New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

جدیدترین نقدها و یادداشت ها

arrow  ضبط مرحله نیمه‌نهایی «عصرجدید» آغاز شد / با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی؛

arrow  روایت بهروز افخمی از تغییر پایان «شوکران» با انتخاب هدیه تهرانی

arrow  پایان پادشاهی پیمان قاسم‌خانی در سینمای کمدی

arrow  عذرخواهی سعید آقاخانی از مردم

arrow  ادامه «دورهمی» با مهران مدیری منتفی شد/اجرای تاک‌شو در فضای مجازی

arrow  «چند نفس تا افق» به پایان رسید / نمایش در روز قدس

arrow  چرا "خجالت نکش" در پخش تلویزیونی سانسور شد؟

arrow  «آرش ظلی‌پور» از حضور در برنامه «من و شما» منع شد

arrow  انتقاد از تکراری بودن فیلمهای ایرانی/ ۵۲ درصد مردم سینما نمی‌روند و ۷۰ درصد مخاطبان فیلم‌ها را در تلویزیون تماشا می‌کنند

arrow  «از لاک جیغ تا خدا» با 460 قسمت رکورددار برنامه های تلویزیونی تاریخ صداوسیما

 

پربیننده ترین نقدها و یادداشت ها

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

سخنان تند فرح‌بخش علیه تعدادی از اهالی سینما در شب هشدار جدی مدیر شبکه سه

فرح بخش خطاب به اسعدیان: تو مگر رانت خواری که مدافعشان هستی؟/ اسعدیان: پلیس بیشتر از فرح‌بخش و دوستانش به ما احترام می گذارد

:: 29 تیر 1392  12:44:52 PM  ::

حسین فرح بخش

حسین فرح بخش

 

سی نت: مناظره شب گذشته برنامه «هفت» درباره خانه سینما در حالی برگزار شد که در طول این مناظره حسین فرح‌بخش در سخنانی اقدامات بخشی از سینماگران (از جمله هیات مدیره خانه سینما) را با عملیات مرصاد و منافقان مقایسه، آن‌ها را به «فتنه» متهم و در سخنان دیگری یکی از سینماگران حاضر در اجتماع روبه‌روی خانه سینما را با شعبان بی‌مخ قیاس کرد. همایون اسعدیان نیز در سخنان خود اجتماع سینماگران را طبق اصل 27 قانون اساسی بدون مشکل دانست و بارها به سخنان فرح‌بخش اعتراض کرد.

برنامه هفت جمعه شب (28 تیرماه)، مناظره‌ای را با حضور حسین فرح‌بخش به‌نمایندگی از طیف خانه اصناف سینمای ایران و همایون اسعدیان به نمایندگی از طیف خانه سینما ترتیب داده بود که ماحصل آن بیان سخنانی شد که محمود گبرلو – مجری برنامه – را چندین بار به واکنش وادار کرد و مدیر شبکه 3 هم تذکر داد.

آنچه در ادامه می‌خوانید، گزیده و جملاتی از دو سوی این مناظره است و سعی شده بعضی از مطالبی که قبلا هم بارها بیان شده است، تا حد ممکن بازنشر نشود:

نسبت‌های تند به چند نفر از سینماگران و اعتراض مجری

بخش ابتدایی سخنان حسین فرح‌بخش:

× در بخش ابتدایی مناظره، فرح‌بخش یاد عملیات مرصاد و رشادت‌های رزمندگان و رذالت‌های منافقان را به‌یاد آورد و تلویحا این عملیات و اقدامات منافقان را با اقدامات جمعی از سینماگران معترض مقایسه و تشبیه کرد.

× او همچنین به تجمع پنج‌شنبه 27 تیرماه روبه‌روی ساختمان خانه سینما اشاره کرد و در سخنانش گفت: پدران ما درباره شعبان بی‌مخ برای‌مان تعریف کرده بودند اما آن را با چشم ندیده بودیم. در این تجمع پنج‌شنبه دیدیم که یک نفر با لگد به در می‌زد (او سپس نام «برزیده» کارگردان سینما به زبان آورد) و این کار شعبان بی‌مخ است!

× این آقایی که الان مدیرعامل است، در تمام نهادهای دولتی بوده است. یعنی پشت خانه سینما 30-40 نفر هستند که از رانت‌های دولتی استفاده می‌کنند و فیلم 300 میلیونی را یک میلیارد می‌گیرند و می‌سازند.

(این سخنان فرح‌بخش با اعتراض گبرلو مواجه شد و به او گفت که این ادبیات، ‌ادبیات مناسبی نیست.)

اسعدیان: انقدر تعداد اعضای صنوف در مجمع 19 تیر کم بود که تعداد اعضای هیات مدیره را کم کردند

بخش ابتدایی سخنان همایون اسعدیان:

× دستور رییس‌جمهور باعث شد که آقای شمقدری بخواهد با روش خودش خانه سینمایی جدید را با کمک آقای سیدضیاء هاشمی باز کند. برگه‌ای که به دوستان صنوف برای قانونی شدن داده‌اند، به نام انجمن فرهنگی عنوان شده است نه صنف. انجمن فرهنگی‌ها می‌توانند 10‌ها تشکل مرتبط تشکیل دهند. برگه‌ها را نگاه کنید و انقدر ادعای صنوف قانونی نکنید.

× آقایان آنقدر (در تشکیل خانه سینمای جدید) عجله داشتند که دقت نکردند تصویب اساسنامه فقط در مجمع عمومی فوق‌العاده امکان‌پذیر است. به همین دلیل در آگهی فراخوان مجمع 19 تیرماه چیزی به عنوان مجمع فوق‌العاده ذکر نشده است. ضمن آنکه در آن آگهی، صنوف آموزش هم مدنظر قرار داده شده که در هیچ یک از اساسنامه‌های خانه سینما دیده نشده است. این صنوف باید ابتدا عضو خانه سینما می‌شدند و سپس در مجمع شرکت می‌کردند.

× تا الان اعلام می‌شد 14 صنف ثبت شده‌اند اما خودشان می‌دانند که این تعداد 10 صنف بوده است. آقای عظیمی (معاون فعالیت‌های سازمان سینمایی) گفته‌اند با 6 نفر می‌توان تشکل تشکیل داد اما آن تبصره برای تاسیس سندیکاست نه تشکلی که 29 صنف دارد.

× متاسفانه در مجمع عمومی 19 تیرماه، هیچ خبرنگاری نبود که ماجرا را گزارش کند. نکته جالب این است که تعداد اعضای هیات مدیره را از هفت نفر به پنج نفر تقلیل دادند که تعداد حاضران به حد نصاب برسد.

× در جلسه‌ای که در پی اختلاف پس از نامه هشت‌بندی برگزار شد، آقای شمقدری گفت و مصاحبه کرد که دیگر دخالتی نداریم و بروید کارتان را بکنید. ما هم فراخوان مجمع عمومی 6 مرداد را منتشر کردیم. نمی‌دانیم چه اتفاقی افتاد که ایشان بعد از چند ساعت حرف‌های‌شان را پس گرفتند.

× مجمع عمومی 19 تیرماه ظاهرا با 9 یا 10 صنف برگزار شد. می‌گویند 50 نفر حضور داشتند و هیات مدیره را معرفی کرده‌اند. بعد هم گفتند که بازرس ارشاد شد رییس هیات مدیره جدید.

× دو صنف چهره‌پردازان و جلوه‌های ویژه می‌گویند که آقایان محتشم و روزبهانی نمایندگان آن‌ها نبوده‌اند اما آقای کاسه‌ساز مصاحبه کرده که هیج‌بندی در اساسنامه نیست که بگویند باید نمایندگان رسما معرفی شوند. آقای محتشم یک استاد مسلم و علاقه‌مند بوده که در هیات مدیره باشد! بازرس رسمی ارشاد چگونه می‌گوید که به معرفی‌نامه رسمی برای نمایندگی یک نفر از سوی یک صنف نیازی نیست؟

فرح‌بخش: یکسری از تجمع‌کنندگان روبه‌روی خانه سینما می‌خواستند گرین‌کارت‌شان حذف نشود!

بخش دوم سخنان حسین فرح‌بخش:

× وقتی می‌گویند «صنف به‌اصطلاح قانونی»، یعنی اینکه آقای اسعدیان وزارت ارشاد را قبول ندارد.

× این «فتنه» در 20 سال گذشته ریشه دارد. ما که بچه نیستیم. من از آقایان اسعدیان و محمدی و... در سینما قدیمی‌تر هستم و این حرف‌ها مغلطه است. من نماینده سازمان سینمایی نیستم، چیزی که می‌گویم این است که در فتنه‌ای که جمع شد، آقایان 30 نفر بودند.

× مگر دوستان به سردار منتظرالمهدی نگفتند 48 ساعت فرصت بدهید مشکل را حل کنیم؟ ما که می‌دانیم یکسری از آن‌هایی که آمدند می‌خواستند تلویزیون نشان‌شان بدهد تا گرین کارت آمریکایشان حذف نشود.

× نظام، تصمیم‌گیری درباره بخش فرهنگ و هنر را به وزارت ارشاد واگذار کرده است. حالا کسی نمی‌تواند بگوید این واگذاری خوب است یا بد. وزارت ارشاد می‌گوید خانه سینما وجود ندارد، چه کسی می‌خواهد حرفی بزند؟

× مگر در حضور رییس‌جمهور توافق نشد که ظرف 48 ساعت صنوف قانونی شوند؟ کاش حداقل به عنوان سمبل یک صنف خودش را برای ثبت به ارشاد معرفی می‌کرد که خانه سینما نشان دهد با نظام و سیستم مشکلی ندارد. (این سخنان و مهلت 48 ساعته‌ی توافق‌شده در حضور رییس‌جمهور از سوی اسعدیان تکذیب شد).

× من یک دوره رییس و یک دوره بازرس خانه سینما بودم. برای بازرسی آقای اسعدیان هم کاندیدا شده بود. خیلی هم برای‌شان لابی کرده بودند اما رای نیاورد و مرا انتخاب کردند. (اسعدیان کاندیدا شدن برای بازرسی هیات مدیره را هم تکذیب کرد).

× دوستان هیات مدیره سابق، اهالی سینما را با اشرافی‌گری دولتی و از بالا نگاه می‌کنند.

× وزارت ارشاد اعلام کرد که خانه سینما منحل شده است. آقای اسعدیان درست می‌گوید، ما با 11 صنف تشکلی را تاسیس کردیم و این هم مشکلی نیست. نماینده همه 11 صنفی که آمد، نامه داشتند و من این نامه را دیده‌ام.

اسعدیان: تجمع سینماگران طبق اصل 27 قانون اساسی مشکلی نداشت

بخش دوم سخنان همایون اسعدیان:

× برای اطلاع بینندگان می‌گویم، دوستانی که آن‌طرف ماجرای خانه سینما هستند، همه‌شان ادبیاتی شبیه آقای فرحبخش ندارند و این ادبیات خاص آقای فرحبخش است. (فرح‌بخش نیز در پاسخ گفت: بله! افرادی که طرف مقابل هستند هم همه‌شان مانند آقای اسعدیان نیستند و افراد محترمی هستند). سخنان دو طرف در این قسمت با اعتراض گبرلو روبه‌رو شد.

× آقای هاشمی اعلام کرد که مجمع عمومی خانه سینما را می‌خواهیم برگزار کنیم، اما بعد مصاحبه کرد و گفت نام دیگری بر آن می‌گذاریم. جالب آن است که ایشان بعدا دوباره مصاحبه کرد که ساختمان خانه سینما را هم می‌گیریم! سناریو این بود که پس از مجمع عمومی 19 تیرماه، وزارت ارشاد به شرکت‌های ثبت نامه بزند و هیات مدیره جدید خانه سینما را معرفی کند. قرار بود این کار انجام شود که سناریوی قشنگی بود و می‌خواستند ادامه راه خانه سینما اینگونه به ثبت سپرده شود، اما نکته‌ای که اتفاق افتاد و بازی رو شد، این بود که در قدم بعدی‌شان که تحویل ساختمان خانه سینما به 8 صنف بود، با مشکل مواجه شدند.

× نکته جالب این است که آقای شمقدری مصاحبه کرد که خانه سینما مدت‌ها قبل پلمپ شده بود در حالی که خانه سینما در تعطیلی بود نه پلمپ. خودمان در خانه را قفل کرده بودیم. پس از آن، رییس جمهور اعلام کرد که نباید پلمپ می‌کردید و بلافاصله آقای شمقدری موضع‌اش را عوض کرد و گفت من هم ناراحتم که پلمپ شد.

× حراست وزارت ارشاد تنها می‌تواند اموال وزارتخانه را پلمپ کند و ما به همین دلیل از آن‌ها شکایت کیفری کرده‌ایم.

× مگر کارگران و معلمان برای استیلای حقوق خودشان تجمع می‌کنند، خلاف قانون است؟ طبق اصل 27 قانون اساسی تجمعاتی که در آن اسلحه حمل نشود و مخالف موازین نظام نباشد، آزاد است. در این میان، برخورد پلیس و سردار ساجدی‌نیا (فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ) در آن گرما به مراتب از برخورد وزارت ارشاد و آقای فرح بخش با ما بهتر بود.

× متاسفانه دوستان هر کاری می‌کنند، آن را به زور به قانون می‌چسابنند.

× رییس جمهور گفته است خانه سینما باز شود، مجمع عمومی خانه سینما برگزار شود، نگفته است خانه سینمای جدید تاسیس کنید آقای فرح‌بخش!

فرح‌بخش: سال 87 اساسنامه را تغییر و حکومت خودمختار تشکیل دادند / تجمع جناح مقابل اجتماع 27 تیرماه و مخالفان هیات مدیره خانه سینما، این‌بار روبه‌روی وزارت ارشاد
بخش سوم سخنان حسین فرح‌بخش:

× دولت خانه سینمای سابق را غیرقانونی اعلام کرده است‌. در این زمینه شما می‌توانید بگویید شورای فرهنگ عمومی کشور را قبول نداریم. چرا دیوان عدالت قوه قضاییه رای به بازگشایی نداد؟ این‌ها قانون را از کجا آوردند؟

× این دوستان جمع‌شان در این 30 سال، هر وقت قانون با آن‌هاست خوب بوده است، قبولش داشته‌اند. اساسنامه خانه سینما را سال 87 عوض کردند و حکومت خودمختار تشکیل دادند. ما موافق اساسنامه سال 72 هستیم. مجمع عمومی آن اساسنامه با یک سوم کل اعضا تشکیل می‌شود و باید حدود 800 نفر رای بدهند و امکان لابی‌گری را می‌گرفت.

× قرار است 11 صبح یکشنبه 30 تیرماه جمعی از اهالی سینما (مخالفان هیات مدیره خانه سینما و جناح مقابل اجتماع 27 تیرماه روبه‌روی ساختمان این تشکل صنفی)، جلو ساختمان وزارت ارشاد جمع شوند که چرا خانه‌شان را تحویل نمی‌دهد.

× ما نیازی نداریم که سیاهی لشکر دور خودمان جمع کنیم. حسین فرح‌بخش 30 سال است در این سینماست و به سیاهی لشکر نیازی ندارد. همین‌هایی که در خانه سینما بودند مدام از ارشاد پول می‌گرفتند. آن دنیا دیگر مسئول دولتی نیست، باید جواب فیلم‌هایی را که ساخته‌اند، بدهند.

× پلمپ ساختمان را چه کسی شکانده است؟ این‌کار فقط از شعبان بی‌مخ سر می‌زند.

× سال گذشته همین‌ها که سینما را تعطیل کردند در یک نهاد جمع شدند و فیلم‌های بی‌خاصیت ساختند و به ارشاد فشار آوردند و وزارت ارشادِ بی‌عرضه هم در مقابل‌شان کوتاه آمد.
من این سخنان را به خود وزیر هم گفته‌ام. (این سخنان بار دیگر با تذکر گبرلو روبرو شد)

درخواست اسعدیان برای انتشار معرفی‌نامه رسمی نمایندگان دو صنف چهره‌پردازان و جلوه‌های ویژه / من بلد نیستم متلک بگویم

بخش سوم سخنان همایون اسعدیان:

× با سخنان آقای فرح‌بخش و انبوه اتهامات‌شان به سینماگران، دیگر لازم نیست که خیلی حرف‌ها را بزنم و بعضی مسائل را اثبات کنم.

× من از آقای فرح‌بخش خواهش می‌کنم که نامه رسمی معرفی نمایندگی آقایان محتشم و روزبهانی از سوی صنوف‌شان در مجمع عمومی 19 تیرماه را در رسانه‌های منتشر کنند.

× ما گفتیم اگر پلمپ در ساختمان خانه سینما قانونی است که حرفی نداریم اما این چه پلمپی است که وقتی کار بالا می‌گیرد آقای شمقدری می‌گویند می‌آییم بازش می‌کنیم؟!

× مدام گفته می‌شود که کانون کارگردانان و... غیرقانونی هستند. این‌ها تناقضاتی است که در دوران آقای شمقدری وجود دارد. در دوران ایشان دو بار نامه‌نگاری رسمی با من به عنوان رییس کانون کارگردانان سینمای ایران شده است، یا آقایان با هیات مدیره فعلی خانه سینما نامه‌نگاری رسمی کرده‌اند.

× مجمع عمومی باید طبق قانون، بنا بر اساسنامه قبلی یک تشکل تشکیل شود و سپس مجمع اساسنامه جدید را تصویب کند. مگر می‌شود طبق اساسنامه‌ای که هنوز تصویب نشده، جلسه‌ای تشکیل شود؟ (اشاره به برگزاری مجمع عمومی خانه اصناف سینمای ایران در 19 تیرماه).

× شما مدام می‌گویید قانون، قانون، قانون اما مدام اتهام می‌زنید. شما سخنان‌تان را با عملیات مرصاد و منافقان و تهمت و افترا و شعبان بی‌مخ گفتن شروع کردید و آن‌ها را با سینماگران قیاس کردید. این‌ها اتهام نیست؟ لطف کنید رانت‌خواری را مطرح نکنید، چون خیلی از دوستان‌تان به‌مشکل بر می‌خورند!

× من بلد نیستم متلک بگویم اما شما همان هستید که از شما پرسیدند که لمپن یعنی چه؟ و پاسخ دادید یعنی تو!

× (در برابر پرسش‌های مکرر فرح‌بخش برای تعریف رانت‌خواری) رانت‌خواری یعنی اینکه چند سال اکران عید را با رانت بگیرید. رانت موقعیت است. (فرح‌بخش این تعریف اسعدیان را نپذیرفت).

فرح‌بخش: عسگرپور 20 سال است که از رانت استفاده می‌کند / شمقدری دست در لانه زنبور کرده و آن‌ها بیرون زده‌اند

فرح بخش بارها از اسعدیان خواست که رانت خواری را تعریف کند و در آخر نیز خطاب به او گفت: اصلا مگه تو رانت خواری که مدافعشان هستی؟

بخش چهارم سخنان حسین فرح‌بخش:

× دوستان به حلال و حرام اعتقادی ندارند. ببینید این مدیرعامل خانه سینما در 20 سال گذشته چگونه از رانت‌ها استفاده کرده است. این‌هایی که جلو خانه سینما جمع شدند، بعضی‌های‌شان با ما تماس گرفته‌اند که بعضا در رودروایسی به تجمع رفته‌اند.

× امثال توحیدی که کسی نیستند. مصاحبه چند روز قبل‌ ایشان در یکی از این روزنامه‌های زرد دَری وَری منتشر شده بود.

× اساسنامه‌ای که آقای انوار برای ثبت شرکت‌ها فرستاده بود، از ابتدا تخلف داشته است. خیلی‌ مدیران ارشاد در طول این سال‌ها نخواستند به این تخلف کاری داشته باشند اما آقای شمقدری دست در لانه زنبور کرده است و حالا زنبورهای بیرون زده‌اند و ... راه انداخته‌اند.

اسعدیان: حسن نیت رییس‌جمهور، به‌وسیله سازمان سینمایی طور دیگری تعبیر شد
بخش پایانی سخنان همایون اسعدیان:

× مجددا خواهش می‌کنم دو معرفی‌نامه رسمی نمایندگان صنوف چهره‌پردازان و جلوه‌های ویژه که گفته شد وجود دارد، فردا در رسانه‌ها منتشر شود.

× دوسال قبل درِ اشتباه بزرگی خانه سینما بسته شده بود. رییس جمهور محترم می‌گوید این کار اشتباه بوده و حتی آن‌هایی که به این جریان خط داده بودند امروز مخالف چنین وضعیتی هستند. آقایان فکر کردند کار با یک هیات ساماندهی صنوف جلو می‌رود و متاسفانه حسن نیتی که توسط رییس‌جمهور برای بازگشایی خانه سینما انجام شد، به نوع دیگری تعبیر شد.

× این‌هایی که آقای فرح‌بخش به آن‌ها توهین کرد، سرمایه‌های سینمای این کشور هستند.

× ما همچنان مصر هستیم که طبق قانون کار را جلو ببریم. می‌گوییم راهی جز برگزاری مجمع عمومی 6 مرداد با حضور همه اصناف عضو نیست و صنف‌های جدید هم باید درخواست خود را ارائه دهند و قطعا این درخواست بررسی می‌شود. در مجمع 6 مرداد، نمایندگان همه اصناف با نامه نمایندگی رسمی می‌آیند و دیگر لازم نیست که تعداد اعضای هیات مدیره را کاهش دهیم.

فرح‌بخش: اسعدیان نگاهی سفسطه‌گرانه‌ای دارد و مثل آمریکا استدلال می‌کند

بخش پایانی سخنان حسین فرح‌بخش:

× (درباره مجمع عمومی 6 مرداد خانه سینما) طبق قانون، صنوفی که قانونی نشده‌اند، نمی‌توانند مجمع عمومی تشکیل دهند.

× دوستان باید دانند اگر می‌خواهد مشکل حل شود، باید از اشرافی‌گری دست بردارند. آقایی مثل اسعدیان نگاه سفسطه‌گرانه‌ای دارند، مثل آمریکا که درباره حقوق بشر سخن می‌گویند. این قیاس خوبی است! چهار هزار آدم هر دو ما را می‌شناسند.

× معتقدم شما باید از مواضع غیرقانونی و غیر حق‌ خودتان کوتاه بیایید. امیدوارم در ایام ماه رمضان خدا همه را به راه راست هدایت کند.

در نظرسنجی مردمی برنامه هفت که پرسیده شده بود چه عاملی باعث اختلافات اخیر سینماگران شده است، حدود 44 درصد از مردم گزینه «ضعف در تدبیر مدیریتی» و 33 درصد «حفظ منافع شخصی» را انتخاب کردند.

همچنین مدیریت شبکه سوم سیما در پی ایراد برخی سخنان، خواهش کرد که توهین و افترایی نسبت به دیگران انجام نشوند. مجری برنامه نیز بارها از دو طرف خواست که با احترام بحث کارشناسی را پیش بگیرند و در چندین نوبت به سخنان حسین فرح‌بخش که درباره دیگران مطرح می‌شد، اعتراض کرد. او همچنین استفاده فرح‌بخش از کلماتی مانند فتنه و... را برای سینماگران مناسب ندانست.

 

منبع: ایسنا

18620 - محسن آزاددل

................................................

arrow  دیگر اخبار مربوط به برنامه هفت (64 خبر):

64 - اکبر نبوی منتقد سینما: «بهروز افخمی آبرویی برای برنامه هفت باقی نگذاشته. باید اسم‌اش را عوض کنیم»

63 - میرشکاک: «محمد رسول‌الله» سینما نیست، نوعی اختلاس در سینماست، «یوسف پیامبر» سلحشور تحریف است دروغ است!

62 - اتفاقی بی‌سابقه روی آنتن زنده برنامه «هفت»/محمدتقی فهیم منتقد برنامه سیگار و جاسیگاری به دست در حال صحبت کردن با بهروز افخمی + عکس

61 - داریوش ارجمند: همه سینماجمع شدند تا در «اعتراض» بازی نکنم/در منفی ترین نقشی که بهرام بیضایی تاکنون نوشته بازی کردم

60 - تخطی افخمی از قانون خودش در هفت!/برخلاق قانون همیشگی برنامه، امشب فیلم «فروشنده» با حضور مسعود فراستی در هفت نقد میشود!

59 - حمله تند و یکطرفه هفت به دو فیلم پرفروش و در حال اکران «فروشنده» و «لانتوری» خارج از قواعد برنامه/"ایستاده در غبار" پس از گذشت 3 ماه هنوز در هفت نقد نشده!

58 - مجری سابق "هفت" زیر تیغ + عکس

57 - نقد تند مسعود فراستی شب گذشته در برنامه هفت بر فیلم «از گور برگشته»: خرس فیلم قطعا از دی کاپریو بهتر بازی کرده است!

56 - افشاگری فریدون جیرانی در "برنامه هفت" درباره نحوه انتخاب فیلم‌ها در جشنواره فیلم فجر/فیلم سینمایی "امتحان نهایی" پروانه نمایش نگرفت و به ما گفتند این فیلم اصلا نمی تواند پروانه بگیرد!

55 - افخمی عقب‌ نشینی کرد «هفت» زنده شد

54 - امشب سیزدهمین قسمت از برنامه «هفت» بهروز افخمی/ معرفی برنامه امشب

53 - طعنه بهروز افخمی در برنامه هفت به جعفر پناهی و سازمان سینمایی/فحاشی فراستی نسبت به یک دوربین فیلمبرداری در برنامه هفت!/ استفاده افراطی و بی سابقه از ناسزا روی آنتن

52 - واکنش نیکی کریمی به شایعه نامزدی در مجلس/برای برنامه هفت متاسفم

51 - 90 درصد تولیدات ما «هنر و تجربه» است/ گزارشی از هفت دیشب

50 - به استدلال‌ هایش می‌خندیدیم!

49 - شعری جالب توجه که «سیدرضا صائمی» منتقد سینما برای برنامه هفت سرود!

48 - یک اشتباه بر متن برنامه‌ «هفت» دیشب

47 - خداحافظی حمید گودرزی از «هفت»

46 - اسعدیانی که می‌شناختم این‌ قدر ترسو نبود/اگر سخنگوی کارگردانان نبود، او را در حدی نمی دانستیم که دعوتش کنیم

45 - "اگر نیایی پنبه ات را می زنیم!!" / نامه سرگشاده همایون اسعدیان به سرافراز در پی حرف هایی که در برنامه هفت علیه وی زده شد

44 - "هفت" جای هفت خط ها نیست!

43 - باغبانی: «من دیه گو مارادونا هستم» مقصر مشکلات را خود آدم ها می داند - درستکار: تا زمانی که مخاطب از سینما دیدن نکنند، هنری اتفاق نیفتاده است / گزارش برنامه هفت 22 خرداد 1394

42 - مریم امینی (همسر شهید آوینی): جوشش درونی شهیدآوینی، سفارشی نبود - شهید آوینی در ماه‌های آخر زندگی محزون و غمگین از برخی برخوردها بود / بهزاد دوران (جامعه شناس): جسارت در فاش گویی و فاش نمایی آسیب‌های اجتماعی، نقطه قوت «استراحت مطلق» است - محمدتقی فهیم (منتقد): نگاه گزینشی کاهانی به افراد جامعه «استراحت مطلق» را زیرسوال می‌برد / گزارش آنچه در برنامه «هفت» جمعه شب (28 فروردین) گذشت ...

41 - نقد و بررسی «متروپل» در برنامه «هفت» جمعه شب

40 - عباسیان: در جشنواره کن امسال اتفاق خاصی رخ نداده است/ امینی: سینمای ایران به خوبی در جهان شناخته شده است

39 - اختلاف کارگردان و تهیه‌کننده «زندگی جای دیگری‌است» روی آنتن برنامه «هفت»

38 - فریدون جیرانی چرا به تلویزیون رفت؟

37 - «هفت» در ایام جشنواره فجر هر شب پخش می شود

36 - آسیب شناسی نقد در سینمای ایران / گزارش برنامه هفت مورخ 27 دی 1392

35 - گزارش مناظره موافقین و مخالفین انتخاب "گذشته" برای اسکار در برنامه هفت جمعه 12 مهر 1392

34 - «کلاس هنرپیشگی» در هفت بررسی می شود / بررسی چگونگی انتخاب "گذشته" برای اسکار

33 - سینمای جنگ در برنامه هفت

32 - صحبت‌هاي ايوبي در هفت و واكنش سينماگران / نقد و بررسی "دهلیز" با حضور مهرزاد دانش و نیما حسنی نسب / گزارش برنامه هفت جمعه 22 شهریور 1392

31 - رييس سازمان سينمايي مهمان امشب «هفت»

30 - تمجید مهناز افشار از بهروز وثوقی در برنامه «هفت»

29 - منتظر تعطیلی چند سینما در هفته‌های آتی باشید/ مشکل "خودزنی" از خودسانسوری خودساخته کارگردان ناشی می شود

28 - فرح بخش خطاب به اسعدیان: تو مگر رانت خواری که مدافعشان هستی؟/ اسعدیان: پلیس بیشتر از فرح‌بخش و دوستانش به ما احترام می گذارد

27 - فرهادی یکی از مفاخر ملی ایران است / نگذاریم خانه سینما متعلق به یک فرد خاص باشد / گزارش کامل برنامه هفت جمعه شب 21 تیر 1392

26 - مناظره‌ای درباره‌ی خانه سینما و نقد« گذشته» در برنامه‌ی امشب «هفت»

25 - هشدار پسیانی درباره بحران بازیگری/ نقد "هفت" بر بیتابی بیتا

24 - نقد «بيتابي بيتا» و حضور آتیلا پسیانی در هفت

23 - حجت الاسلام مجد: روحانی "رسوایی" عملکرد بسیاری از روحانیون را در جامعه نفی می کند - ده نمکی: "رسوایی" تمجید از مقام روحانیت است نه هجو آن / سیامک اطلسی: من معتاد دوبله هستم / گزارش برنامه هفت جمعه 20 اردیبهشت

22 - اسعدیان: موظف نیستم روحانی طراز اول به تصویر بکشم - باشه آهنگر: بالاخره بخت "ملکه" باز شد - لیلا اوتادی: گران ترین بازیگر سینمای ایران نیستم / گزارش کامل برنامه "هفت" جمعه 13 اردیبهشت

21 - از پرده‌گشایی مرگ عسل بدیعی و نقد و یررسی قاعده تصادف تا بازخوانی اندیشه های شهید آوینی / گزارش اولین «هفت» سال ۹۲

20 - از صحبت های جنجالی اکبر عبدی تا حضور "رباته" در آخرین "هفت" سال 91

19 - ده‌نمکی، حیایی، فرح‌ بخش و عظیمی امشب مهمان «هفت» می‌شوند

18 - اظهار نظر گبرلو درخصوص بدلش در برنامه «خنده بازار» تا دلایل نبود فراستی / مجری برنامه هفت در سال 1392 مشخص نیست

17 - مدیر اجرایی سری اول هفت: فراستی نقش قهرمان منفی را بازی می‌کرد که تقابل را به اوج می رساند / رفتن فراستی از سری دوم هفت اشتباه بود

16 - "اعتماد به گبرلو ساده‌لوحی بود" / دلایل جدایی فراستی از "هفت"

15 - مهدی فخیم زاده و ضیاءالدین دری از داوری جشنواره گفتند / گزارش برنامه هفت جمعه 27 بهمن 1391

14 - بررسي جشنواره فجر و نقد و بررسی فیلم "گیرنده" / گزارش کامل برنامه هفت ششم بهمن 1391

13 - مانی حقیقی: جمله منفی فراستی بهترین تبلیغ برای فیلم من بود / گزارش نقد و بررسی "پذیرایی ساده" در برنامه هفت جمعه 29 دی 1391

12 - مسعود فراستی: امروزه یک ابتدال دیگر هم به نام ابتذال به اصطلاح ارزشی در سینمای ایران باب شده که بدتر از بقیه است / آنچه در برنامه هفت جمعه شب 15 دی گذشت

11 - وزیر ارشاد و محمد حسین فرخ بخش در برنامه‌ی هفت

10 - میزگردهای مهندسی سینما و بررسی دستاوردهای جشنواره مردمی فیلم عمار

9 - بررسی جشنواره عمار و سینمای انقلاب اسلامی در «هفت»

8 - مسعود فراستی: وجود بخش خصوصی در سینما به یک شوخی شبیه است / گزارش برنامه «هفت» اول دی

7 - عرب نیا: مدیر تولید "چ" دروغ می‌گوید / مهرزاد دانش: "بی خود و بی جهت" اثری نیست که بخواهیم با مختصات سینمای کلاسیک آن را بررسی کنیم - مسعود فراستی: "بی خود و بی جهت" اصلا فیلم نیست!!

6 - فرخ‌نژاد: مدتی گربه سیاه سینمای ایران شده بودم/ فهیم: «زندگی خصوصی آقا یا خانم میم» نقد مدرنیته و سنت را مطرح می‌کند

5 - وقتی جیرانی تنور برنامه گبرلو را داغ کرد / حاشیه‌های برنامه «هفت» در بررسی حواشی "من مادر هستم"

4 - پرداختن به "یک خانواده محترم"، نقد "یکی می خواد باهات حرف بزنه" و ... / گزارش برنامه "هفت" جمعه 26 آبان

3 - فراستی: "آینه‌های روبرو" از عهده موضوع حساس طرح شده، برآمده / "یک خانواده محترم" لبه‌های انتقادی تندی را مطرح می‌کند

2 - «بوسیدن روی ماه» و حاشیه‌های «لاله» در «هفت» بررسی شد / فراستی : جای دوربین در «بوسیدن روی ماه» صحیح نیست

1 - فراستی: فیلم‌سازان ما از فضای دفاع مقدس کنده شده‌اند / پخش «هفت» تا جمعه از کرمان ادامه دارد

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت