواره فیلم فجر از سوی دو پزشک / کم‌توانان ذهنی می‌توانند بچه سالم به دنیا بیاورند

247 - بهروز افخمی (عضو هیات داوران جشنواره فیلم فجر): "حوض نقاشی" و "هیس" فیلم هایی ضعیف در ساختار و محتوا بودند - همه سیمرغ‌های "استرداد" حق‌اش بود - بهرام توکلی از کنار ساخت یک شاهکار عبور کرده است

246 - «حوض نقاشی» غلط علمی داشت - «استرداد» شاخص این دوره از جشنواره بود - بیانیه هیات داوران تند نبود / ناگفته‌های جمال شورجه از داوری‌های جشنواره‌ی فجر

>> همه اخبار سی و یکمین جشنواره فیلم فجر

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت